VÕISTLEMA: «Kuna mul on juba kogemus rahvusvahelisel konkursil osalemisega, siis tean, mida oodata. Aga närveerin ikkagi,» ütleb Moskvasse võistlema suunduv Kristina Karjalainen.Foto: STANISLAV MOŠKOV
Inimesed
22. oktoober 2013, 07:00

Miss Estonia 2013: tahan väga jõuda «Miss Universumil» 15 parema sekka! (26)

«Minu eesmärk on esindada Eestit väärikalt ja jõuda viieteistkümne parema hulka. Aga kui see ei õnnestu, siis ma vähemalt tean, et tegin endast kõik oleneva,» ütleb «Miss Universumile» sõitev Kristina Karjalainen.

Kristina, Miss Estonia 2013, lendab täna kolmeks nädalaks Moskvasse, et esindada Eestit 9. novembril «Miss Universumi» 87 osalejaga finaalvõistlusel. Mitu kuud kestnud treeningud ja ettevalmistused on läbi saanud ning kaunitar on igati valmis võistlustulle astuma. «Teen seda kõike kodumaa nimel,» lausub ta.

«Kuna mul on juba kogemus rahvusvahelisel konkursil osalemisega, siis tean, mida oodata. Aga närveerin ikkagi,» ütleb neiu, kes eelmisel aastal osales ka «Miss Globe’il».

Eile pool päeva asju pakkinud Kristina ei uskunud algul, et kõik tema kleidid ja kingad kohvritesse ära mahuvad, kuid see õnnestus. Aga kas kaunitar võtab konkursile kaasa ka midagi, mis talle kodu jääks meenutama? «Mul on mu telefon, millega saan igal ajal kodustele helistada. Kuid eks ma jään ikka neid natukene igatsema.»

Esmaspäeval käis Kristina veel ka jõusaalis, et oma figuurile viimane lihv anda ning veetis hüvastijätuõhtu sõprade seltsis.