Inimesed

Taimo Toomast avaldas, mis tunne on olla see, kes lööb Edgar Savisaarelt naise üle (139)

LISA KOMMENTAAR

flötist16. oktoober 2013, 20:48
Võib päris kindel olla, kui klaverimäng selge hakkab noorik flöödi tundides käima. Ega inimlapse huvi muusika vastu saa hukka mõista. Varsti kuuleme, et nii pidigi minema, juhtus see, mis pidi juhtuma.
võroke, sõnad Lasnamäe ja PUNANE,SININE ,KOLLANE14. oktoober 2013, 18:12
on eesti keeles veel enne Marxi ja Leninit olemas.
rein14. oktoober 2013, 16:27
Naised saunas rääkisid,et muidu olevat lauljapoiss rahul,aga see ei meeldivat,kui proua sunnib teda Edgari vanu kalsareid kandma,kui on sinna kappi paar riiulitäit jäänud neid...
mees metsast14. oktoober 2013, 15:06
suu jookseb vett. etsil verivärsked temperamentsed slaavi piigad ümberringi. no mida peaksin tegema ühe tiirase sarvkestastunud daamiga.õnne taimole, et üle lõi.mutil raha on.
...14. oktoober 2013, 14:37
pigem tõmmati ossile p.ts pähe, sest kes se ikke oleks seda prugitud kaupa taht,
nagu öeldakse ka vanal autol ja vanal autol on vahe sees
soo,või Taimo Toomast lõi Edgarilt ka naise üle ja sai seeläbi Savisaareks ....14. oktoober 2013, 12:11
muidugi oleme rõõmsad ja õnnelikud selle üle. Aga kui nüüd Ansip selle ausa daami omale võtab,mis siis ütled ?
vello14. oktoober 2013, 11:49
ühe mehe vana on teise mehe uus...si.tt.agi ta üle lõi...ega täkk ei karga kui mära ei märga...
lavrenti14. oktoober 2013, 11:18
oo,mis ma näen ! Kallis Alar on viskunud avaliku daami au kaitsele,kas soojendatud külg ja saadud hingerahu kohustavad .
Alar tundub aus mees olema,sama kui mart ja tarmo.... küllap nende hingerahu eest on ka hoolt kantud.
:)14. oktoober 2013, 10:31
Tohman ma arvan et naine v6tis sinu mitte sa ei löönd üle kloun.
noh,14. oktoober 2013, 09:13
nõmedad pläramokad mõlemad
Saime kokku ja...14. oktoober 2013, 08:47
mida vallatut Viljakest-minugi kaasa on kohtunud meestega kuid pole lubanud end voodini tirida...
Triin14. oktoober 2013, 08:28
Proovi nüüd järgi, mis tunne on Ansipilt naist üle lüüa.
eedu14. oktoober 2013, 07:44
Ainult idioot võib rõõmustada sellise naise ülelöömisega.
ZZ14. oktoober 2013, 07:13
Labane ja alatu14. oktoober 2013, 02:37
Veel saatejuhtidest....13. oktoober 2013, 23:27
Nii vastik on vaadata seda nende eputamist. Kaks lolli ,kes naeravad oma küsimuste üle ja siis ise vastavad. Viljast seal saates kahju ei olnud,küll aga Ritast ja Veeberist.Sinna minejad peaks ikka oma väärikust kõrgemal hoidma.
Veel lisaks väiksele arvamusele13. oktoober 2013, 23:23
See Toomast oli seal küll päris narr. Miks ta sinna ronis küll. Elab ju koos pojaga Vilja armust-koristab ehk tuba ja pühib õue seni kui Vilja Brüsselis on. Mis küll siis saab,kui see aeg otsa saab. Ega siis reformikad teda tagasi vali-või siiski,kui ta savika s...uga üle valab.Või on Rosina ees piinlik.Aga küll Taimo korvab.
lavrenti13. oktoober 2013, 22:34
huvitav,kuhu on kadunud teie mälu ? Proua vabast elust ja neist ausatajtest oli lehtedes pidevalt artkleid. Selle ES elu tehti kallimate ja armastava abikaasa poolt nönna magusaks,et ühe katuse alla nad ei mahtunud.
VILJALE...13. oktoober 2013, 22:30
Vilja - AVALIKKUSTA Keskerakonna pätiteod! Anna neile NOKAUTEERIV hoop nii, et enam maast ei tõuse! Ära ole tossike!
hyeheeee,võitles abielu eest13. oktoober 2013, 22:26
nii kaua,aga mujal ja teiste puhul loetakse seda nagu prosti tööks. Temal oli võitlus abielu nimel.See savisaarest laulja sealt Metropolitan Operast oli kellameheks päris pikka aega-
Mina usun kohalikku meediat enam kui mäluaukudega vanaldast naisterahvast
Mis tunne on???13. oktoober 2013, 21:30
Sellel naisel on palju mehi olnud, ei ole ainult Hr. Savisaar!
REFi toetajad13. oktoober 2013, 20:12
VILJA! MIKS SA LASED END EDGARI SITASITIKATEL SITAGA LOOPIDA...??? ANNA OMETI NEILE HÄVITAV VASTULÖÖK! KUI OLED VAIKNE TALLEKE, SIIS ME SIND EI VALI!
Toomas`t`d13. oktoober 2013, 19:38
kas Taimo on ooperilaulja ainult kodus, sest kusagil teda näha-kuulda pole, aga Edgar küll laulab. Vilja astus nüüd erakonda, kus on Suurest Jumalast järgmised inimesed kõik eranditult, nad on "kõige, kõigemad" kohe igas mõttes, aga teiste arvates siiski seda kõike ainult jutumärkides, sest valetavad nad nii, et suu suitseb ja silm ei pilgu, st. seda oskavad nad kõrgeklassiliselt ja väga uhkelt teha. Vilja on vaesti nii pettunud Ansipis ja arvab sellest pundist seda, mida ta senini arvanud oli, ja mis on ka õige tegelikkuses. See, keda Vilja praegu endast kujutab, on ta üks roll ooperis, mida nad Toomastiga etendavad, et välja paista nagu Savisaared. No on alles paar! Nii mööda, Vilja oleks võinud vähe asisema mehe siis ka saada, või oli selle asjaga nii kiire, et ei andnud enam kannatada, läks loosi esimene ettejuhtuv, või oli enne juba rida ebaõnnestumisi sellel raskel teel, kas rohkem peale Savisaare mõnda normaalset meest ei õnnestunud lahku ajada, ette jäi see kehkenpüks. Järgmiseks võiks Ansipi ette võtta, ehk Andrus ka murdub, nagu Edgar murdus.
13. oktoober 2013, 18:41
Väga vaimukad kommentaarid! Ise me oleme kindlasti musterkorralikkused ise! Nii tore on anonüümselt teisi sõimata! Teeb vist hea enesetunde!?
naiivne13. oktoober 2013, 18:37
Kui edgar peaks viljat tagasi tahtma, siis saab ta soov teoks! Isand annab, isand võtab!
mukid urisevad nagu anstispi penid vanasti13. oktoober 2013, 18:10
ah et viljal-taimol om armee nagu niileselgi ? Armeed on vaja vast varustada nii laskemoona kui toiduga, neil peab olema magamise - ja pesemisevõimalus .Kas kesikud on nii suured kratid olnud,et nüüdki on võimalus laiutada ::: Veart kesikud tegelikulkt need viljad ja tarmod ja mardid.
Küll nad nüüd võivad närida nende oravate jalgealust.
Eks andrus maksis alimente ikka ka,ega ta oma lapse kasvatamist ometi oma poliitilisele verevaenlasele delegeerinud.
kesse taimo toomast on?13. oktoober 2013, 18:06
ausa kirgliku ja avaliku naise esimene abikaasa on ju Taimo Savisaar.mitte keegi muu-.
Kui sõimate seda toomastiks,annab ta teid kohtusse ja nõuab oma peene ja plekitu au solvamise eest enam kui viisitamm koos lausinguga neile tarnida jaksas.
kas vilja sai lapse Andrusega ja sokutas selle Edgarile kaela ?13. oktoober 2013, 17:32
Tundub küll,ega ta muidu ka ummisjalu parteid vahetanud ...ega vana armastus roosteta
aga taimo nimeline suur muusik käis seda13. oktoober 2013, 17:30
laanaru eite pidevalt " abistamas " ja soojendamas sel ajal kui ametlik abielu va Edgariga kehtis. Oli suur armastus selle Taimo Savisaare vastu ,selle kohta ei ütle me santi sõna.
stella13. oktoober 2013, 17:16
mida ilusam ja õnnelikum naine, seda õelamad ja labasemad kommid tulevad, ikka ühed ja samad kommijad, olgu siis objektiks evelin, saagim vmm. ilus inimene, saan aru, et inetud naised, aga et mõni isane ka eidelik on, no jah, mis vahet, kas nad PÄRIS isased enam ongi.
13. oktoober 2013, 17:05
Oh issand,poliitprostide pärast pidi kohe mõõgad välja tooma.Kui madalale saab laskuda poliitikas,et pildil püsida???See Taimo on nagu mingi pehme käpiknukk selle Vilja tuules.Ronida telesse oma elu demonstreerima-labane.
auh13. oktoober 2013, 17:01
Klassivend Taimo, kas oled väsinud vilja savisaarelt toomast?
Adolf13. oktoober 2013, 16:54
Edgarjuugend siis tööl pühapäeval ! Tore vaadata kohe. Aga mulle see proua Mõtus meeldib: kohe näha et pole Lasnamäelt, vaid meie hulgast. Ja Vilja on ju tore naine - mis te siin ilgute!
to naine 6413. oktoober 2013, 16:30
tõesti, mis see sinu asi on, kus keegi elab või kellega "nokitseb", ela oma õnnelikku elu, haige inimene.
väike arvamuse kommentaari 13. oktoober 2013, 16:01
kiidan heaks ,ega suurt lisada, pea minu sõnadega kirjutatud !
väike arvamus13. oktoober 2013, 15:40
Ei meeldi see Mõttuse eputamine, suur suu kõrvuni, võlts naeratus ja tahe olla ise kogu aeg esiplaanil ja ise küsida-ise vastata formaat. Mõttuse plaan Vilja saatesse vedamisega ja nende tobedate küsimustega Edgarile hoop anda, läks ka vett vedama, ilmselt hoopis tõmmati vesi peale Taimole, kes pole Eestis küll üheski ooperis üles astunud. Huvitav, mis salajane ooperilaulja see selline on? Elab naise armust, kes sai Edgari armust kellekski. See Vilja sära on väga suhteline. Eks ta ikka paneb libedamad riided selga ja meigib, kui kodust välja läheb, aga minuarust oli ta enne ikka noorem ja säravam, kui noorte meestega kohvikutes ringi tiirutas. Praegu on ta küll üsna sorgus ja riietub maitselagedalt. Seal Stereo saateski, pani ilusa musta jaki alla mingi punase maika või mis kole asi sealt välja paistis, või oli see ujumistrikoo. Taimo on ka karvad laiali, nagu ei oleks juuksuriraha. EDGAR ON MEES, TAIMO AGA KERGATS. Ega siis Taimo pole Edgarilt naist üle löönud, naine oli juba ammu tahtmist täis ja vabal turul saadaval, Taimo kasutas lihtsalt juhust, kui õnneotsija ja ennäe, tegi hea partii, maja ja rahakas töökoht Brüsselis. Eks sellest peab Vilja nüüd küünte-hammastega kinni hoidma, kui kaotab rahaka töökoha, võib kaotada ka õnneotsija Taimo, kes on Viljast sõltuv igas mõttes. Viljal jälle hea maja-koduhoidja ja koduteenija Taimo näol, kes siis maksumaksja raha eest saab Brüsselis ka olla.
Ei ta löönud üle13. oktoober 2013, 15:32
Võttis seina äärest pingilt sinna unustatud naise. Kui Viljal olnuks kannatust, oleks turvamees talle järele tulnud, aga Vilja pani Toomastiga plehku. Saatejuhid olid oma võltsirvitusega liiga pugejalikud, tea, kas nende lõualuud krampi ei lähe selles võltsnaeratuses. Vilja ise aga keskerakonna häältega Brüsselisse sõites ja siis erakonnast lahti öeldes tõmbas endale vee peale. MÜÜDAV. MÜÜDAV. Mitte põhimõtteline poliitik.
Terje 13. oktoober 2013, 15:10
Savisaarel polnud vaja kelleltki Viljat üle lüüa, sest Vilja ise trügis tema ellu. Ta oleks ju ilma Savisaareta tundmatu kuju. Mõistust Viljal ju ka eriti pole. Nüüd reetis ka veel oma põhimõtted. Brüsselis istub keskerakondlasele kuuluval toolil.
Saatest ja külalistest13. oktoober 2013, 14:58
Üks nõme saade. Saatejuhid on alla igasugust arvestust-Ei oska küsida ja ise vastavad ja siis lollilt naeravad. Vilja ja Toomast näitasid ka end üsna rumalalt. Milleks selliseid saateid küll vaja on. Saatejuhte peab ka ikka valima.
tunne13. oktoober 2013, 14:44
sellist tunnet ilmselt tunnevad need,kes on rivitegijate hulgas viimased...edu!
13. oktoober 2013, 14:22
Vilja oli sellele vanapaksule samasugune teenijanna nagu neid noori tibisid praegu näha võib. Savisaarest ei saa terved erakonnad jagu, Taimo aga tegi talle üksi ära nagu naksti ehk päästis Vilja vanapaksu orjusest.
to naine 6413. oktoober 2013, 14:13
no mis see sind vanaeite torgib, sinusugust poleks tahtnud ei see edgar ega ka taimo
naine 6413. oktoober 2013, 14:07
Arvan,et te nokitsesite juba siis ,kui abielus olite ja sellist kodu poleks Viljal olnud ,kui ta poleks Edgari voodisse trüginud. Teil poleks mitte kui midagi olnud , peale tühjade pihkude..............
lilli13. oktoober 2013, 13:27
siin kommivadki ainult vanapiigad ja nunnad, mis ime see lahutus tänasel sajandil enam on, ja edgari taolise batjuškaga oleks elu suur PIIN, ja iga inimene elab nagu ise tahab.
MUSKETÄR13. oktoober 2013, 13:11
Kohe mitte ei usu, et see naine sind õnnelikuks teeb, küll aga paneb imestama mehe saamatus, kui naisi on niipalju ja väärikamad, kui Vilja, sest Viljal puudub väärikus, sest kuidas nimetada inimest kes hammusta kätt, mis on sind toitnud ja inimese teinud... Olen enam, kui kindel, et ta reedab veel...
no on see Taimo alles mehike13. oktoober 2013, 13:04
minna elama naise pinnale, kaasas eelmise abielu laps,muidu paljas kui püksinööp ning andetu pealegi - ime et savisaare perekonnanime endalele pikenduseks pole võtnud. Peagi lõpeb Vilja mandaat europarlamendis, mida edasi? Vast oravad saadavad nad mõlemad oma volitustega Brüsselisse lulli lööma,sest töö tegijat neist kummastki ju pole nagunii.
jah13. oktoober 2013, 13:01
jah, inimtunded on kadunud
Ehh13. oktoober 2013, 12:54
Mukid hoos, klähvivad siin ūksteise võidu peremehe eest, neil hirm nahas kui ajakirjandus ta sigadused üless jälle võtab, mine tea mis linnavalitsuses võib juhtuda.
tallinlased13. oktoober 2013, 12:53
Andsime oma hääled Tallinnas Krossi poolt, nr. 129!
päike13. oktoober 2013, 12:41
Vilja tegi väga õieti,et sellisest vanamehest lahku läks.Viljale-taimole palju õne ja edu edaspidiseks kooseluks!
nii haige...13. oktoober 2013, 12:33
Taimo Toomast paistis intelligentse inimesena, see oli petlik. Anda sellist intervjuud? Ja Vilja Savisaart nähti eelnevalt päris kaua Edgari kõrvalt hoopis teise mehe seltsis, kes polnud Toomast...
Saagim on vähemalt stiilne bravuuritar, Vilja Savisaar aga kodukootult madal.
möh13. oktoober 2013, 12:24
Taimo, Taimo ... olla UHKE ja ônnelik, samal ajal olles ise JÄRJEKORRAS VIIMANE ... idioot oled !
oijahh13. oktoober 2013, 12:16
teie lõhkuge siin edasi, mina annan oma hääle sotsidele.
MIKS Vilja EI AVALIKKUSTA...?13. oktoober 2013, 12:16
Imestame, MIKS Vilja laseb end sõimata aga EI AVALIKKUSTA Keskerakonna häbiväärseid kuritegusid ja musta, kilekottides rahadega hangeldamist...??? Ei ole usutav, et ta oli pime ja kurt, et MIDAGI ei kuulnud ega näinud! Oleme selles osas Viljas väga kõvasti PETTUNUD!
tallinlased13. oktoober 2013, 12:10
Edgari sitasitikad on käsutatud kõik sumisema. Seitsme päeva pärast on neil kuulsusetu LÕPP!
Andsime juba oma hääled IRL-i ja REFi kandidaatide POOLT!
VÄGA TUBLI, Vilja!13. oktoober 2013, 12:04
Vilja oli VÄGA TUBLI, et saatis HULLUMEELSE Savisaare pikalt p**sse!
13. oktoober 2013, 11:56
Viljale tuleb küll medal anda, et suutis vana Savisaarega koos elada. Jube!
Nüüd ikka kena normaalne mees kõrval. Õnnne teile kahele!
ää13. oktoober 2013, 11:45
Savisaarele palju õnne ausalt.
Sellele võrokesele!13. oktoober 2013, 11:40
Ärge mõnitage Savisaart, tal pole Võruga mingit pistmist. Kutsuge vahel kylla härra Randpere ja kysige, miks ta siin asju ei aja, kuigi võrukesed valisid ta riigikogusse? Muidugi Võrus on väiksed rahad, ei tasu vaeva, tuleb ikka Tallinna rahade peale pressida.
Ja13. oktoober 2013, 11:06
Ja Savisaar saigi vanast asjast lahti(!?)
hahahhaa13. oktoober 2013, 10:58
kes võiks tahta naist, kes on soovinud olla abielus edgariga? müstika!
kas ema siis ei rääkinud kunagi, et kui essuga mängida, jääb essu hais külge :(
to maali13. oktoober 2013, 10:54
õnneks on selliseid eestlasi väike punt, kes teiste elusid lahkavad ja matslike sõnadega sõimavad, see on sellepärast , et nende endi elud on allapoole igasugust arvestust, sest endaga rahulolev inimene ei ole nii labane ja õel teiste vastu.
To eestlane13. oktoober 2013, 10:48
kas sa mängid lolli või oledki päriselt loll?
Alar1 Viljale13. oktoober 2013, 10:48
Näed nüüd, kuidas Edgar sinusse suhtub! Ta on pannud käsu korras terve grupi oma kintsukraapijaid sind sõimama ja mõnitama. Vilja! Sa olid/oled tubli, et selle jõletise maha jätsid!
minna13. oktoober 2013, 10:43
jumal sa näed ja karista neid õelutsejaid, ei ole ma usklik ega ka Vilja pooldaja, aga tahes tahtmatult tuleb seda taevast vanapapit appi kutsuda, kui need kommetaarid läbi lugenud olin. See on ikka õeluste tipp.
to mis tunne on13. oktoober 2013, 10:37
kas sa näed elus esimest korda inimesi, kes mitmendat korda abielluvad, et sa sellist lolli küsimust esitad?Kus nüüd on "moraalijüngrid" alles välja ilmunud, endal pole piinlik?
to irvitan13. oktoober 2013, 10:26
no mida on sinul irvitada teiste elu üle, vaata kõigepealt, kuidas enda omaga hakkama saad, häh või tema irvitab...
See vilje on13. oktoober 2013, 10:26
Ilma savisaare nimeta mittekeegi,kellegil poleks aimugi kes see selline on kui tal savisaare nime poleks
tõde13. oktoober 2013, 10:17
Edgar pole ise midagi loovutanud, järelikult ei saa rääkida ülelöömisest, duelli pole ju toimunud. Vilja oli see, kes Toomasti käte vahele jooksis, loomulikult võttis partner selle vastu, ise vaeva nägemata.
Vilja tegi hea diili13. oktoober 2013, 10:09
ta näeb väga-väga-väga palju parem välja,kui vanatoi kaasa olles.
ta oli lausa vaevatud,räsitud kaltsu väljanägemisega varem.
tõeline vabanemine vilja jaoks.
vilja tegi õige tembu!ja selle jaoks peab ikka kõvasti julgust ka olema,et sellise võimuka papi selja tagant välja tulla.tubli,vilja.
Olev13. oktoober 2013, 09:58
Ühe mehe vana-on teisel mehel uus
olgu see siis naine ..........
Õhtulehe hobi13. oktoober 2013, 09:46
Kas nüüd Õhtuleht on leidnud Anu Saagimi näol Vilja Savisaare promomise? IInimesed abielluvad, lähevad lahku,mis siin imelikku on. Saagimi vanamuttil ju 5 abielu, Viljal aga ainult kolmas. Peab siis seda promoma. Imestasin juba ammu, miks saa Vilja selle vana seniilse Savisaare vanatoiga veel elab, vähemalt õige tegu Vilja poolt, et saatis selle seniilse Edgari kaugele. Egas sellest Edgarist kui mehest ka enam asja ei ole, ei aita selles kõrges vanuses ei Viagrad ega need vene plikad,keda ta enda ümber kogub. Vana on out, nii mehena kui poliitikuna. Kõlbab ainult Lasnamäe venelastele.
vanur13. oktoober 2013, 09:44
On ammune tõde, et Savisaare kannupoisid hakkavad teda kaitsma ja tema arvatavaid vastaseid jäledal kombel laimama ja mõnitama, mul vanal inimesel on lausa vastik lugeda, misuguseks on meie eesti inimene muutunud ja seda kõike võimu, raha ja kes teab mille nimel veel. Niisama käituvad teiste erakondade pooldajad, ikka üks sõim ja laim ja seejuures tehakse liiga täiesti mõtlematult ja lollilt. Milleks on nüüd tarvidust sõimata Viljat ja Taimot nii räigete ütlemistega, see on lausa avalik mõnitamine, sest pole kellegi asi, miks inimesed lahku lähevad ja miks uuesti armutakse, me keegi ei näe teise inimese sisse ja ei tea tema põhjusi ja tundeid. Tean, et teiste laimajad on tegelikult ise kõige mustema hingega inimesed ja seda just need räuskajad on, omad mustad mõtted ja sopp on ju lihtne teistele kaela valada. Laske nüüd niisugused tegelased seda ka minu kallal, vast saab teil kergem, mul sellest savi.
võru elanik13. oktoober 2013, 09:41
Kui Edgar Savisaar oleks Võru linnapea, siis muudetaks kõik linna tänavate nimed "nõuka-aegseteks". Oleks punane tn, Lasnamäe tänav jne. Ainuke mis alles jääks on Vilja tänav. :D
mees13. oktoober 2013, 09:39
Peale naisest lahkuminekut ostis põllumees Edgar viljapeksumasina.
Jaak13. oktoober 2013, 09:35
Valus on kuulata selle peesse kukkunud moosekandi juttu, kes lasi isegi abielusõrmuste eest Viljal maksta. Krdi õnneotsija!
Ave13. oktoober 2013, 09:34
Vilja jaoks tavaline meestevahetus, pole kindel, et Toomast jääb tal viimaseks abikaasaks, arvestades Vilja minevikku. Toomastil kindlasti pole mõtet karta Savisaart, kuna ta ei alandaks ennast isegi Viljast tõtt rääkides. Tagarääkimine on Vilja komme, mis alandab teda mitte tagaräägitavat.
maali13. oktoober 2013, 09:18
loe kust tahad neid komme, aga eestlane jääb ikka eestlaseks, ainult sõim, laim ja kibestumine.Ei tea kas ka eestlane kunagi muutub südamlikumaks ja leebemaks või jääbki kõrinärijaks.
ära tuli13. oktoober 2013, 09:00
oravate rosinapoisid juba mukitavad
Lihtsalt naine teisest Eestist13. oktoober 2013, 08:58
Ka mulle muutub aina rohkem ja rohkem sümpaatseks hr. Edgar Savisaar. Mida enam teda poriga loobitakse, mida enam münitatakse, mida enam tema elus urgitsetakse. Aina ja aina sümpaatsemaks muutub. Tark mees. aei mingit vastuhaukumist, ei mingit allumist provokatsioonidele. Ainult teod, mis räägivad enda eest.
Ah, et hr. Antsip mõistab Savisaare teod hukka ja hr. presidendil läheb süda lausa pahaks. Mille peale see süda pahaks läheb? Et Tallinna inimeste elu on paremaks muudetud, et linna meer on nähtaval ja rahvale avatud? Et kaarnakari ei saa Tallinna rahadele enda kasuks küüsi taha ajada?
Nii RÕVE on kogu see mäng. Nii rõve on Delfit avades kõige pealt näha vastuvahtiva vali mind-kõuriku Krossi nägu. Nii vastik on uue põlvkonna kaarnakari-ajakirjanike tegevus (Katrin Lust, Elo Mõttus, mitteajakirjanik, kuid mikrofonihaarav kiusureporter Kross jne.). Pole ma kubagi olnud KE pooldaja, kui kui tulevad riigikgu valimised, siis hääletan kohe kindlasti KE poolt.
kas13. oktoober 2013, 08:56
see on naine, kes lõhub teise abielu? Puges Edgariga voodisse ja kui Edgar pidas vanaaasta viimast päeva perega, mitte Viljaga, puges Kersnaga voodisse. Sai Savisaarega lapse ja ikka ei saanud Edgarit päris kätte, läks kuus aastat enne, kui Edgar lõpuks Viljaga abiellus. See naine on karjerist, kasutab mehi ära. Taimo , tuleb ka Sinu päev, vaatamata ühisele varale , kokku te ei jää.
rp13. oktoober 2013, 08:51
no ja13. oktoober 2013, 08:47
mis see savisaar nii teistmoodi on kui tavaline vana mees.?ju sai Viljal siis kõigest teesklusest ja enese mahasurumisest siiber. ta nagu ise ütles ka läbi lillede, et kõik muutus lõpuks NII vastikuks, et puudutust ka ei talunud. saan aru küll, mina ntk poleks ühte tundi suutnud ka Sellisega koos elada, saati veel voodisse minna. paljas ettekujutus ajab judinad peale. olgu nüüd küll et see uus mees pole ka teab mis vaimuhiiglane, aga ikka etem ,siledam ja noorem.
Ülelööja tuli välja(pigem p...u lööja!!!!!!!!!!13. oktoober 2013, 08:44
Ets jättis Vilja maha,aga mitte sina tropp ei löönud temalt teda üle!!!!!!!!!!!
lollidemaa13. oktoober 2013, 08:39
mees ei taipa, et Vilja ripub ikka endise küljes, ei raatsi Savisaare nimest loobuda. Vana arm ei roosteta
tont13. oktoober 2013, 08:36
ja see lollakas on veel õnnelik, et sai omale vana madratsi!
Mis tunne on13. oktoober 2013, 08:20
tal olla saades endale uue naise kes aga teise vana?
ZZ13. oktoober 2013, 08:16
to:Leenu / 07:54, 13. okt 201313. oktoober 2013, 08:15
Vilja, sina või??? Kas Taimo kutsub sind lembehetkedel hellitavalt Leenuks? Uuri välja, et kes see Leenu selline talle on!
Leenu13. oktoober 2013, 07:54
On kuidas on,aga Vilja on löönud särama Taimo kõrval. Alati naeratav, heatujuline ja kena.
Imekaunist sügist Viljale-Taimole ja ka teile, head kommenteerijad! Olge rõõmsad, nautige kaunist loodust, tundke ise elust mõnu ja las ka teised olla õnnelikud!
mari13. oktoober 2013, 07:49
Mulle see saade ei meeldi.
MUKY13. oktoober 2013, 07:49
Miks niipalju udujuttu,mõnede seltskonnatolade pärast?
lugeja13. oktoober 2013, 07:49
Saatejuhid ei lase ju kutsutud külalistel rääkidagi,saatejuhi poolt esitatud küsimusele vastab küsija juba ise üle poole ära ,kutsutul polegi justkui enam midagi öelda.Liiga pealetükkivad saatejuhid,polegi ju saatekülalisi vaja,kui saatejuht täidab enamus aja saatest ise rääkides..........
nk13. oktoober 2013, 07:42
Poliitika poliitikaks, teame, et see on räpane mäng. Aga küsida sellist asja inimlike suhete kohta-no see on lihtsalt kohatu. Samas Elo Mõttus on tuntud kohatuste eest teleekraanil. Eriti, mis puudutab Savisaart ja Tema tagakiusamist. Mage värk. Ja kui Toomastis oleks veidigi džentelmeni, oleks Ta selle küsimuse peale lihtsalt vaikinud ning järgmist küsimust palunud. Sellistest asjadest hästi -kasvatatud inimesed teleekraaanil ei räägi-punkt.
pseudolaulja on mul suva13. oktoober 2013, 07:38
Ülilabane "artikkel". Muuseas, ma ei kuulu ühtegi erakonda aga hääletan kindlalt Keskerakonna poolt, sest nad on vähemalt TEINUD MIDAGI tuhandete VAESTE ELU PARANDAMISEKS. Ja vaesusesse on meid viinud reformipätid!
irvitan13. oktoober 2013, 07:38
Oh, oleks ta Viljakese siis vaid Edgarilt üle löönud;)
...13. oktoober 2013, 07:32
Ei saaaru milles see Vilja nüüd süüdi on? Kas teil umbes nii, et mehed tehke mis tahate, käige kus tahate ja kellega tahate ja naised olge vait ja teenige mehi. Kas nii? Huvitav, kas teie naised on õnnelikud, kui te pidevalt kodust ära olete ei tea kus? Vilja on tubli ja on õieti käitunud oma eluga!
Toomast13. oktoober 2013, 07:26
Kus sa siin naist nägid .Ma tean et on ainult mingi vilja kohv
KA UMMAMUUDU13. oktoober 2013, 07:25
Iga ummamuudi reklaamigu end kuidas soovib, kuid ma ei soovi sellist jama lugeda lehest, mille pean ostma oma raha eest.
Saagimi-taolistele võiks ju eraraldi mingid saated ja väljaanded avaldada. Rahu majas.
Taimo13. oktoober 2013, 07:24
See oli sama ülev tunne nagu oleks jalga saanud Edgari vanad püksid.
nii linna kui ka riiki.13. oktoober 2013, 06:51
Eit ära kujuta ette et sa savisaare vang olid, koos olid teil sadade tuhantete inimeste üle võim oma sigatusteka ja ale naljaks, et ükski partei kulmugi ei liiguta, järelikult oleks valitsetud samuti nagu keskerakond kogu see aeg .
kordnik13. oktoober 2013, 06:27
koerad hauguvad, aga karavan liigub edasi. Poliitiliste prostituutide räpased mängud on selle asja tõeline nimetus, aga mitte mingi tunne, mis lõi äkki mitme aasta pärast välja. Või on see tal nagu ühes laulus (see tunne on uus) ja lihtsalt eestlase reaktsioon on nii aeglane. Mis tunne see ikka on kellegi vana ärakasutatud naist taaskasutusse võtta.
Ivar13. oktoober 2013, 06:27
Pigem tõmmati Taimokesele p..s pähe.
tor13. oktoober 2013, 06:24
Taivo on meeldiv mees. Vilja meeldib mulle ka ja Edgar Savisaar samuti.
Krossist aga kirjutatakse ajalehtedes jubedaid lugusid?
juhannes paulus teie13. oktoober 2013, 06:20
Ülelööja või asi... See Taimu võib parimal juhul väike n..uvaras olla, mitte mingi ülelööja.
ove13. oktoober 2013, 05:06
rõve mölakas,mitte mees...ja lehte kiitlema end...et nad sada aastat vireleks...
x13. oktoober 2013, 01:25
Võiksite lahata parem kõige suurema tänitaja, kelleks on Kross, armuelu.Oma esimese naise rahadega tegi Kross esimese äri. ja ehitas endale korteri. Teise naise endine mees oli narkoärikas ja naine ise jäi USA-s relvasmugeldamisega vahele. kolmas naineon elanud Tai--Birma piiril, kus määravaks on oopiumikaubandus. Krossil on firma Trustcorp, kuid ma ei tea, millega see tegeleb. Riigirahadega on ta saanud suvila ja Kõue mõisa omanikuks ja see on palju kallim, kui presidenditalu.
mis te kavatsete13. oktoober 2013, 01:11
nüüd elulõpuni edgarit kaasas kanda ja iga aasta ajalehes põhjendada ja vabandada või.ja edgar lõi ta kersna vahurilt üle,täpselt nagu peale keskerakonda jooksis "suurima vaenlase" juurde reformierakonda.Aga Tsingis khaan ütles kunagi kuldsed sõnad:"Kes reetis mu vaenlase,reedab ka minu".Saame veel kuulda,et see pole veel selle naise jaoks finish,jookseb ära nii Taimo juurest kui ka Reformierakonnast,kui talle kasulik on,eks aeg näitab!
Ene13. oktoober 2013, 01:03
Jätke juba Savisaar rahule. Tegelikult, mida rohkem te tema kallal kräunute, seda rohkem tal pooldajaid on, sest paljud näevad igapäevaselt tema tööd ja tulemused on hiilgavad. Kas laimajad saavad palka laimu eest või, nende tööd pole näha, ega nad sellest ei räägi ka.
mina113. oktoober 2013, 00:48
Olid kunagi lehes säärased kuulutused...et ostan ja müün sakste vanu... Istun siin akna all ja tuli vana Cofutcius meelde, Temal olid säärased väga asjalikd ütlemised...anna vanajumal mälu, näe midagi tuli meelde...inimene, kes kratsib oma tagumikku, ei tohiks närida oma sõrmeküüsi...irw.
KULLA MEHIKE TAIMOKE13. oktoober 2013, 00:32
OLED SA UUE AUTOGA PROOVINUD SÕITTA...
ja nii räägib naine13. oktoober 2013, 00:31
kes on andnud vande altari ees luteri kiriku laulatusel...olnud siis vähemalt vait. Järjest enam tundub, tundub, et Edgar kasvab. Millest need artiklis sõnavõtnud elatuvad, puhtalt savisaare nimest, mida nad ise andnud, midagi, mis ideid, neid pole. Süüdistab avalikult pressis, et Edgar ei pese pesu... sellised asjad pole avalikkusele anda lahkamiseks Toomast ilgub, kui inimene kukub libedaga jalaluu puruks.... Pidage Jumalale antud kinnitusi ja Te saate palju vastu!
eeter13. oktoober 2013, 00:09
Suurkogu13. oktoober 2013, 00:06
Käi p***e, kohalik omavalitsuste valimine!