KELLE OMA?: Ronan Farrow, keda on seni peetud Woody Alleni pojaks, võivat tema ema Mia Farrow sõnul olla Frank Sinatra laps. getty images
Inimesed
10. oktoober 2013, 07:00

Woody Alleni ainus poeg võib olla hoopis Frank Sinatra laps? (2)

Legendaarset filmirežissööri kummitavad ka kõlakad oma kasutütre ahistamisest.

«Kurva Jasmine`i» režissööri Woody Alleni endine elukaaslane Mia Farrow lõhkas Vanity Fairi veergudel kõmupommi: ta polevat kindel, kas nende poeg Ronan on üldse Alleni või hoopis Frank Sinatra eostatud. Sinatra lesk ja Woody Allen on ajakirjaloost raevus.

Kahe kinolegendi kunagi nii romantiline suhe on nüüd hullemas sasipuntras kui iial varem: ajakirja Vanity Fair novembrinumbris väidab Woody Alleni (77) endine elukaaslane Mia Farrow (68), et Allen ei pruugigi olla enda ainsa poja bioloogiline isa. Poeg Ronani (25) võis Farrow` väitel eostada hoopis muusikalegend Frank Sinatra.

Sinatra lesk ei usu Mia Farrow juttu

Sinatraga oli Farrow 1960ndatel ainult 18 kuud abielus, aga ta nimetab lauljat tänagi oma elu suurimaks armastuseks. Alleniga tutvus Farrow 1980. aastal. Näitlejannast sai režissööri muusa ja ta mängis 13 mehe lavastatud filmis. Nad adopteerisid lisaks Farrow` eelmise suhte ajal lapsendatud tütardele Larkile ja Soon-Yile poeg Mosese ja tütar Dylani. Neile sündis ka lihane laps Ronan. Oma praegust väidet, et Ronan on Sinatra poeg, ei saa Farrow peale oletuse millegagi tõestada – DNA-teste polevat iialgi tehtud. Mia Farrow`l on 13 elusolevat last (kaks on surnud), neli on ta sünnitanud, ülejäänud adopteerinud.

Ajakirjas portreteerib Farrow`d ja tema lapsi ajakirjanik Maureen Orth (kes eelmisel aastal kirjutas samas väljaandes, kuidas saientoloogiakirik otsis Tom Cruise`ile naist). Loos väidab Farrow, et polevat Sinatrast õieti lahku läinudki – nende suhted polevat pärast lahutust jahtunud ning Farrow olla Sinatraga voodit jaganud ka siis, kui laulja oli abielus Barbara Sinatraga.

Sinatra lesk Barbara, kes oli Sinatra kõrval mehe surmani, turtsus väljaande Desert Sun veergudel: «Ma ei usu sellest jutust ühtegi sõna. See on täielik rämps. Ajakirjandus avaldab pidevalt igasugust jama, suur osa sõnadest osutub alati valeks.»

Ajakirjanikuleiba maitsev Ronan ei ole ema väitest vaimustuses ja ironiseerib selle üle Twitteris. (Ronanil pole palavaid tundeid ka Alleni vastu – ta on öelnud, et ei suuda isa nähagi ning mullusel isadepäeval postitas Twitteris: «Head isadepäeva! Või peaksin soovima hoopis head õemehepäeva?»

Käperdas oma seitsme-aastast kasutütart?

Orth sai jutule ka seni visalt vaikinud Dylaniga, Farrow kasutütrega, keda Allen olevat ahistanud. Farrow on Alleniga laste hooldusõiguse üle kembeldes väitnud, et Allen käperdas Dylanit, kui too oli alles seitsmeaastane. Dylan, kes praegu kannab uut nime, olevat Vanity Fairi ajakirjanikuga vesteldes keeldunud Alleni nime mainimast. Ta nimetas oma hirmu kuulsa režissööri ees sandistavaks. Ometi kahetsevat ta, et ei andnud lapsena Alleni vastu tunnistusi. Dylan väidab, et paljutki ta enam ei mäleta. «Mäletan aga seda, mis juhtus pööningul. Mäletan, mis mul siis seljas oli – ja mida ei olnud,» seisab loos.

«Tema ütles, et nii kõik isad tütreid kohtlevadki ja kui ma end seda tehes ebamugavalt tunnen, polevat ma järelikult päris normaalne.»

Allen on varem öelnud, et ahistamine ei ole iialgi aset leidnud. Värske artikli kommentaariks lasi ta oma pressiesindajal agentuurile AP öelda, et Vanity Fairi artikkel olevat absurdne ja tal pole mõtteski selle kohta midagi enamat kosta.

Allen abiellus kasutütrega

Woody Allen sundis avalikkust kulme kergitama1992. aastal, kui tuli välja, et tal on suhe oma elukaaslase Mia Farrow` adopteeritud tütre Soon-Yiga (Allen Soon-Yid ei lapsendanud). Soon-Yi, kelle Farrow lapsendas koos eksabikaasa Andre Previniga, oli siis 22aastane. Allen võttis Soon-Yi naiseks ja nad lapsendasid kaks tütart. Režissöör on oma tavatut armusuhet põhjendanud sõnadega, et südameasjade teed on imelikud ja me ei saavat valida, kellesse armume. «Ma ei taipa, miks inimesed siin mingit skandaali näevad? Armusin tüdrukusse ja abiellusin temaga,» imestas Allen tunamullu Reutersiga kõneldes.

Farrow ja Allen polnud kunagi ametlikult abielus.