Inimesed

Vanaemade hiphopitrenn: «Kunagi pole liiga hilja õppida midagi uut.» (12)

LISA KOMMENTAAR

sinule kes sa siseringist oled:16. oktoober 2013, 18:59
Joel oli meedias enne sind kui sa veel sündinud olid :-D Lisaks mine sinna foorumisse ja mõtle järgi kas tegelikuses asjad on nii. Sul on lihtsalt midagi üleval pool puudu ja me anname sulle andeks....
Soovitame sul vahelduseks minna kirikusse et saaksid natukene ausust juurde
on ikka huumor
To Sisseringist16. oktoober 2013, 16:49
Sinu jutu järgi saan aru, et sina pole mitte kunagi Joeliga kokku puutunud või Baltic Sessionil käinud. Muideks, käivad küll maailmakuulsad tantsijad-Benny Ninja, Brooklyn Terry on oma legend, Tight Eyez (krump stiili looja) ja neid inimesi on niii palju!! Palun tee on faktid õigeks ja siis tule uuesti siin tühje sõnu loopima.
Ülilahe!16. oktoober 2013, 14:31
Joel on koguaeg üks selline tore ja abivalmis inimene olnud! Aga pea meeles, et edu märk on see, kui sinu ümber on kadetsevaid ja õelaid inimesi. See tähendab, et teed midagi hästi. Kasutaja "siseringist" on vaid üks näide. Naljakas on see, et nendel kadetsejatel ei ole sentigi hingetaga ja sp nad sind nii kadetseva pilguga vaatavadki. Tänu sinule Eesti tänavakultuur üldse arenebki! See, et sa panustad sellesse oma aega ja raha.
Kuulsin, et üritusele on jäänud veel mõned piletid alles, seega sa teed midagi väga lahedat!
Jõudu sulle ja kadetsejad "siseringist" laske aga tuld edasi, siis Joel saab veel rohkem innustust ja tulevad veel suuremad ja võimsamad üritused! :)
To siseringist16. oktoober 2013, 14:16
Kadedus ja kibestumus teeb ikka hämmastavat tööd inimestega. Joeli huvitab kultuuri kasvatamine Eestis ja kui see, et ta oma ammuse idee teoks tegi seoses just vanema generatsiooniga, on mitte-hoolimine neist ja kultuurist üleüldiselt, siis palun ütle, mis on. Olen neid daame isiklikult treenimas koos Joeliga näinud ning saan käsi südamel vanduda, et paremaid emotsiooni- ja kogemusevahetusi on raske leida ning daamidele tehakse absoluutselt kõik ette-taha ära ning kantakse hästi hoolt lugupidamisega. See piletimüüdifantaasia tekitab lausa naerukrampe.
Baltic Sessionil ei käi ei Eesti ega välismaa tipptantsijad? Tead, selle peale lihtsalt soovitaks minna ürituse kodulehele ja vaadata arhiivi :) Kahju, et sinna veel ka 2007, 2008 ja 2010 aasta erikülalisi ja võitjaid pole jõutud üles panna, sest neid inimesed, kes läbi selle sama ürituse siin Eestis on käinud ja neid inimesed, kes võitnud on, on kahtlemata maailma tipud ja juba huvipärast sooviksin teada, kuidas sellele faktile vastu saaks vaielda. Fikseeritud hind on kõige eest samuti iga aasta olnud, seega kui keegi just osalejatest/pealtvaatajatest mingil põhjusel ette ei astu ning raha ei hakka nõudma, siis ei tea küll, kes iga sammu eest lisaraha nõuab. Algajatest ja amatöörsest korraldusest on asi ikka valgusaastate kaugusel. Head päeva sulle, ''siseringist'', loodan, et võtad ka varsti oma hobuseklapid peast ning näed, mis tegelikult toimub ja otsid oma kõlakapõhistele väidetele ka tegelikku tõestust :)
Oh teid..16. oktoober 2013, 11:34
.. kohe, kui keegi midagi tõeliselt head teeb, suudab keegi olla ikka see inimene, kes hakkab kritiseerima. Aga noo, ei üllata :D
"siserigist" persoonile ... ma ei tea küll kus sina oled käinud, aga mina olen seda üritust vaatamas küll käinud ning ei ole siin mingit valet. Mine kasvõi selle ürituse neti leheküljele ja seal on tõestus, et tipptantsijad on seal täiesti kohapeal olemas! Mina nägin ka oma silmaga Benny Ninja jpt tipptantsijad ära. Ja mis puutub sellese, et kui "kallid" on seal erinevad asjad.. siis käi välismaal ära, vaatame mis siis head räägid :P
lilli16. oktoober 2013, 11:04
vaatepilt neist karglevatest küll ilus pole, võtab kohe söögiisu ära.
Tegelikkus16. oktoober 2013, 11:00
Mutid karglema panna pole mingi kunst.Lähvad lolliks kätte veel oma hyplemistega. OK liigutada tuleb, aga mitte lolliks minna.
Tegelikult peaks mutikesed hakkama aju arendama, et lapseks tagasi ei muutuks. Nende mõttemaailm ja mälu vajavad palju rohkem hoolt.
Hakaku keeli õppima, siis näevad, kuidas mälu jupsib ja seda arendada vaja rohkemgi. Ajutreeningud on täiesti ära unustatud.
siseringist16. oktoober 2013, 10:32
see kõik on ette võetud, et joel oma üritusega meediasse pääseks. peale üritust ei huvita teda ei vanaemad ja kodulinna mutid veel vähem. tantsuringkonnad omavahel arutavad, kui mitu festivali piletit vanaemad maha peavad müüma, et lavale pääseda. kindlasti müüb joel vanaemadele ka piletid, et need üritusele üldse sisse pääseks. tegelikult sellel festivalil ei käi isegi Eesti tipptantsijad, rääkimata maailma tippudest, mida joel pidevalt välja reklaamib (valetab). Läti ja Leedu tantsufoorumites kirjutati, et nad ei lähe enam joeli festivalile, sest seal on pikk päev igavlemist ja iga sammu eest küsitakse lisaraha. igaühe vaba valik, kas läheb või ei. kes tahab kalli pleti eest algajaid näha, siis võib minna küll.
Joelile!16. oktoober 2013, 10:07
No küll on lahe! Aga Su kodulinnas mutid igavlevad, kes just rahvatantsu ei kepsuta. Ja emavanustele naistele oleks ka vaja rakendust. Äkki mõtled? Vahemaa pole ju nii pikk.
fsaf16. oktoober 2013, 09:31
üle pika aja üks tore ja positiivne uudis... nüüüd tuleb vist seda finaalüritust ikka vaatama minna (just vanaemade pärast) - (on ikka avalik üritus?) vanaemadele jaksu ja kannatust - harjutamine teeb meistriks.