Inimesed

Laulja Maia Vahtramäe: «Sisetunne ütles, et andsin endast maksimumi. Aga ma ei oodanud, et võidan.» (37)

LISA KOMMENTAAR

Mari15. oktoober 2013, 12:56
Väga piinlik on muhulasena vaadata, kuidas meie rahvariideid mõnitatakse. Kaire Vilgatsi esituse ajal nähtud tantsijal ja tema riietajal peaks olema nii häbi kui üldse olla saab. Kui rahvariideid ei osata kanda ja pannakse tagurpidi selga, siis ei ole mõtet neid ka selga toppida. Enne uurige, kuidas teatud riideid kantakse. Häbiväärne!
formaat muutis mulje võltsiks15. oktoober 2013, 09:42
Kõige rohkem häiris markeerimise tehnika otsesaates. Passiivne kael ja diafragma, ainult välised markeeringud silmade ja poosidega. Maia on leidnud Elsu tämbri tehnilise nipi kätte küll - hambad koos suulae ja kõritoega tumedat tooni tabades, kuid kahjuks esitletleb saateformaat seda salvestatult, mis võtab tervikmuljest 90% maha. Elsu ees on piinlik, kui vähe on hoolitud välisest outlookist. Els Himma oli ja on üks hoolitsetumaid lavadiivasid.
Maiale sooviksin edasiarendust iseenda identiteeti otsides. Wannabe formaat tapab selle.
to stiil15. oktoober 2013, 00:37
see, kas laupa kortsutad või mitte, ei puutu asjasse...ikka botox on see imerohi, mis 70-aastase inimese lauba siledaks muudab.
stiil14. oktoober 2013, 23:04
Kriitika on suunatud lava taha. EI OSATA stiilselt teha eelmise sajandi 70-80 aastate stiili. Niisuguseid löhvareid ei pandud selga tavainimenegi, rääkimata tolle aja staaridest. Eelmine saade oli Heli Läätsele mingi jube kampsun peale aetud. Mis siis, et Evelin on peenike. Mul on Heli Lääts silme ees oma kauni koheva taftkleidiga. Piht oli Helil ju peenike. Evelin oleks selle ilusti välja kandnud. Sel korral pandi Elsuga mööda: jõle parukas ja jälle mingi lohva-lohva riietus, mis ei läinud Elsuga üldse kokku. Maia laulis hästi järele, kuid mingeid vigureid peale naeratuse Els ju näoga ei teinud nagu Maia kortsutab laupa - see ongi üks Elsu hea väljanägemise saladus.
Hea, et Rinne oli korralikus ülikonnas. Seda ilmselt osati leida. Parukat ma ikka kritiseeriksin.
maeitea miks14. oktoober 2013, 18:23
meie omi lauljaid nii halvasti parodeeritakse , kui hääletoonile vahel pihta saadakse on hästi , kuid nende riietus ja parukad olid alla igasugust arvustust, minul oli piinlik ja valus vaadata.
vaataja/ja Koidu fänn14. oktoober 2013, 16:32
mulle meeldis ikka kõige rohkem Koit Toome,kahju,et tema ei võitnud:(
Maia14. oktoober 2013, 16:09
Oled super hea! Nagu alati!
meelis14. oktoober 2013, 16:07
Maia oli super, enesekindlust on neiule enam vaja. Lahe oli lõpp, kui Himma esituse ajal Amanda Lear ja George Michael tantsisid... Ott ja Koit olid head. Gerli on nii upsakaks läinud ja imetleb ilmselt vaid oma naba....
Hille14. oktoober 2013, 15:41
Ei meeldinud ka see "tuust" Maia peas!Üsna keskmine oli ka etteaste.Koit ja Andero Ermel olid head ja ka Jüri.Olen ise Rinne kontserdil kohal käinud,seal oli veel palju teisi ja mäletan ütlevat vanemaid inimesi,et Rinne fenomen oli ka see,et ta laulis ,suu peaaegu kinni.Meie kohalikud külainimesed alati rääkisid,et ei tea,kust tal küll see hääl välja tuleb,aga kõigile ta meeldis.Kohe,kui Jüri hakkas Arturit matkima,meenus see,aga Jüri ajas suu vägagi pärani,see mind häiris.Muidu oli hea.Sel aastal on see riietus paljudel na imelik,Kaire oli Orelipoisina tehtud nagu neljakandiline laud.Edu ikkagi kõigile!
Nimm14. oktoober 2013, 15:27
Ta ei tundunud üldse õnnelik olevat oma võidu üle. Selline tunne nagu ta ei olekski tahtnud uuesti laulu esitada.
pole14. oktoober 2013, 14:59
jah ilus rääkida endisaegsetest lauljatest põlgaval toonil. Rinne oli nähtus omaette ja mitte sellepärast ei olnud ta pop et teisi polnud, vaid temas oli see x faktor, nagu praegu armastatakse rääkida ja praegused lauljad ei saa endisaegsete ligigi. häält neil pole,lavale tullakse otse tänavalt, ajamata hametega, poriste kingadega, katkiste ja kortsus riietega. jah ajad olid teised, aga uued ajad peaks olema veelgi paremad, mitte käima allakäigu trepist kolinal tagurpidi alla. kui esineja soovib näha välja elstravagantne, ta mõtleb ka oma kostüümi läbi mis on efektne ja kallis ja ainult lavale..... Maia oli tehtud aga kaltsakaks, mida Himma ntk, pole endale mitte iialgi lubanud. vanasti artistid AIUSTASID lava, nüüd tullakse televisioonigi esinema kaltsudes, mis kostüümi nime küll välja ei kannata.. ja see on MOODNE? ei ole moodne, küsige moeloojate käest kas on??? jah, miksimine jne,,, aga- elegantselt ja stiilselt- palun väga. tulles nüüd Vahramäe juurde tagasi, siis see , mis tal pähe oli istutatud oli õudne, kõrvutage nüüd pilti Vahtramäest Himma kõrval ja öelge ise..oleks mina Himmaks, ma oleks koletult solvunud.
point?14. oktoober 2013, 14:42
mis on asja mõte mõnitada mitmekümneaastataguseid rahva lemmikuid ja praeguseid , mitte nii andekaid, taevani kiita. Rinne oli rahva lemmik ka tegelikkuses. Vaarik ei pea kogu aeg korrutama , et seee , mis siis oli, oli jube.. Vaadake praeguseid esinejaid 20 aasta möödudes ja siis saate vast aru, et Amanda Lear oli nende kõrval..täht.Oli on ja jääb.
Olger14. oktoober 2013, 14:30
Olgeri poolt südamlikud õnnesoovid!!!
14. oktoober 2013, 14:29
Olgeri poolt südamlikud õnnesoovid!!!
käpik14. oktoober 2013, 14:29
Tore üllatus Maia poolt. Esimeses saates oli tema Ruslana liiga tagasihoidlik.
Mind on seni kõige enam üllatanud Koit Toome, eriti esimeses saates. Kes arvanuks, et ta oskab sellise tämbriga laulda? Ja George Michael oli ka väga hea. Loodetavasti võidab varsti ka saate.
Seni ei ole meeldinud Nele-Liis Vaiksoo esitused. Mitte et need halvad oleksid, aga kuidagi piinlik vaadata.
Gerli Padari Bläck Rockit ei meeldinud üldse, aga Anastacia parodeerimine oli juba parem.
Teine saade oli tunduvalt tasavägisem kui esimene, edu kõigile :)
Naine14. oktoober 2013, 13:58
Kaire meeldis endiselt, teisedki olid head parodeerijad. Aga jään järjekordselt oma arvamuse juurde, Kerli on saate kõige nõrgem, samas ka labane, üle mängiv. Ta kujutab endast kurat seda teab, keda. Sõimata labaselt ja nimetada Anastaciat rõvedaks lauljaks, see ikka igati üle võlli. Ei mäleta Kerli ühtegi laulu, tundub, et tsikk kujutab ette, justkui mingi kuulsus oleks. :D Tänu vennale nimi üldse meelde jäänud, andetu ja seda näitas ka ta järjekordne etteaste.
lilli14. oktoober 2013, 13:27
ja peabki paika nähtus, et mida ilusam naine , seda õelamad kommid, aga ei jõua kommijad ära KIITA naist, kes on .......
lugeja14. oktoober 2013, 13:24
Üllatas jällegi Koit,aga Gerli on täielik pettumus....Teised on nii nagu on.
ei ole rahul14. oktoober 2013, 13:02
Ei ole samuti rahul sellega, et kaks head saadet ühel ja samal päeval ühel ja samal kellaajal on. Kas Kanal 2 või tv3 ei võiks selles osas midagi ette võtta?
Mind 14. oktoober 2013, 12:27
ajab see saade narma , sest ta ongi naeruväärne ...
Vattan vilksamisi paroodiat , saj. armastust ja eile veel ka F-!.
See on SIGADUS, et 3 kõige vaadatumat saadet on sätitud ühele ajale ja inimesed tehakse telepuldiga narrideks.
Ja veel reklaam ka vahele , täielik okse .
Arvan, et ..14. oktoober 2013, 12:15
selles saates lastakse igal osalejal korra võita...
ei saa aru14. oktoober 2013, 12:09
Välimus ja hääl on ju täiesti vastupidised originaalile ju! Ma ei saa aru sellest totakast hääle madalaks punnitamisest- see pole originaalile sarnane ega lahe.
tubli14. oktoober 2013, 11:26
Maia oli tasemel .... kartsin juba, et Koit teeb lollust ja annab punktid sõbrnnale aga õnneks ta seda ei teinud ja võitis proffessionaalsus !!!!
televaataja14. oktoober 2013, 11:21
Mina mõtlesin jälle, et kas keegi sundis kuidagi neid inimesi sinna saatesse minema? Kui oled iseloomult ja olemiselt ikka selline tagasihoidlik ja tähelepanu kartev, siis mida kuradit sa sellisesse kohta ronid...no ausalt, vaatajatel rikub ka tuju ära! Endal paha olla ja teised imestavad, et mis toimub. Minu jaoks väga rumal inimene.
LOlita14. oktoober 2013, 11:19
MInule ei meeldi kohe üldse Maia. Väga halvasti esitab.. ja üldse on nii tobe! Võiks juba välja langeda..
Eeva*14. oktoober 2013, 11:10
Maia, olid väga tubli! Kuidas on küll võimalik oma häält nii palju muuta? Need kes eelmisese saate kohta Maiat halvustasid, saite vastu nina!
14. oktoober 2013, 11:01
Mulle see esitus kohe üldse ei meeldinud. Ma tõesti ei saa aru, mis see "väga hea" seal oli, kui seda tegelikult seal ju polnud.
14. oktoober 2013, 10:44
minu meelest oleks pidanud saate võitma amanda lear. ja kogu lugu.
vanem naine14. oktoober 2013, 10:35
Väga tubli esitus, täpselt hääl ära tabatud. Super!
Laine Murdja14. oktoober 2013, 09:57
Häälte andmisel tundus Maia väga emotsioonitu ja morn... nagu tal oleks ükskõik, imelik lihtsalt...
imelik14. oktoober 2013, 09:47
minul oli ka selline tunne, et Maia nagu ei tahaks seal olla...või ta tunneb ennnast päris lauljate seas ebamugavalt...
Lahe14. oktoober 2013, 09:23
igal juhul lahedad olite kõik,ei peagi täpselt parodeerima,aga kõigis oli äratuntav originaal esitaja.Jõudu edasi tegutseda.Pingevaba õhtupoolik vaatajale.Võimalus naerda ja võimalus meenutada.Lahe.
vigel14. oktoober 2013, 08:58
esimene mõte oli minulgi et Valve Kirsipüuul on küll sellised hooldamata takud peas aga Himmal oli ikka pehme korralik ja kena soeng... väga alandav saate meeskonna pooltt selliseid asju teha. No jubedus on higine ja rasvunud ja hääletru orelipoiss nagunii ja sellist andetust ei saaksi üks korraliku häälematerjaliga Kaire Vikgats järele teha...Imelikul kombel olid parmupillil kõik noodid õiged..varem oli kümnest noodist kaks enam-vähem.teised kohe nii puusse et häbi et sellised on meie telemeeste arvates talendid...Promotakse oma sugulasi ja semusi , kes on laias laastus suur suur jälkus ja üritatakse maha teha tõelisi rahva lemmikuid. Kahju.
vibraato14. oktoober 2013, 08:55
keegi rõõmustas lõpuvibraato üle, Els Himmal pole KUNAGI sellist vibraatot, pigem oli see Maial väsimusest ja suurest närvist selline kitsekas.....
no14. oktoober 2013, 08:48
laulus oli MÕNI koht mis oli Els ule sarnane, aga- see mis tuust talle pähe oli pandud ja kleit? kas tõesti polnud paremat parukat, oleks võinud ikka pingutada vähe, see oli minu meelest Els ule lausa solvav, nagi balti jaama paadialune..... Els Himma on ise ALATI nii kaunis ja iga detail läbi mõeldud, nii soeng kui riietus kui väljapeetus. Loomulikult andis Maia hetkel endast parima, aga mina poleks teda esimeseks hääletanud, kusjuures Nele-Liis oli täpne ja maitsekalt keeras vindi üle, nagu paroodiates peabki, samuti Koit Toome oli täpne.. minu arvates selleaastane koosseis on ikkagi nõrgem kui eelmine, no Võigemasti on ka raske ületada, aga vb on asi ka selles, et saade pole enam uudne ja eelmine aasta on liiga hästi veel meeles. Vilgats pole saanud ennast veel näidata, jubedaid kujusid tuleb tal parodeerida....
Kiiksu14. oktoober 2013, 08:29
Maia esinemine oli tõesti üle ootuste väga heal tasemel. Kadedad kaasvõistlejad ei raatsinud punkte anda... :) Vähemalt Koit andis.
hmm... 14. oktoober 2013, 08:25
Mulle tundus,et Maia tundis ennast selle saate ajal väga ebamugavalt ja ei tahtnud seal üldse olla. Esitus oli küll tasemel ja loodame,et edaspidi suudab ennast seal paremini tunda.