Täna keskpäeval lendas Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen Moskvasse Miss UniversumileFoto: Meelis Tomson
Inimesed
22. oktoober 2013, 15:16

Vaata videot!

Miss Estonia läks 60 euroga kolmeks nädalaks Moskvasse (26)

Täna keskpäeval lendas Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen Moskvasse Miss Universumile, taskus 60 eurot taskuraha. Ta ise leidis, et seda on piisavalt.

Kõik kleidid-kingad-ehted on tal olemas. „Mul on kõik olemas, ma olen kenasti valmistunud ja ma ei jõua ära oodata, et juba kohal oleksin.“

Kristina tunnistas, et ta ei ole ise eriti raha missinduse peale raisanud. „Ostsin vaid kaks paari kingi ja koti!“ Suurema osa tema varustusest ja reisist on kinni maksnud erinevad sponsorid. Peasponsoriks on tal ilukliinik, kuid algselt plaanitud tissioperatsioon jäi ära. Sügise hakul tuvastati tal kehv veresus ning igaks juhuks lükkas ta operatsiooni tulevikku. „Ma olen nii õnnelik oma sponsorite üle!“ rõõmustas Kristina, kes ei pidanud isegi oma hiiglasliku pagasi eest sentigi maksma.

Kolm nädalat Moskvat ootab ees. Suurem osa tema reisist on küll sponsorite poolt kaetud ning ka majutuse pärast ei pea ta muretsema, aga enesele ta palju seal lubada ei plaani. „Ma võtan 60 eurot kaasa, arvan, et seda on piisavalt! Ma ei usu, et ma midagi väga osta tahan!“

Miss Universum toimub 9.novembril ja neiu ise loodab 15ne parima hulka pääseda. Missi-issi Valeri Kirss on kindel, et ta tuleb aga kümne sekka.