Inimesed

Andres Maimik: mõtlesin, et poliitika läheb järjest igavamaks, aga just need valimised on välja toonud erilised šõuelemendid (8)

LISA KOMMENTAAR

vanainime20. oktoober 2013, 20:08
Me siin oleme nüüd juba ammu teada saanud, et muu tsiviliseeritud maailm nimetab nahavärvi järgi inimesi teisiti, kui Maimik arvab. On mustanahalised, valged, värvilised..... Ei tähenda, et me siin kinnises konnatiigis vene ajal ei teadnud, kuidas õige oleks öelda.
Kose20. oktoober 2013, 16:50
Lihtsalt lemmik tegelane. Oskab huumorit teha.
RP20. oktoober 2013, 11:20
Kõige tohmakam film,mida ma näinud olen,on see filmitegemise jama,mille peale Maimik ütles,et ta filmis ise ennast.Ja kõige rohkem meeldis mulle see film kus ullikesed läksid Lepale ära panema aga põrusid katastroofiliselt.
finantsist20. oktoober 2013, 10:57
Kaitsepolitsei kinnitas ametlikult, et Keskerakond pole Venemaalt mingit raha saanud, küll täidab aga perekond Ossinovskite transiidiraha Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kassat.
IRLi on rahastanud nn idarahaskandaaliga samal ajal aga Vene maffiale elamislube müünud Nikolai Stelmach ja Indrek Raudne ning ka Silver Meikar ei välista, et tema käest läbi käinud Reformierakonna arvele jõudnud raha võis pärineda Venemaa eriteenistustega seotud allikatest.
alfons20. oktoober 2013, 10:56
on pühapäeva hommik ja sobran internetis kui nii võib öelda uskuge või mitte üle tüki aja üks hea intervjuu .head küsimused ja veel paremad vastused.super.usun veel oma hinges ,et parem eesti on võimalik.
ehh20. oktoober 2013, 05:56
Aadressilt
http://filmilaenutus.delfi.ee/est/filmid.m/vali-kord#
saab 2€ eest osta pileti, millega ühte selle mehe filmi vaadata.
Täitsa õudne. Filmina ja intellektuaalselt hästi tehtud, aga liiga julmaks on mindud. Aga ühiskonna valukohad on küll äärmiselt andekalt ära tabatud, kuid jah, selle kajastamisel oleks võinud vähem päris-õudusi teha. Näiteks see 5-aastastele "vaestest lastest" rääkimise tseen, mis oli küll lavastatud ja puha, aga mis ei arvesta laste võimetusega toimuvat analüüsida. Teine koht oli see tšitsiilia mafiooso koht, kus ilmselgelt mindi vägivallaga liiale. Erna retke päris-versus-võlts osa jäk ka kuidagi kahtlaseks, et milline osa sealt oli mõeldud naljana ja milline osa oli palgatud näitlejate liigne mõnitamine.
Ma ei suutnud seda filmi lõpuni vaadata, vaatasin umbes 50% sellest. Aga kaadrid, eriti alguses Respublica poliitikutega, on väärt vaatamist. Selles mõttes on tegu väga õpetliku ja asjaliku filmiga. Julmuse tõttu (nagu see lastega lavastatud tseen ja tsitsiillase tseen) raskesti vaadatav, aga poliitikute intervjuudega seonduva tõttu väga õpetlik.
Soome parlamendis huligaanitsemine aga oli täiesti kohatu, sobimatu.
hm19. oktoober 2013, 22:13
Kas kodanik Maimik oli intervjuu andmise ajal ikka kaine?
landlord19. oktoober 2013, 14:24
Valimisi võiks igas kvartalis korraldada ja nii kümme aastat järjest - siis saaks kõik luukered avalikult üle loetud ja võib-olla jääb ka mõni aus inimene poliitikasse alles.