Tele

"Kodutunne" aitab Hallistes elavat raske minevikuga perekonda (7)

LISA KOMMENTAAR

arvo18. oktoober 2013, 11:40
muidugi valla sotsiaalosakond . valla sotsiaalosakonnal on kohe selleks ette nahtud vahendid olemas . kui vahendid jaavad kasutamata , siis jargmisel aastal piiratakse voimalusi , aga kui oled koik ara kasutanud , saad kiita ja antakse eelnevaks perioodiks lisa . inimestel on habi kaia kusimas . mina kain . paljud minu tuttavad ei saa aru , milleks mulle abi vaja , elan ju niigi normaalselt . mina aga tean , et selleks on vahendid olemas ja kusin julgelt . olen saanud toiduabi ca 15 kg pakettide naol , bensiini kompensatsiooni ( minu uus auto soidab ainult kvaliteetse ja kalli kutusega ) , lohutud puud talveks 10 ruumi , elektriarve kompensatsiooni , arstirohud ja arstiabi kompenseerib vald 100 % jne. on vaja rohkem kusida , et seisev raha ringlusse paaseb , ainult nii saame olukorda paremaks muuta . olen pannud tahele , et suured arimehed on koik totud ja selle vorra julged ning edu tuleb .
ants18. oktoober 2013, 10:50
kodutundel on suva , keda aitavad , peasi , et kaivet oleks .
Alar13. oktoober 2013, 07:44
Abistamise jaoks on valla sotsiaalosakond aga mitte ei pea raha KERJAMA võõrastelt inimestelt!
ivo12. oktoober 2013, 16:17
sofi sul õigus
ja selliseid naisi on eestimal väga palju.
Sofi12. oktoober 2013, 00:28
Kui üks mees oli vägivaldne, siis oleks pidanud ju teise kohe ära tundma, aga ikka vaja synnitada last ka temale ... Tulge mõistusele. Yldiselt oleksd mul ka remonti vaja teha, ma olen ka kaks last kasvatanud. Aga kuidas peab halama? Mees ja naine majas ja hakkama ei saa, tule mõistus koju!
Sydamlik pere Neil 11. oktoober 2013, 23:47
Nii normaalsed inimesed. Lihtsad ja armsad, lapsed ilusti riides. Mees tänas nii tagasihodlikult, tavalised inimesed, kõike head neile!