Riided: Hot Lips Stilistika: marimell Meik: marimell Stuudio: FlashbackFoto: Meelis Tomson
Inimesed
18. oktoober 2013, 14:37

Vaata seksikat galeriid ja videointervjuud!

GALERII JA VIDEO: Carmen ei tea, palju tal sekspartnereid on olnud (161)

Õhtulehele andis veebiintervjuu skandaalne Carmen, kes Kanal 12 saates "Vallatud tissid" on tähelepanu pälvinud otse-eetris keskmise näpuga vehkides ja nagu sellest veel vähe oleks, tõmbas ta ka taguotsa paljaks.

Ehk annab järgnev teile ülevaate tegelikust Carmenist. Näiteks ei tea ta, mitu sekspartnerit tal olnud on ja oma keha müümist peab ta normaalseks, prostitutsiooni ta legaliseeriks, samas homodele lapsendamisõiguse ta keelaks.

Videointervjuus rääkis Carmen ka laste teemal, mis küsimustele vastates näis tema nõrga kohana.

„Teatud põhimõtte pärast ma ei taha seda teemat torkida, kuna Eesti rahvas on vähemuste ja lapsendamiste teemal maruvihaseks aetud, tahaks öelda, et ärge suruge seda peale. Teine asi on see, et mõeldakse, et meie, transseksuaalid... Me ei taha neid suunata oma rada pidi, ma olen klassikalise perestiili poolt, kus oma ema ja isa ja kus laps on sündinud loomulikul moel. Ma ei pea õigeks, et lapsel oleks kaks ema või kaks isa, see on teema, mis peaks jääma mehe ja naise vahele."

Alljärgnevalt lugejate küsimused ja Carmeni vastused:

Pead Sa ennast targaks? Kui, siis miks?
Ei, ma ei pea ennast targaks, suht keskmise IQ-ga tegelane ma arvan ;)

Kas Teie ainuke töö ongi Night Chatis või töötate kuskil veel? Kui jah, siis kellena?
Ei, ma ei tööta kuskil mujal, olen nn dokumenteeritud paberitega baaritöötaja. Õppinud teemasid lauahõbedast kuni baari majandamiseni. Lihtsalt südamelähedane teema, kahjuks ei ole mul nende teadmistega midagi peale hakata :(

Kumb enne oli - kas kana või muna?
Irw, ma arvan, et enne kana ja muna oli hoopis mingi hübriid, kellest arenes kana või muna :D

Keskmist näppu oled otse-eetris oma vaatajatele juba näidanud, samuti paljaid rindu ja hiljuti ka paljast tagumikku, mida on järgmiseks oodata?
Eeeeee.... ära oota, asjad juhtuvad siis, kui need juhtuvad ;)

Kas ja miks naudid tähelepanu, mida seoses oma välimuse/valikutega avalikkuselt saad?
Lihtsalt olen vist edev :D aga mida ma saan? Mitte muhvigi ei saa, see on lihtsalt nali iseenda ja teiste jaoks :D Mida mul saada?

Kas oled kunagi mehega seksinud?
Jah, ikka .

Olen küll tolerantne ses suhtes, aga mulle jääb arusaamatuks see, et miks ta ei tunnista seda, et ta on tegelikult transvestiit? Kuni pole soo-op tehtud, pole ta ju ka teist sugu, mida ta ju väidab, et on. Mõistan kõike seda, et kui meeldib käia-olla vastassoo riietes - anna minna, aga ära valeta.

Nu jah, aga miks ma peaks sinu väiteid hakkama ümber lükkama? Paistab, et oled inimene, kelle mõttemaailma ümber muuta nendes asjades ei saa. Mõtle mida tahad.

Tsau, Carmen! Mida arvad, et inimesed nii ebatolerantsed endast erinevate vastu on?
Ei tea ja ei huvita ka! Milleks?

Kas Carmen Mustvalge on su nimi passi järgi?
Carmen ongi passi järgi nimi.

Mis su nimi mehena oli?
Karla :D

Kas prostitutsioon tuleks legaliseerida?
Jah, tuleks !

Kui tihti soovid seksida ja kas tegeled eneserahuldamisega?
Eneserahuldamine ei anna mulle mingit rahuldust, sry aga see on viimane asi millega tegelen.

Mis haridus Sul on ja kellena Sa varem oled töötanud?
Kõrgelt koolitatud baaritöötaja, irw.

Kui vanalt kaotasid süütuse ja mitu sekspartnerit sul olnud on?
Uuuuh, kui ma ise ka teaks, palju mul neid olnud on. Ütleks, et kuskil... kurja ma ei tea... Mis teha! Aga nende hulgas on nii naisi kui mehi, aga see number ei piirdu kümnega, vaid ikkagi kordi rohkem.

Kas autofallotitot teed?
Kuidas seda võtta? Karta on, et ei ... :D

Kas võiksid palun veidi pikemalt rääkida oma tunnetest. Kas oled kunagi kahetsenud oma eluteed ja tehtud valikuid (ka soovahetust)? Kas oled mõelnud stiilis "mis oleks olnud, kui oleksin ikkagi meheks jäänud"? Või oli soovahetus sinu jaoks loomulik elutee käik ilma igasuguste süümepiinade ja mõteteta? Tänud sulle ja ole tugev!

Ei, ma ei ole mõlnud, et mis oleks, kui oleks jäänud meheks. Minu jaoks vastuvõetamatu elutee on mehena. Raske on küll ja vahest on mõtted mustad, kuid elu teises võtmes ei ole üldse mõeldav.

Kuidas ja kui vanalt aru said, et naine olla tahad?
See koorus välja aegade jooksul. Ei saa öelda, et vot 5-aastaselt tajusin, et tahan elada naisena. Ei, nii see asi ei olnud. Ma elasin oma teismeea väga tormiliselt ja mõtlematult ning ikka väga hundiseaduseid järgides, mingil hetkel jõudis kohale, et sedasi ei saa. Tegelikult pean avaldama tänu ühele oma vanale tuttavale, kes mulle mõistuse pähe pani. Aga see on pikem jutt.

Kas oled kastreeritud?
Vahi küsimust :D

On sul lapsi? Olen kuulnud, et sul pidi poeg olema. Kuidas on suhted temaga?
Isegi kui mul oleks laps või lapsed, siis neid ei tooks ma avalikuse ette. See pole teie asi, kas mul on laps või lapsed. Lihtne ja loogiline.

Kas oled kunagi sattunud füüsilisse konflikti oma välimuse pärast ja kuidas inimesed tänaval sinusse suhtuvad?

Jah, ikka olen. Viimane kord olin reanimatsioonis. Alkoholi ületarbimine ning selja-tagant löödi teadvusetuks. Mis teha, eks olin natuke ka ise süüdi, ma ei oska ju oma suud kinni hoida. Ma pole eriline tugev tegelane ja ma usun, et füüsilise üleoleku näitamine minu suhtes meeste poolt on neid mehi ennast alandav.

Kas on plaanis kunagi ka "munnust" vabaneda?
100% jah.

Kas sulle meeldib vägivaldne seks? Täiskasvanute portaalides pakud ennast kuulutustes sekspartneriks tavalisekt räige tekstiga - a´la - maha ja taha!
Mulle meeldib BDSM. Tegelt usun, et sa ei tea, mida see üldse tähendab.

Mis tunne on elada teadmisega, et oled paljudele otseselt nii vaimselt kui ka füüsiliselt haiget teinud, üritanud inimesi seksuaalselt vägistada jne? Kas majanduskriisis olevas Eestis müüd oma keha sama odavalt ja igale paksukesele või on hinnad veel langenud? Kui jätad vastamata, näitab see sinu nõrkust, sest tead väga hästi, kui paljud inimesed on sinu poolt petta saanud ja tead väga hästi, et tegeled reaalselt prostitutsiooniga.

Esiteks, kulla küsimuse esitaja, hakka mulle faktiliselt selgitama, keda ma vägistanud olen, eks! Teiseks, keha müümine ei ole minu jaoks patt, raha määrab siin elu ja minu jaoks ei ole see häbiväärne, kui ma müün oma keha vahest. Keda ma petsin, sind või, sitt lugu siis! Alati ei saagi loota, et keegi sind ei peta.

Kas teeksid koheselt soovahetusoperatsiooni, kui see oleks sulle rahaliselt võimalik? Millega enda keha juures rahul ei ole ja muuta sooviksid? Tunned sa ennast oma kehas hästi?
Loomulikult ma teeks opi kohe, kui rahaliselt oleks see võimalik, kahjuks ei ole ja ma püüan leppida sellega, mis mul on. Millega pole rahul oma keha juures... tegelikult ma püüan leppida hetkesituatsiooniga, kuid loomulikult, kui oleks võimalik, siis muudaks paljutki.

Kas algul oli ka raske harjuda oma uue - naise eluga, oma riietusstiili, meigi jms välja kujunemisega?
Oh, sind küll, harjuda ei ole midagi, see on samm-sammu haaval kõik - avastad ja oled ning tunned, kas meeldib või ei. Mina sain selguse, et see oligi ainuõige valik.

Oled sa kunagi südames kahetsenud, et valisid omale uue elu?
Ei!

Mul on tekkinud teatud küsimused, mis ikka tekivad inimestel, kui keegi käitub ühiskonna normidest teistmoodi. Loodan, et annad neile vastused. Kuidas Sa kommenteerid seda, et näitasid otse-eetris keskmist sõrme ning kaotasid enesevalitsuse? Kas üks saatejuht võib endale seda lubada? Kuidas Sa said saatejuhiks ja kuidas sulle selline töö meeldib? Mida oled enne teinud?

Ehee, keskmine sõrm, njah, kahjuks pole „Vallatud tissid" tegelikult arvestatav saade, see on öine meelelahutus, möla ja smside saatmine unetutele. Sellele ei kehti reeglid, mis kehtivad päevaste saadete kohta. Kaotasin enesevalitsuse? Kui nii arvad.

Jah, mulle meeldib mu töö, aga ma tahan enamat ja tead, ma olen alati saanud kõik, mis tahan!

Kas juhiksid veel mõnda saadet, kui sulle sellist võimalust pakutakse? Millist?
Loomulikult.

Kes sulle Eesti saatejuhtidest meeldib? Mis tema juures?
Kadunud Urmas Ott oli parim ja temale pole siiani vastast. Kahju, et inimene lahkus liiga vara siit.

Mida sa üldse inimeste juures imetled või hindad?
Otsekohesus ja inimene ei tohi olla võlts, vihkan lipitsejaid ning võltse.

Mida sa arvad saatest "Vallatud tissid"? Kas see ei ole veidi labane saade?
Labaseks teevad vaatajad ise selle saate!

Mis on sulle meeldejäävaim hetk saatest "Vallatud tissid"?
Eh, tegelikult neid hetki on mitu, saaks raamatu kirjutada.

Kuidas tuled toime eetrinärviga? Kuidas sellega, et pead öösel üleval olema?
Kui pisike närv on sees, siis on hea ;)

Milline olid sa lapsena? Kas riietusid ja käitusid nagu tüdruk või nagu poiss?
Lapsena olin iseteadlik ja iseotsustaja, vahest ka natsa sõnakuulmatu. Ma olen öelnud oma saadetes ka seda pidevalt, et teismeeas jõudis kohale, et midagi on valesti. Eneseavastamine tuli raskelt ja läbi igasuguste lolluste ning endas julguse leidmisega silmad lahti teha.

Hirm iseenda ees on inimese suurim vaenlane, mul oli suurim hirm see endas selgusele jõudmine, aga õnneks läksid asjad õigesti.

Millised on sinu lemmikriided?
Retuusid on vaieldamatu osa minu riietusest. Ülejäänu üle annab kaubelda :D

Kuidas sinu pere on leppinud sellega, et otsustasid sünni poolt kaasa antud keha muuta?
See pole nende elu ja neil pole siin kaasa midagi rääkida.

Kas sul on rohkem meessoost või naissoost sõpru?
Nii naisi kui mehi :)

Kas sulle meeldivad mehed või naised?
Mulle meeldivad inimesed, kellel on oskus mõelda ja arutleda. Välimus ei ole oluline, vaid see, mis on kahe kõrva vahel.

Milline oli sinu esimene suhe? Mehega või naisega?
Siiamaani igatsen taga. Soo jätan enda teada.

Palun kirjelda enda esimest suudlust ja seksuaalkogemust.
Pigem oli see pubekate rabistamine, ihhhhiiiii.

Kellega sul seksida meeldib? Mis on sinu meeldejäävaim kogemus?
Nagu juba eelnevalt ütlesin, siis oluline on inimese mõtlemine, mitte sugu.

Kellega sooviksid pereelu luua? Kas ka sooviksid endale lapsi? Milline oleks sinu unistuste kodu?
Ma ei soovi peret luua. Vabandust. Ja ma ei soovi ka lapsi enda elusse. Maja metsas on minu unistuste kodu...

Kuidas sa maandad enda pingeid? Kas seks on hea pingete maandaja?
Üks hea jääääääger kord kuus ja kõik on okei ;) Ma ei propageeri joomist, aga tunnistan tõde, et Jägermeistri vastu ei saa miski. Pidutsed ära ja on taas hea olla. Seks on hea nii pinge maandajana kui ka lihtsalt, peaasi, et õige inimesega.

Kuidas suhtud kriitilistesse kommentaaridesse? Kuidas tuled kriitikaga toime?
Mis mul suhtuda? Kriitika on vajalik, aga enamus kriitikast on suht mõttetu ja inimene ise ka ei tea, mida tahab tegelikult öelda. Kui tahad kritiseerida, siis kritiseeri mõistuse ja mõttega.

Mis on sinu elu moto?
Ela ise, lase elada teistel! Kõik, mis teed, teed iseendale!

Kas sa õlut jood ja selle käigus ka peeretad nagu õiged mehed?
Mnjaaa, peeretada ei meeldi aga õlut joon :)

Kellega Eesti kuulsustest oled seksinud?
Ei saa kahjuks avalikustada.

Kui tihti habet ajad?
Väga tihti :D Kolm korda päevas!

Millest koosneb Sinu igapäevane meik?
Nagu igal naisel...

Kas sa kasutad mõnda tutvumisportaali?
Loomulikult.

Mida arvad Eesti poliitikast? Kas näed arenguruumi?
Midagi ei arva, ühed jobukakud kõik seal hetkel. Vahet pole, kas reform või kesk, ühed jobskid kõik. Vabandan, aga nii see on!

Mis on sinuarust eestlaste peamine viga?
Ehheeee, polegi tegelikult nii suuri vigu, vead samad nagu ka teistel rahvustel. Me oleme inimesed, oma heade ja halbade külgedega.

Toit, millele sul on raske ei öelda?
Ahjukartul, verivorst... njämmmmma!

Kas oled suur peoloom? Eelistad rohkem ööklubisid või pubisid?
Peoloom? Ei, ma pole nii peoloom. Eelistan tuttavatega koos istumist, väljas eriti ei viitsi töllata.

Mis olid esimesed muutused hormoone võttes? Kas need mõjutasid ka sinu emotisoone?
Väga emotsionaalseks teevad hormoonid, muutuvad tujud jne, aga see ongi paratamatu osa sellest kõigest ja ma ei saa vinguda selle üle.

Kui vanalt sa hormoone võtma hakkasid? Kuidas sa arsti juurde üldse sattusid? Kuidas on olnud arstide suhtumine sinusse?
Vabanda, aga kas nagu huvitavamat küsimust ei saanud koostada? Kas arstil peab olema mingi seisukoht ? Tema asi on mind nõustada ja määrata õige ravi, mitte hakata mulle arvamust avaldama. Hormoone hakkasin aga siis võtma, kui sain selleks komisjoni poolt loa.

Kui hästi sa end hetkel oma kehas tunned?
Väga hästi!

Kas sul on olnud negatiivseid kokkupuuteid gei- ja lesbiringkonna poolt transseksuaalide suhtes?
Inimesi on igasuguseid!

Lõpetuseks lisab Carmen: „Ärge võtke siin kõike puhta kullana, musta huumorit sattus ikka vastustesse ka, lihtsalt osadele küsimustele ma ei oskagi targalt vastata."