Reedeõhtusel Liviko peol üllatas publikut seksikas tüdrukutebänd Kolm Graatsiat, kelle show pani rahva korralikult kaasa elama ja ajas nad sõna otseses mõttes oma vallatu showga pöördesse.Foto: Meelis Tomson
Inimesed
21. oktoober 2013, 16:03

SEKSIKAS VIDEO: Rosanna, Teele ja Liis ajasid publiku pöördesse (27)

Reedeõhtusel Liviko peol üllatas publikut seksikas tüdrukutebänd Kolm Graatsiat, kelle show pani rahva korralikult kaasa elama ja ajas nad sõna otseses mõttes oma vallatu showga pöördesse. 

Kolm Graatsiat ehk Teele Viira, Liis Lemsalu ja Rosanna Lints korraldasid laval midagi eestlastele enneolematut – püherdasid vallatult voodis, pidasid otse laval seksikat padjasõda ja kostüümid jätsid fantaasiale vähe piire.

"Meid tegelikult pani kokku Rolf (Roosalu - M.A.) ja ainult selle Liviko peo jaoks," paljastas Teele. "Tulevikuplaane meil hetkel pole, kuigi minul poleks sellise show kordamise vastu mitte midagi," muigab Teele.

"Tegu oli ühekordse projektiga, mille Liviko ürituste korraldaja minult tellis," kinnitab ka Rolf Roosalu ja järge asjale ta ei näe. "Kindlasti toimiks see graatsiate kooslus ka mõnes muus kontekstis, sest tegu ju siiski "kolmeraudse niitjaga". Aga minu teada on tüdrukute ambitsioonid ja prioriteedid hetkel midagi muud – keskenduvad oma muusikale ja soolokarjäärile."

Koos esitati tuntud hitte nagu Cheryl Cole "Fight fot this love", Madonna "Vogue", Tina Turneri "Simply the best" ja palju muud. Naised tõmbasid peo enne peaesinejat kenasti käima.

Vaata kuidas Kolm Graatsiat tegid Tina Turneri "Simply the best" lugu: