Müstika

8 märki, et sinu kodus kummitab (66)

LISA KOMMENTAAR

Jussikene.1. märts 2019, 10:23
Minul on selline kogemus et mu vanaisa suri 5 aastat tagasi ära ja kui ma üksinda koju jäin hakkasin tundma et ma ei ole üksi ja et keegi vaatab mind vahetmidamata ja pinksalt aga kui teised koju tulid oli kõik korras.Ükskord oli nimodi et jäin 2 ööks üksinda koju vaadasin filmi ja siis läksin kell 2,00 magma ja voodis ei tulnud und oli koguaeg selline tunne et keegi on minuga ühes toas .Järgmine õhtu oli täpselt samasugune.Kuid enam pole midagi sellist toimunud.Ja pärast seda olen kuulnud et 40 päeva on veel hing maapeal .Kuid tundsin et ta ei ole paha vaid sõbralik.
28. veebruar 2019, 10:04
Minul on selline kogemus et mul suri vanaisa 4 aastat tagasi ära ja siis kui ema ja isa olid kodus ei tundnud midagi aga nii kui üksi koju jäin oli selline tunne et ma pole üksi maal suures 2 kortses majas oli selline tunne et mind jälgib keegi pikalt ja pinksalt kuna olin 2 ööd üksi kodus ka vaadasin televiisorit ja läksin kell 23,00 magama läksin voodise ja und ei tulnud kuulsin nagu keegi oleks trepist üles tulnud ja siis jälle alla läinud järgmine öö oli täpselt samasugune kuid tean et kui see tõesti oli vaim siis mitte paha vaid hea sest minu vanaisa oli hea inimene.
Ralfrandel randva15. jaanuar 2019, 22:08
Minu hubases kodus kui ma magasin ja siis ma vaatasin kella ja kell oli kell 12 öösel siis ma jäin magama ja järsku kuulsin ukse kriuksumist see kestis kuni hommikuni välja ja.aa ja ma ärkasin ka ukse kriuksumise peale üles ja ma mõtlesin nüüd on minuga lõpp aga siis ma jäin rahulikult ma olen ka ju laps praegu kõik lapsed kardavad öhtut ma muidu ga gardan se oli nii hirmus.?
15. jaanuar 2015, 20:07
ma elasin oma vanas kodus minu ema toas suri ära vana mees ja talle meeldis alati tuled kustu panna ja mängu asju üles tõusta see oli minu juhul väga tavaline olen üritanud temaga kuidagi rääkida aga pole saanud ma tulin üks õhtu koju ma panin tule põlema ja see vaim kes oli minu ema kodus ta pani tule kustu ma läksin kööki ja ta pani mulle rula ette ma pani käna ma tõusin püsti ja mul tuli kohuke külm kapist välja mul tuli väike hirm sisse ma panin selle külm kappi tagasi vaatasin lauda ja nuga kukkus otse mu jalge ettema läksin kodust ära ja õhtul kell kümme tuli emps koju läksin koos temaga tuppa ja kõik toad olid sassis peale ema toa kuna ta suri seal ära (vana mees).
Tõrvas12. november 2014, 13:56
Me võtsime Tõrva üürikorteri neljakesi 2 noort neidu ja 2 noormeest. Me elasime sees u nädala neljatoalises korteris päris normaalselt, kuid siis kui olin ühel korral üksi koju jäänud ja teleka ees vahetasin kanaleid sulgus vaikselt seljataga elutoauks. Omal esimesel ööl seal kuulsin kuidas mind hommikul keegi kutsus( mehe hääl) mu toas oli sisseehitatud kapp kuhu said ise sisse minna ja riideid vahetada ning arvasin, et mu mees veel kodus ja kutsus mind, ärkasin üles ja kedagi ei olnud, läksin ajasin ka sõbranna üles. Meie korteris oli sees vanem tool ,vaid üks mille tooli ühele pulgale oli kraabitud SATAN me ei pannud seda alguses tähele aga see oli vana nö kraabe seal juba. Meed tööl,meie sõbrannaga köögis kohvi joomas nägime kuidas väiksed käärid seinal kiikusid ( need olid meil pisikese kruvi küljes)
Mu mees kuulis mitmes ööl kapis, et miski kukub maha matsuga kuigi seal olid vaid riided. Hommikul ei olnud maas midagi. Sõbranna mees tundis igakord elutoast läbi minnes WC sse et külm õhk saadab teda ja jalatallast pealaeni tekkisid külmavärinad.Sõbranna nägi unes,etkeegi tõmbas teda jalast. Samal ööl kui sõitsime mu ema juurde külla , sest kartsime seal olla, oli näinud mu ema unes,et ööbib meie korteris ja mingi karvane asi ei lase magada ja elab seljas. Ta pole kunagi seal ööseka olnud ja koduloomi meil pole.
Ma ei usu, et kõik 4 tajuvad erinevaltmitte usutavaid asju.
Kahtlane, aga hetkel veel korter meil alles ja 2 nädalat nüüd möödas. Me plaanime sealt ära kolida, tunneme et miski ei saa rahu ja me segame teda.
Uskumatu!!!!20. september 2014, 14:35
Ka minul on selliseid asju juhtunud NT:Kui ma olin umbes 1aastane siis hakkas mul külas käima minu kujutletav sõber kelle nimi oli Villi ma mängisin temaga ja tema mängis minuga aga kui ma sain jub 3me aastaseks siis ta ikka kummitas mind ja siis me kolisime ära ning nüüd on kõik korras.
L@SSIE17. september 2014, 21:38
Kui need sümptomid ilmnema hakkavad, on aeg psühhiaatri poolt läbi astuda...
Varjumees17. september 2014, 21:16
Aga kas te teate, kes on varjumees. Mina olen teda näinud juba 20 aastat.
????????15. jaanuar 2015, 20:08
Ma ei tea17. september 2014, 20:29
Mina ei tea kas uskuda või mitte. Millalgi ma lugesin sellest, et teadlased leidsid selle kohta infot ja muud värki veel. See jutt ajab mind täitsa hirmule. Ma pole veel ühtegi vaimu kohanud aga tihemetsas on neid vanu maju küllaga kus kummitab! Me oleme sõbrannaga vaime kutsunud. Midagi hakkas toimuma ja siis kõik vaibus. Nagu külm õhk oleks käinud. Arvasin, et aken lahti ja sellest aga ei olnud.
lisette 1. mai 2014, 10:53
Ma kolisin isaga uude majja .pärast seda kuulen eestoast samme kui hommikul küsin kas keegi käis ees toas vastus ei . Mu väike õde hakkab öösel lihtsalt nutma .ma olin üksi kodus telekas läheb ise tööle. 3 aastat juba näen sama unenägu.ma ei julge isegi peeglisse vaadata .öösel tunnen et keegi käis minu voodi peal ja teeb mulle pai kui kohe ärkan ei kedagi. Üks vanaproua helistas mulle ja küsis,,millal sa koju tuled?,, mul on suur ettekujutlus võime aga ma ei usu et see on ettekujutus .mu koer kraapis ühte seina . Ma arvan et lähen hulluks.
keegi.15. detsember 2013, 21:46
kas ma olen imelik kui räägin selle loo ma pole kellegile julgend rääkida kuna arvan et arvatakse ma peast pörnunud veidi ja sassis,? aga ma olin söbral külas kellel naine suri ja laps jäi koos isaga sina üksi siis ma olin nedel külas juba 1 korrd ma tunsin seal end halvasti tavaliselt ma seda ei tunne kui kuskil hea olla on aga see korrd ma nagu tuntsin eba mugavust ja imelik olla .päeval ei olnud midgai aga öösel ma tuntsin et keegi on seal kuulsin kolinad ees ruumis ja külma öhku ma mötlesin ah mis see ikka on maja nagu nii ragiseb vast aga nii kui ma püütsin uuesti magama jäeda käis kolaki ja kolaki-ma mötlesin et läheks vötaks oma mobla ja lindiskaks seda ülese miski hoidis mind tagasi ma ei saanud mina siis ma lihtsalt oligi hommikuni seal hirmust sest ei julgend mina teistese ruumides kus kolinad kuulsin.järgmine hommik ma läksin sealt nii ruttu minema kui suutsin. kui ma hiljem 2 korrd külla läksin oli sama asi kordus öösel ja hommikul mis mind köige rohkem hirmutas oli see kui ma sealt lahkusin sain 1 jala uksest välja tösta siis nagu keegi oleks mind sealt lükanud välja see hirmutas mind köige rohkem ja mina pole enam sina maja oma jalga töstnud ja ei ole julgend ka söbrale rääkida miks ma enam seal ei käi kuna ma arvan et peab mind veidraks ja hulluks.üks mida mina seal märkasin majas tal olid surnud naise fotod seinal kas see on öige tegu ? mitte et mina vastu oleks et naad seal on aga ma olen kulnd et ka need vöivad möjutada kuidagi seda hinge seal ?kas ma peaksin rääkima talle sellest miks ma enam seal ei käi? veider küsimus mida tema alati minule esitas kas ma kardan tal külas olla ma mötlen huvitav miks ta seda kogu aeg küsis? ja see küsimus ei olnd aind 1 kora.
eestlane17. september 2014, 17:46
Lugu usutav, kuid grammatika on kohutav. Kirjutajal poleks paha kooli minna.
JoppEduardo30. oktoober 2013, 07:15
Jah!
Kui hakkad kõike seda, mis artiklis kirjutatakse tajuma, või isegi nägema, siis on viimane aeg kärakapoe uks unustada ning end lõpuks ometi kaineks magada. Tasub meeles pidada, et viimane alkoholigramm lahtub ihust alles kahe nädala möödumisel viimasest peatäiest ning ka organismil kulub teist samapalju veel taastumuseks.
Nii, et kuu aega kainet elu ning kõik kummitused ja vaimud kaovad, jäävad vaid järelmaksud, pangalaenud ning SMS-laenud kui neid on. Kommunaalmaksetest, jms, ma ei räägigi.
Tasub meeles pidada, et kõik kummitused, UFO-d ja muud üleloomulikud nähtused pole midagi muud kui vaid alkoholiga tembitud, või vaimselt haige aju luulud. Reaalses elus midagi niisugust ei ole.
Kah 29. oktoober 2013, 18:29
Kui ma väike olin siis käisime me iga suvi maal vanatädi juures suvitamas. Ma mäletan, et seal oli alati üks naine kes minuga rääkis ja istus ja vaatas mind kui ma klaverit üleval toas mängisin. Ema alati arvas, et ma rääkisin tädist kes oma lastega ka seal suvel oli niiet ta ei küsinud ka kunagi. Nüüd siis paar aastat tagasi suri vanatädi ära ning läksime emaga (nüüd juba vanainimene) sinna asju koristama ja vanatädi lastele appi asju sorteerima. Juhuslikult leidsin ühe vana fotoalbumi ja huvist vaatasin pilte ning pidin šoki saama - ühe pildi pealt vaatas vastu see sama naine kes lapsepõlves minuga koos oli. Läksin näitasin pilti emale ja küsisin et kas see naine tundub tuttav. Ema vaatas ja ütles et jah, see oli vanatädi abikaasa õde kes suri noorelt tuberkuloosi. Niisiis olingi lapsepõlves rääkinud ja aega veetnud vaimuga. Emale ei ole ega kavatsegi rääkida, parem jätan enda saladuseks.
Annu28. oktoober 2013, 21:25
Mmm ... Mul on suur maja . Olen kuulnud hääli ja isegi näinud ...MIDAGI .
Sõber oli just külast ära läinud , panin kooliasju kotti . Toauks oli lahti ning ma juhuslikult vaatasin vastastuppa . Ja ma oleksin südamerabanduse saanud ! Seal oli selline ... Ma ei teagi ... Selline inimese moodi olend ainult et tal olid kuidagi aukus silmad ja suu . Pigistasin silmad kinni ning ütlesin : "Palun mine ära!" . Tegin silmad lahti ning teda enam ei olnudki . Peale seda olen vahel tundnud , nagu keegi jälgiks mind või siis isegi seisaks minu taga . Ma olen vist hull ... Ja vanemad ei usu mind . Ütlevad , et lolli juttu ajan , kuna siin pole kedagi ära surnud .
Empaat26. oktoober 2013, 10:32
Kui sain 20 aastaseks nägin oma surnud vanaemast imeliku und (oma vanaema pole ma kunagi näinud, ta suri 9 kuud enne kui ma sündisin). Peale seda und tekkisid mul võimed mida varem mul polnud. Algul nägin ette ennustavaid unenägusid ,seejärel hakkasin tajuma teiste inimeste emotsioone, hiljem tajusin koha energeetikat. Võin eksimusteta öelda kas korteris(majas) on keegi surnud kunagi või ei. Tihtipeale tunnan oma vanaema kohalolekut ja see ei ehmata mind, tunnen soojust ja rahu sees, kuid on olnud ka teisi juhtumeid kus tunnen lihtsalt ilma põhjuseta hirmu ja kellegi võõra kohalolekut. Minu sõbranna arvas on see vinge ja et see on lahe...minu jaoks pole selles midagi lahedat ...ütleme nii...tajuda surnuid pole just kõige lahedam asi...ja võtta omaks selliseid asju pole eriti kerge.
On asju mida seletada ei saa ja see ei pruugi olla seotud hullusega ega alkoholismiga nagu mõni komenteeria siin mainis. On olemas asju mida vahel on raske seletada ja veel raskem vastuvõtta.
kummitus25. oktoober 2013, 07:54
mul moosipurgi kaas kummitab...
17. september 2014, 17:12
küllap läheb käärima
eeva25. oktoober 2013, 00:10
Mul oma maja ja pidevalt kuulen,et kellegi sammud II korrusel. Olen päeval üksi kodus ja lähen tavaliselt siis vaatama-tühjus. Õhtul enne uinumist jälle sammud. Siis müksan abikaasale,et kas kuulsid. Ka tema kuulis. Kord oli sõbranna külas,jõime kohvi ja siis äkki sammud. Ka tema küsis,et kes lastest sul seal kõnnib. Pole kedagi. Ja nii ongi.
Inimene 24. oktoober 2013, 13:56
Mul on kaa olnud k6ik need m2rgid. Umbes kaks aastat tagasi n2gin ma iga 66sel halbaund , aga kui mu vend l2ks enda elu peale elama siis ma pole seda enam n2nud.Vahel oli ka nii et ma ehmatasin magades ja praegu kui ma magan , l2heb mul jalg koguaeg krampi ja kui ma pysti t6usen siis poleks olnudki jalas kramp.
hehee24. oktoober 2013, 11:35
peagi aastaseks saav poiss istub maas ja sirutab käed välja, naerab ja proovib öelda midagi.siis vaatab korraks minu poole ja siis jälle samas suunas.
kummitus!!!!!!!!!24. oktoober 2013, 10:51
nüüd kuulen ka öösiti ja vahel ka päeval samme köögis ja isegi oma toas aga kedagi pole
Peamine märk24. oktoober 2013, 00:27
Kõige olulisem ja ilmselt ka ainuke märk selle kohta, et su kodus kummitab, on see, et sa oled kergeusklik või alkohoolik.
haha23. oktoober 2013, 17:49
Kui ma sellist kummitust näeks nagu sel pildil kujutatud siis ma laseks küll vist naerust püksi. Lambist tolgendab mu kodus niimoodi :D
mina23. oktoober 2013, 10:40
Olen elanud suurema osa oma elust majas kus kummitab.Mind see ei häiri.Nähtud on koguni kolme erinevat vaimu.Ise pole selget kujutist näinud ,ainult udukogu.Mina ei karda neid,huvitav on.Paned käe sisse,seest on külm.(selle peale lasi jalga)Kuigi mina ei näe vaime,suudan ma tajuda,nende tundeid emotsioone jne.
Kummitajast väsinud23. oktoober 2013, 10:16
kolisin kah ära majast kus kummitas. Tuled koju ja kuuled keegi nõuab õõnsa häälega - jäta raha esiku lauale. Hirmuhigi otsa ees jätad ju. Vahest lendasid köögis taldrikud vastu põrandat puruks. Vaasid ka. Rohkem nagu poltergeist juba. Öösel mõnikord kadus mu rahakotist mõni suurem summa.
Mõnikord kuulsin öö läbi hirmsaid hääli - kummitas. Vastu hommikut sain rahu. Lahutasin ära, kolisin välja nüüd on rahulik.
17. september 2014, 17:15
Kas sa jätsid siis raha lauale? Öeldakse, et aitab, kui teed mida vaim käsib? Lihtsalt mu vanatädil oli alati täiskallatud viinapits laual. Ütles, et muidu tema joomasurma läinud mees ei anna rahu. Kui pits tühjaks kuivab, on jälle kohal.
Mina igatahes,22. oktoober 2013, 21:18
elan oma kodus juba üle kolmesaja aasta, ja selle aja jooksul pole ühtegi kummitust trehvanud.
Erki22. oktoober 2013, 20:24
Aastaid olen tahtnud midagi näha või kuulda.Olen isegi käinud kohtades kus pidavat kummitama aga mida ma pole kuulnud ega näinud on need kummitused:) Ühesõnaga mina neid ei usu:)
mihhail slekovits22. oktoober 2013, 19:26
Ka minul on olnud paar intsidenti. Üks kord vaatasin arvutis videosi ning järsku läks minu arvuti kinni ja siis läks köögis tuli põlema. Ja ükskord kui töölt koju jõudsin siis jooksis mu kass seina peal ja pea oli tal tagurpidi ning ta tegi imelikke hääli. Ma ei taha uskuda et kummitused olemas on.
mihhail slekovits22. oktoober 2013, 19:26
Ka minul on olnud paar intsidenti. Üks kord vaatasin arvutis videosi ning järsku läks minu arvuti kinni ja siis läks köögis tuli põlema. Ja ükskord kui töölt koju jõudsin siis jooksis mu kass seina peal ja pea oli tal tagurpidi ning ta tegi imelikke hääli. Ma ei taha uskuda et kummitused olemas on.
hull värk22. oktoober 2013, 15:29
meil just üleeile oli juhus, kus 17 aastane poeg oli üksi kodus, oma toas, kui kuulis, et elutoas läks telekas mängima. Tuli vaatama, et kas meie mehega jõudsime koju ja panime teleka tööle, aga meie olime alles teel kodu poole. Tulin tuppa, telekas mängis elutoas ja poiss oli oma toas suht hirmunud näoga. Rääkis mulle siis, mis oli juhtunud ja ei oska ka mina enam midagi öelda. Elame vaid 8 aastat vanas majas, aga miskipärast on siin ka enne selliseid imelikke juhtumisi olnud. Ju siis keegi siin ikka ringi komberdab, mis ma muud oskan arvata. Otseselt panniga vastu kukalt pole veel saanud, aga kui see juhtub, siis kutsun Ilona Kaldre endale külla :)
kummitus!!!!!!!!! 22. oktoober 2013, 09:24
nüüd see tõsi nägin eile teda isiklikult seda vaimu vaatasin peeglisse ja seal oli mu isa aga ta ei ela meiega vaatasin selja taha seal polnud kedagi ja uuesti peeglisse jälle seal
Veel üks tunnus22. oktoober 2013, 09:12
Kui vingugaasianduril on patareid välja võetud, et ta iga kord ahju küttes pirisema ei hakkaks.
mei ka 22. oktoober 2013, 09:11
meil ka on kummitus pööningul . nimelt üks naabrimoor käib sinna oma kaltsusid nöörile riputamas ja pidevalt tatsab seal nii et lagi mütsub.
Roland22. oktoober 2013, 07:15
Arwan,et waime ja surnuid ei pea kartma. Ma pole weel,oma pika ja seiklusrikka elu jooxul kuulnud,et waim,wõi surnu olex kellelegi kurja teinud. Kyll aga olen täheldanud,et elawad on need,keda kartma peab ja kes kipuwad,teistele elawatele,halba tegema. Klikin nööbil.
Roland22. oktoober 2013, 07:09
Kyll ja kyll on ju igasuguseid nõidu ja "nõia-Intse" ning muid sharlatane,kes kalli raha eest teie kodust n.ö. "waimud wälja ajawad". Tassige aga,usinasti,oma papp neile,rumalad. Teie,jobud,olete nende tööandjad ja leiwaisad,ha-ha-haa!
Juhtum22. oktoober 2013, 01:55
Ma pole kungi kuulnud sellist asja, et vanu peegleid ei tohi endale soetada, minul oli selline toas ja kord öösel see lihtsalt kukkus kildudeks. Ei tea kas seda seostada nüüd vaimudega või mitte, kuna muid asju ple juhtunud.
Goodwin21. oktoober 2013, 20:10
Suur elektromagnetväli tekitab sellist tunnet, et keegi jälgib või siis inimsesel on ebameeldiv tunne :)
21. oktoober 2013, 17:56
Voodi jaluts ei tohi olla ukse suunas, kuna nii kantakse surnuid välja. Peegel ei tohi voodi vastas olla, kuna Sa ei tohi magades või ärgates näha, kes Sulle sealt vastu võib vaadata. Ukse vastas ei tohiks peegel olla selle põhjusega, et Sa ei näeks, kes Su tuppa siseneb. Kui kellelgi on soovi vaime, hingi või kummitusi näha, pangu oma toad peegleid täis, vastasel korral ei tohiks neid majas palju olla. Vanu peegleid kindlasti mitte endale osta. Samas vaimud ei ole enamasti pahatahtlikud, nendega tuleb sõbralikult rääkida ja viisakalt paluda, et nad lahkuksid, see pidavat aitama
???21. oktoober 2013, 17:08
Seda, miks magaja ennast voodist näha ei tohi ma tean aga miks välisukse vastas ei või peegel olla pole kuulnud... voodi ei tohi ka magamistoas jalgadeotsaga ukse poole olla...
mina 21. oktoober 2013, 17:07
olen kogenud,et jälgimas on olnud sängisamba taga salasilm. Seda just siis ,kui Hardi Volmer on laulnud. Ja naginaid on majas pidevalt,eriti veel siis,kui väljas puhub vali tuul ja ahi on kuumaks köetud. Vahel hakkab telekas mängima ja vahel isegi raadio ja keegi kõnnib ringi .Kui vaatama lähed,leiad eest koduse toimetamas.Vahel hakkab kõht iseenesest korisema.
K.21. oktoober 2013, 16:58
Täiesti usun seda. Paar korda on juhtunud, et keegi oleks nagu minuga ühes toas. Paar aastat tagasi jõulude ajal olin üksi enda toas, istusin diivanil ja vaatasin telekat. Diivani ees oli laud, mille peal oli pooltühi vee pudel. Üks hetk hakkas see jumala lambist edasi tagasi kõikuma, kuigi ma ei puudutanud seda ja toas polnud ka tuult. Aasta tagasi oli mu ema üksi kodus. Öösel ärkas üles, kuna kuulis köögist, et külmkapp käis lahti-kinni. Ning kodus polnud kedagi teist peale tema. Samuti asjad kukuvad pidevalt ning kuulen ka samme.
RastaMasta21. oktoober 2013, 16:37
Ükskord tegin omale nuudleid. mul oli teises toas kanep lauapeal ja küünal ka põles seal sest voolu ei olnud.Siis ma nagu panin kannu käima ja ootasin kuna see ära keeb.Valasin kaussi aga nuudilid olid kadunud. Siis ma märkasin et mu kanep oli laua peal juba pikemat aega põlenud ja maja ka põles.Ma läksin magama
Kõik õige!21. oktoober 2013, 15:55
Mul oli vanas korteris eelmise vana, surnud mehe vaim. Alguses püüdis hirmutada. Ütlesin siis kõvasti: "Jäta järgi, mind ei huvita! Tahan magada ja kõik!" Aja jooksul kuulsin koridoris kõndimas, vanbnitoas justkui oleks asjad kukkunud, mingi tulekera lendas toas keset ööd nii, et mu vanemad ei saanud hommikuni und ja lõpuks oli luku sisse jäetud võti hommikuks kõver. Mulle tundus, et ta püüdis mu külalistele muljet jätta, sest meie "saime läbi" normaalselt- mina elasin oma elu ja tema toimetas oma toimetamisi.
kartmatu 21. oktoober 2013, 15:28
mul on ka peegel oma toas voodi vastas seinas :) see on seal old juba mingi 4 aastat, siiamaani pole ühtegi jubedust sealt välja tuld :)
väints21. oktoober 2013, 15:04
Ei tea, meil igasuguseid kriginaid-kraginaid olnud, üksöö kukkus vannitoas kapp seina pealt alla, vetsus potti kaane pauk käib kinni - lähed vaatama, siis lahti...
Aga midagi sellist luupainajat pole olnud - võinoh... mitte midagi sellist mida tuleks siia kirjutada, aga ma usun et siin elab heade kavatsusetaga vana meessoost vaim.
21. oktoober 2013, 14:45
To UIH: voodi vastasseina ei tohi kunagi peeglit panna, ei soovitata. Ja samuti ka mitte välisukse vastasseina. Tõsta see suur peegel üldse lapse toast ära, ei ole ju vaja. Pange koridori vmt. Saab laps ka edaspidistel öödel magada...
UIH21. oktoober 2013, 14:14
Mina elan täiesti uues eramus, ise ehitatud ja seega ajalugu teada. Kummitamisega olen paar korda elus kokku puutunud vanaema majas , sinna on surnud ka paar inimest ja paaril teisel juhul. Nüüd on aga nii, et paar aastat on meie 8 aastane tütar täiesti paaniliselt öösiti karjuma hakanud, et ema aita mind ja hirmsa jooksuga meie voodisse. Kui küsin, et mida ta näeb, siis pidi nägema mingit suurt musta koletist ja see pidi natukene kartma kui teda kaisukaruga lüüa aga muidu tahab talle halba teha.
Ma olen kuulnud, et peeglid on sellised mida vanana osta ei tohi. Lapse toas on täiesti uus suur peegel, tema voodi vastas seinas. Olengi mõelnud, et äkki muudaks selle asukohta.
tiki21. oktoober 2013, 14:12
mina kui koolist tulen ema ja teised on koolis,tööl siis mina õpin ja mulle nagu tundub,et ma ei ole üksi omas toas,mul nimelt kapp ja mulle tundub,et mind sealt jälgitakse,kuigi seal kapis ei tohiks kedagi olla...
Meeq21. oktoober 2013, 13:42
Ahjaa, telekas on öösel käima läinud küll aga seda sellepärast, et pult on voodis külje alla jäänud ja seega nupud sisse vajutatud.
mmmm21. oktoober 2013, 13:41
mul juhtub ka kodus pidevalt imelike asju ,kolisin siia elama mõned kuud tagasi ja sellest saadik kuulen ja näen imelike asju . vahest on ka päevi kui on täiesti vaikus , kuid ma tunnen pidevalt külma õhku , tuleb lihtsalt jäine tuul jalgadele või kehale , vahest tunnen kuidas keegi mind jälgib.kopustusi olen kuulnud uksele , kui vaatama lähen pole seal kedagi , alt keldrist tuleb ka koputusi , laps käitub ka pidevalt kummaliselt , vahest läheb paanikasse nutab ja näitab kuskile näpuga et koll on seal, vahest räägib omaette ja annab kellegile nagu oma mänguasju (laps on 2.aastane)umbes kuu aega tagasi oli selline juhus et ema oli mul külas , hakkasime last magama panema ja järsku käis valis ukse hääl , nagu keegi tegi ukse lahti ja pani kinni.kuna mu isal on ka maja võti mõtlesime et tema äkki tuli , kuid kui ema läks vaatama polnud kedagi,ja mis veel seda lugu kirjutades siia käis just kapipeal kriginad.
Meeq21. oktoober 2013, 13:38
Kes seal Postis selle välja andis, on võiks ilmselt filmide vaatamisega tagasi tõmmata.
olge ikka21. oktoober 2013, 13:34
see lihtsalt tõsiuskse ja paadunud islamipraktiseeria üks seitsmest naisest. Kui kummitab, tähendab kõik on korras,
ghostbuster21. oktoober 2013, 13:30
marianne, eks su issi tuli purjuspäi koju ja ajas ukse segamini, loomulikult ei mäletanud ta hommikul midagi.
Marianne21. oktoober 2013, 13:23
Nii mina kui mu õde oleme aastaid tagasi näinud enda toas seismas meest, kellel on isa riided. Meile mõlemale tuttav triiksärk oli seljas, õde ütles, et nägi ka kaabut. Mina olin umbes 8 ja õde oli 14 siis. Hommikul küsides isalt, et kas ta käis öösel meie toas, saime vastuseks ei. Tollal juhtus seda 2 korda kuus. Nüüd pole aga aastaid midagi näinud, siiski õega pidavalt räägime sellest.
Kelly21. oktoober 2013, 13:18
Usun vaimudesse ja olen ka näinud vaimu. Mul juhtus üksord nii,et koriasin oma väikse õe järelt pliiatsid ära ja panin ilusti topsi, pöörasin selja ja kuulen,et pliiatsitops kukkus, vaatan siis taha ja näen,et pliiatsitops on jälle ümber :O
Biby21. oktoober 2013, 13:08
Minul isiklikult halba kogemust ei ole, aga mul on pööningul lapskummitused, trambivad ja naeravad, aga tean nüüdseks et nad on aktiivsed just siis kui keegi halva energiaga minu juures viibib. Ise saan nendega hästi läbi, aga sugulane, kes kooliajal minu juures elab kardab neid nagu päris tõsiselt :D Ta oli ükskord enda sõbrad salaja siia kutsunud kui mind kodus ei olnud ja see vihastas meie laepealseid sõpru niiväga, et kui ma ise järgmine kord kodus olin siis keegi öösel lihtsalt raputas mind seni kuni üles ärkasin, nii tuligi välja see et sugulane oli sõpradega minu juures pidu pannud. Jaa välisuksel olen mehe kuju näinud, kes lähemale minnes lihtsalt kadus. Ega ei imesta, minu koju on inimene surnud ju ikkagi..
kummitus!!!!!!!!!21. oktoober 2013, 13:00
pidevalt lendavad igast asjad kõikjalt. alla arvuti kukkus laua pealt maha.pidevalt läheb pliit tööle ja hommikuti telekas töötab näen juba kuu aega ühte ja sama õudus une nägu kass peksab segast lidub mööda tuba ringi ja peaga vastu seina pidevalt tunne et keegi jälgib
minatean21. oktoober 2013, 12:58
Kõige esimene märk on kummituse märkamine oma toas. Helistage koheselt 110 või +382 90039 98739 Veeliks Pendel.
21. oktoober 2013, 12:55
Olen kuulnud oma last iseendaga rääkimas ja lemmikloomad on öösel rahutud kuid siiski ma ei taha uskuda nendesse
KARL21. oktoober 2013, 12:48
Mul oli ükskord selline initent ,et vaatasin õtuul telekat suurestaous ja tuli põles siis ma jäin magama ja kõik käi kogematta sisse kui ma hommiku ülesse tõussin vaatasin ,et tuli on kustus ja mitte läbi ei olnud pirn vaid ilu lülitist kinni pandud ja telekal oli tigipoks kinni ja telekeas oma korda nupust kinni vajutatud ,täiesti hull
21. oktoober 2013, 12:45
uskuge v mitte aga see on olemas, unehalvatus on ka tingitud vaimust
olen kogenud luupainajaid, olen näinud oma silmaga vaimu,. kunagi asju kokku pakkides, panin telo korraks lauapeale, läksin vetsu, tagasi tulles oli telo kapiotsas täiesti sirgelt ja paralleelselt kapiservaga...
kaili21. oktoober 2013, 12:39
Mul on ainut televiisor keset ööd mängima läinud ...muud mitte ....ja teleka panin õhtul isiklikult kinni enne magama minekut....
hr vaim21. oktoober 2013, 12:05
elan naissoost kummitusega. kokkab ja koristab,vahest loobib asju ja kolistab hommikuti köögis.öösel norskab,