Jaan Tätte juunior Foto: TAIRO LUTTER
Inimesed
14. oktoober 2013, 23:10

Raha küsivad ka Nele-Liis Vaiksoo ja Peter Murdmaa

Jaan Tätte poeg ootab debüütplaadi jaoks annetusi (23)

Jaan Tätte poeg otsib Hooandaja leheküljel oma debüütplaadi ilmutamiseks toetajaid. Temaga konkureerivad samas ka lauljanna Nele-Liis Vaiksoo ning filmitegija Peter Murdmaa.

Hooandja on internetikeskkond, kuhu saad sisestada oma unistuse ning inimesed saavad valida endale sobiva projekti, millele annetada. „Parim viis inspireerida inimesi toetama on neile pakkuda põnevaid autasusid. Olgu nendeks siis piiratud koguses toodetud esemed, erakordsed teenused või sündmused,” seisab hooandja lehel.

Nii pakubki näiteks Nele-Liis Vaiksoo annetuse eest plaati või personaalset kontserti, seevastu Peter Murdmaa proovib annetajaid võita Leida Rammo fotoga. Võimalik on saada auhinnaks ka õhtusöök austatud näitlejannaga, kui annetada 500 või enam eurot.

Jaan Tätte poeg unistab debüütplaadist

“Juba mitu aastat tagasi sai just parmupillist minu lemmikvahend iseenda ja maailma tundmaõppimiseks. Umbes aasta aega ma eriti muud ei teinudki, kui mängisin iseendale parmupilli. Ühendades akustilist elektroonilisega, olen nüüdseks rohkem kui aasta aega salvestamisega tegelenud ja asjad on sealmaal, et tahaksin välja anda oma esimese päris albumi. See album hakkab tegelikult juba lõpusirgele jõudma, aga tuleb veel mixida, masterdada, kujundada ja trükkida ning siinkohal olekski mul hea teada, et kui paljud minu muusikast üldse huvitatud võiksid olla,” seisab Jaan Tätte juuniori projekti tutvustuses.

Hetke seisuga on talle annetanud 26 inimest, kokku 547 eurot. Ligi 1000 eurot on veel puudu.

Tätte lubab annetajatele digikujul plaati, kutset esilinastusele, parmupilli kontserti, parmupilli õppetundi. Oleneb palju korraga annetada.

Samas on Nele-Liis Vaiksoo üsna lähedal lõpptulemusele, soovitud 3500 eurost on puudu vaid 330 eurot. "Plaadi mõte on mul peas olnud juba 10 või 12 aastat," tunnistas Nele-Liis, kellel on 28. novembril täitumas päris esimesest muusikalikogemusest 15 aastat ja just see on põhjuseks, miks ta oma lemmiklaulud lõpuks plaadile tahab kõrvetada.

Peter Murdmaa on hetkel annetustena kogunud 55 eurot, soovitud 7500 eurost.