Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
21. oktoober 2013, 11:45

8 märki, et sinu kodus kummitab (66)

Kui sa arvad, et uue kodu soetamisel on kõige hirmutavam asi kodulaenu intress, siis sa eksid. Huffington Post tõi välja kaheksa märki, et sinu kodus on end sisse seadnud kummitus.

Seletamatud helid

Iga krigin, mis laest tuleb, ei tähenda veel, et sinu kodus kummitaks. Pidevad kolksud ja koputused keldrist või teisest toast võivad viidata aga rahulolematule vaimule.

Asjad muudavad asukohta

Jätsid oma võtmed või raamatu hetk tagasi lauale, kuid leiad need hoopis voodi pealt? Vaimudele meeldib asju ühest kohast teise liigutada.

Kummalised varjud

Varjud, mis kujutavad vaime, erinevad suuresti varjudest, mida jätab näiteks laual olev lamp või veinipokaal. Kui sa näed sageli seintel piirjoonteta musti masse, kurjakuulutavaid siluette, imelikke kontuure või viirastusi, võib tegu olla end ilmutava kummitusega.

Laste ja lemmikloomade veider käitumine

Ole tähelepanelik oma lapse "kujutletava sõbra" osas, sest selleks võib olla kummitus, kellel on halvad kavatsused. Pane tähele ka seda, kui sinu muidu hästi käituv lemmikloom või laps hakkab tegema õelaid asju või ilma põhjuseta karjuma ja nutma.

Tunne nagu sind jälgitaks

Oled oma majas üksi, aga sa ei tunne end üksi? See võib olla puhtalt ettekujutus, aga vaim võib sinu televiisori vaatamist või arvutis tegutsemist eemalt jälgida.

Õudusunenäod ja luupainajad

Hirmu tekitavad unenäod, mille sisu kipub iga öö korduma, võivad olla märgiks, et sinu majas on vaim. Mõistus on väidetavalt paranormaalsetele nähtustele magades rohkem avatud kui ärkvel olles.

Elektroonilised seadmed lähevad ise tööle

Vaimud peavad seda lõbustavaks, kui saavad vee jooksma panna või kodutehnika käima lülitada. Televiisorid ja miksrid on peamised seadmed, mille juhuslikul hetkel tööle minemine on kummituste poolt mõjutatud.

Seletamatud kirjutised

Kummitused kipuvad jätma jälgi seintele, aknaklaasile või peeglile. Tavaliselt kirjutavad nad sinna kellegi nime või lihtsalt "Kao välja"!