Liis LassFoto: Arno Saar
Inimesed
14. oktoober 2013, 17:08

Kes on Liis Lassi salapärane abikaasa? (59)

Sel suvel abiellus seltskonnakaunitar Liis Lass, kuid kes on see salapärane mees, kellega abieluranda sõuti? 

Liisi abikaasa on ettevõtja ning neid seob ühine äri, kirjutas Buduaar nädala eest. Abielluti sel suvel pärast pool aastat kestnud kihlust, muud pole Liis siiani uue kallima kohta paljastanud.

Paari aasta eest läks Liis koos toonase kallima Oliver Reinsaluga reisima, millegipärast järgnes sellele õppe- ja tööperiood Aasias ning nüüdseks näib Oliver olevat minevik, mees resideerub San Franciscos. Liis on viimased paar aastat elanud ja töötanud Aasias.

Õhtulehe õnnesoovidele vastas Liis viisakalt tänades, ent kes on tema uus kallim, ta kommenteerima ei soostunud. "Eraelu ei kommenteeri! Palun selliste asjadega edaspidi mitte pöörduda!"

Varasemalt on Liis tähelepanu nautinud ja pole oma kallimaid meedia eest varjanud.

Aastaid oli Liis koos muusik Elmar Liitmaaga, kellega koos tehakse tänaseni muusikat, kuid eluteed on lahku läinud. Elmar on juba mitu aastat abielus aeroobikatreener Kerstiniga ja koos kasvatatakse pisipoeg Oskarit.

2009. aasta algul lõi Liis meediamaastiku kihama, kui ilmus keskerakondlasest Riigikogu liikme Lauri Laasi saatjana presidendi vastuvõtule. Ise ei pidanud ta seda millekski suureks ning kuigi algul ilmus palju uudiseid, kuidas Lauriga koos on neil ühine mõttemaailm ja koos tehti isegi Kesknädalat, siis mõne aja pärast vaibus seegi.

Üsna pea pärast seda selgus, et Liisi uus kallim on kinnisvara ärimehe Margus Reinsalu poeg Oliver, kuulujuttude järgi ei kiitnud aga Oliveri vanemad Liisi heaks.

Liis olla sōpradegi ees praalinud, et mees peab olema rikas, et tema autoliisingut ja korteriüüri maksta. Oliver olla aga kitsi ja ei tahtvat tema kulusid kanda.

Koos Oliveriga reisiti palju ja nauditi luksuslikku elu, ent kiire elutempo - kool ja töö, on lennutanud Liisi seitsme maa ja mere taha, kus ta lõpuks tanu alla on saanud. 

Kallis lugeja, kas sina tead, kes on Liis Lassi abikaasa?