Vaido Neigausil ilmub peagi uus singelFoto: Erakogu / Arttu Karvonen
Saund
16. oktoober 2013, 16:55

Saa aimu peagi ilmuvast singlist!

Vaido Neigaus piinab fänne (9)

Juba üle kahe nädala on laulja Vaido Neigaus oma fänne piinanud, kuna uue singlini on aega veel 16 päeva.

Iga päev, alates 1. oktoobrist on Vaido oma Facebooki postitanud pildi „xx päeva – „Sind nägema pean" ehk siis juhib noormees tähelepanu oma peagi ilmuvale singlile. Tavaliselt kasutavad selliseid õrritusmeetmeid maailmakuulsad staarid nagu Lady Gaga, Rihanna, Miley Cyrus – aga eks Vaido olegi meie kohalik superstaar!

Mis siis uues loos nii erilist on, et sellele kohe kuuajane kampaania on vaja korraldada? „Kui rääkida uuest loost, siis ütleme nii, et see on selline uus proovikivi," seletab Vaido Õhtulehele. „Ma olen alati armastanud tantsumuusikat ja kui see on kombineeritud natuke räpiga, siis see on minu jaoks huvitav." Vaido tunnistab, et räpparit temast ei saa, kuid tema kui artist, peab kogu aeg arenema.

Lugu on valminud koostöös vana tantsumuusikalooja Marco Margnaga. „Kui sa küsid miks, siis ta on oma töös väga andekas," on Vaidol juba vastus varnast võtta.

Sõnad on Vaido enda sulest. „See räägib sellest, et ükskord leian ma selle „kindla" inimese endale," valgustab Vaido loo tagamaid. „Tegelikult käivitub selle looga minu uus projekt, mille kallal olen töötanud päris pikalt. Nagu öeldakse, „seks" müüb!"

Kuula väikest katkendit uuest loost: