Saund
23. oktoober 2013, 12:37

Inglismaa kuumim house'i duo Dusky tuleb Studiosse

25. oktoobril jõuab Tallinna klubi Studio DJ-pulti hetkel kõige kuumem Ühendkuningriigi house-muusika duo Dusky.

Käesoleval nädalal maineka Beatport'i edetabeli tippu tõusnud Dusky on seljatanud hulga vanameistreid ning näitab, milline on house-muusika tulevik.

Tegemist on artistidega, kes tunnevad end ühtviisi hästi luues elegantseid orkestraalseid palasid, sütitavaid klaveri motiive, jackin house’i ja eepilisi techno käike, kuid see kõik kannab üht eesmärki – teha elektroonilist muusikat, milles on sügavust, hinge ja originaalsust.

Duo, mis hindab pigem muusikalist sügavust kui žaanri piiranguid, saab inspiratsiooni kõigest, alates klassikast ja jazzist, lõpetades avangardse elektroonilise muusikaga. Tänu nende looming mitmekülgsusele on see leindud oma tee nii erinevate artistide nagu Pete Tong, Vincenzo, Zane Lowe, MJ Cole, Dubfire, Sasha ja Laurent Garnier plaadikotti.

Dusky 2011. aastal ilmunud debüütalbum "Stick By This" on DJMag’i hinnangul: “Joovastav album tulvil briljantseid ja innovaatilisi sähvatusi”.

Tantsumuusika legend Pete Tong kiidab Duskyt BBC Radio 1-s taevani ning aasta tagasi andis Tong neile võimaluse panna kokku BBC Radio 1 Essential Mix.

Lisaks ketravad DJd nagu T. Williams ja DMZ’i Loefah väsimatult nende lugusid Rinse FM-is. Dusky ebatavaliselt lai muusikaline haare on kindlustanud neile helge tuleviku ja eriilmelise kuulajaskonna. Vahetult enne Ameerika tuurile suundumist jagavad nad enda suurepärast muusikat ka Studio publikuga. 

Rohkem infot peo kohta SIIN!