Foto: Mari-Leen Albers
Inimesed
13. oktoober 2013, 20:40

Õhtuleht on kohapeal! Otse "Big Brotheri" majast!

EKSKLUSIIV: Anu ei väljunud "Suurest Vennast" võitjana (20)

Täna õhtul jõuab lõpule kuus nädalat kestnud kuulsuste "Big Brother" Soomes, kus finaalis võitles võidu nimel ka armastatud bravuuritar Anu Saagim, kuid saatest väljus lõpuks võitjana Jori.

Anu on varasemalt küll Soome meedias värvikalt sõna võtnud, ent finaalikoht näitab televaatajate poolehoidu. Anu on saates olles tõestanud, et temagi on inimene ja mitte alati bitch.

Big Brotheri maja asub vanas laohoonete kompleksis, kuhu on täna õhtuks sisse seatud ka stuudio. Võrreldes mõne Eesti telesaatega on tegemist imepisikese stuudioga. Külalistele, kelle seas on saatest välja kukkunud kuulsused ja osaliste lähedased, on eraldatud viis pisikest pingirida. Saates osalejad on endiselt majas ja stuudiosse ei lasta neid nii pea.

Võitja jaoks on valmis pandud suur klaasist auhind ning "laval" on näha kaks kabiini kuhu ilmselt kaks enim hääli saanud osalejat lõpuks seisma pannakse!

"Olen juba praeguseks võitnud! Ja olenemata sellest, et mu asjad olid juba kolm nädalat tagasi pakitud, olen ma finaalis oleku üle õnnelik," teatas särtsakat kollast kleiti kandev Anu vahetult enne reklaamile minekut ja esimeste hääletustulemuste avaldamist.

Üks inimene peab juba lahkuma... Kui kõik võtsid ühtehoidvalt käest kinni, siis Anu kätt ei haaranud keegi... Anu jätkab saates, olles televaatajate häältega kolmandal kohal.

Järgmisena pühib võidust suu puhtaks Johanna ning tema järel peab võitjale alla vanduma ka Alex. Anu on kolme parema seas!

Mida aeg edasi, seda säravamaks muutub Anu nägu, aina lähemale jõuab aeg uks enda selja taga kinni lüüa. Kui saate algul oli Anu näos näha väsimuse märke, siis väike šampanja on tema tuju märgatavalt tõstnud. Pool tunnikest enne otsesaate lõppu ja võitja välja kuulutamist on Anu kord lahkuda.

Kui kõigil osalejatel on stuudios ootamas lähedased, siis Anu sammus majast välja sirge seljaga, ent stuudios polnud ei abikaasa Ristomattit ega tema ema ega poega. Ristomatti on hetkel veel haiglas, kuid miks polnud kohal Anu pereliikmed?

Anu silmist ei pursanud pisarad, kuid arvestades, et ta juba mitme nädala eest lahkuda soovis, ootas ta ees ilmselt kedagi enamat kui kohalik press ja Tipp ja Täpp Eestist.

"See koht oli õudne," teatas Anu esimese asjana. "Ma lootsin, et olen seal paar päeva, maksimum kolm nädalat... Ma tahtsin nii väga koju! Mul on tunne, et soomlased kiusasid mind natuke, ja ei hääletanud mind välja," naljatles Anu. Publik aplodeeris Anule elavalt kaasa!

Alles jäänud finalistide hääletustulemuste vahe oli Anu lahkudes 0,4% ja saate võitis Jori!