Inimesed

Kaksikud saanud Pugatšova: olen maailma kõige õnnelikum inimene! (41)

LISA KOMMENTAAR

????13. oktoober 2013, 16:29
No nüüd on sul küll juhe kokku jooksnud ja ma pean küsima, mida sa tahtsid sellega ütelda,.....mida sa üldistelt eu suuda andama, ei suuda esitada vastuargumente. Mida see tähendab, no mina küll aru ei saa ? Kas sul on hetkeks tõlk eemale läinud? Eile oli pikk jutt Pugatsovaga telekas, kas vaatasid, said ehk palju targemaks ja oli rahulikum uni? No mind sa nüüd küll ei kiusa, mul sellest pohhui.
13. oktoober 2013, 10:51
"Või on sul 3 klassi haridust, naabrinaisega pooleks, totu? Rahune nüüd juba maha, mida sa tõmbled"
Sa eksid, eestikeelsest haridusest mul ei ole jagada ka naabrinaisega, aga mis puudutab muud - mul meeldib kiusata sinusuguseid, kes arvavad, et ainult nemad teavad mailma asju, ainult nende arvamus on ainuõige. Sind ärritab, kui sinu öeldu lükatakse ümber või küsitakse seletust, mida sa üldistelt eu suuda andma, ei suuda esitada vastuargumente. Nii lihtne see ongi.
13. oktoober 2013, 10:46
"No kes sa siis oled, eestlane ei räägi nii, sõnalõpud ei kirjutata niimoodi, selliseid kirjavigu teevad venelased." Mitu keelt sa oskad 100%, et nende põhjal oled jõudnud järeldusele- sellideid vigu teevad ainult venelased!????
????12. oktoober 2013, 14:55
No kes sa siis oled, eestlane ei räägi nii, sõnalõpud ei kirjutata niimoodi, selliseid kirjavigu teevad venelased. Loe oma kirjutatud, mitte see ümberkirjutatud tekst, läbi ja vaata sõna lõppusid, see pole normaalne. Või on sul 3 klassi haridust, naabrinaisega pooleks, totu? Rahune nüüd juba maha, mida sa tõmbled.
11. oktoober 2013, 22:10
ja üldse, mida krt sa neid venelasi mul pähe määrid, totu.
11. oktoober 2013, 22:06
Aa tean, sa oled seal roppusi otsinud ja nagu koer kirpe endale külge saanud, eks igaüks otsib seda, mida hing nõuab- geenide vastu ei saa.
to ????11. oktoober 2013, 22:02
"naerTa saab alati" Eriti oma rumaluse ra räpase suuvärgi peale. Mis see vene Delfi asjasse puutub, seda ma küll aru ei saa!????Mida sa seal oled otsinud?
????11. oktoober 2013, 11:58
Kirjuta veel midagi, täitsa huvitav lugeda, naerta saab laginal. Miks sa juba kirjutatud teksti uuesti ümber kirjutad? Mine ja kommenteeri vene Delfis, sealt leiad endale rohkem hingesugulasi.
11. oktoober 2013, 00:04
"Sinu zemljakid ütleksid selle muti kohta, et , oled rahul nüüd? " Paljud minu nn zemljakid erinevalt sinust ei tea, mida tähendab "ne dojobannaja suka", seda teavad ainult haritud eestlased.
11. oktoober 2013, 00:00
"Tead sa, tarkpeast tibla, mine ja õpi eesti keele õigekirja ning seejärel tule siia targutama, vaata oma soperdis üle, sa ei saa sellest isegi aru mida öelda tahtsid"
Sul on ilmselge suurusemaania - mina st eestlane valitsen seda maailma ja veel on mingisugused tiblad:DDDDD Muidu, eestlased võiks oma emakeelt oskama palju parem, riigieksami 64 punktid on häbiväärne tulemus.
10. oktoober 2013, 19:07
Ma ei usu ühtegi sõna selle Alla suust - see kõik on suur piaar, mille eest on maksnud surrogaatsünnitustega seotud firmad, see on nii võlts ja ebanormaalne. See 64.aastane vanaema võiks ka 90.aastaselt "sünnitada" , aga ilmselt nüüd pakuti midagi niisugust, mis on rohkem kui raha. Võib olla Putin niiviisi näitab venelastele, et ei tohi lapsi välismaale anda.Ja veel üks mull - ta on sama tursunud ja paks, vaatamata sellele, et Internet on täis tema "kõhna" siluetti - ka reklaamikompanide piaar. Nendest lastest on kahju - mis neid ootab koolis? Või Alla ehitab neile ka kooli ja ülikooli jne. kui ta selleks ajaks veel elus on. Ärarääkimata idiootsus!!!!
10. oktoober 2013, 09:27
Imelik, et siin paljud on suures mures Pugatsova laste pärast samal ajal kui oma laped enamustel on kuskil ripakil ja kasvatamata, kasimata
10. oktoober 2013, 09:26
"64 aasta vanune naine on vanaema ja ongi kõik." Kullake, vanaema to oleks siis, kui tema tütar annaks munarakku.
Katjuša10. oktoober 2013, 07:07
Issanda loomaaed on suur ja täiuslik.64 aasta vanune naine on vanaema ja ongi kõik.Süstlaga klaasipurgis saab 93 ka emaks,aga nii naljakas kui see ka pole,tuleb need kaksikud üles ka kasvatada.Läheb kooli,mammi 71.Teistel kaunid noored emmed,nendel krimpsus lonkav vana tudi.Asjad peaks ikka käima nii,nagu loodus ise paika pannud.
V.maamiis10. oktoober 2013, 06:58
Peab siis niipalju tatti pritsima,kaasaegne arstiteadus on jõudnud niikaugele,et järglasi on võimalik saada ka mittetraditsioonilisel meetodil.kõige tähtsam on see,et järglasi saadi!Kas lastekodulaps on siis parem??To Vasja ja Iivan, nagu Te ennast nimetate,sellised ka olete,silmaring kui hiirev--t.!
ivan10. oktoober 2013, 00:49
need kaks totakat on,üks vanadusest ogar teine noorusest loll
10. oktoober 2013, 00:07
Alla ei sünnitanud vaid...-Olgu öeldud, et Alla Pugatšova ja tema abikaasa Maksim Galkini kaksikud sündisid surrogaatema abil Moskva erakliinikus 18. septembril.
-29. oktoober 2013, 21:49
Jumal tänatud - 2 vanamutid on raskest koormast vabastatud, 2 noort veel on nõus sünnitada, peab ainult välja selgitama -mitu last, ühest (isegi kahest) on liiga vähe.
9. oktoober 2013, 21:46
Kas sul on kahju kõikidest lastest, kel on "vanavanavanaemad."?
pets9. oktoober 2013, 20:43
Eks ta sobib rohkem vanavanavanaemaks.Aga lastest on täitsa kahju.
Lillalolla9. oktoober 2013, 19:06
lisaks9. oktoober 2013, 19:03
Ah jaa, mõni veel loodab homode peale, et nemad seemendaks naisi, sest rääkida armastusest naiste vastu nende puhul oleks narr;D
9. oktoober 2013, 19:00
"Tahad eestlaste iivet tõsta, mine siis oma arusaamisele kohaselt, Pensioniameti ootesaali ja võta sealt kõik vanamutid kaasa ja vii seemendama, vaata kui palju lapsi saaks juurde" Tegelikult nii ka peaks tegema, sest noored sünnitada nagunii ei viitsi (eriti need, kelle geenid on enam vähem korras), jääb loota ainult vanamutide peale.
9. oktoober 2013, 18:58
"Ma kaldun arvama, et sa ei ole eestlane sest viimase lause lõpp on kuidagi venepärane, aga see selleks." Aga ma kaldud arvata, et sinu maailmas elavad ainult eestlased ja venelased, ja sa ei oska püsida teemasse.
vasja9. oktoober 2013, 17:59
to:puupea. Ma kaldun arvama, et sa ei ole eestlane sest viimase lause lõpp on kuidagi venepärane, aga see selleks. Kustotsast ma teda maha matan? Oled sa seda kuulnud, et kooki tuleb soojalt süüa ja lapsi tuleb noorelt teha? Tahad eestlaste iivet tõsta, mine siis oma arusaamisele kohaselt, Pensioniameti ootesaali ja võta sealt kõik vanamutid kaasa ja vii seemendama, vaata kui palju lapsi saaks juurde. No ma enam ei viitsi, sa puupea oled loll kui parlamendi liige. Lõpp.
tybli9. oktoober 2013, 17:30
Alla õnne ja edu lastekasvatamisel,kadedusussidele ,kes siin kõvad kriitika tegijad -suur häbi,elage oma elu
vergo. 9. oktoober 2013, 16:58
Väga tubli naine, teeb paljudele silmad ette. Õnne Alla!
Alja9. oktoober 2013, 16:19
Õnne.Mina küll ei materda neid maha,seda jh et vanus juba turjal,kuid kindlasti on ta oma lastele väga hea ema,mitte sellised 17 ,20,või 24 aast.ased,kes lendavad ringi,pidutsevad,joovad,iga päev uus mees uued plaanid ja käigud ning lastele aega ei jätku.On muidugi ka korralikke selles vanuses kuid vähe.Kas need lapsed siis on õnnelikud,kes sellist vanemate elu pealt näevad,usun,et mitte.Elage oma elu rahvas ja kritiseeriad ning vaadake kui head või halvad vanemad te oma lastele olete.Palju õnne Allale veelkord ja edu,tubli naine igatahes.
9. oktoober 2013, 15:58
"...ja teistel, samuti sinul, ei ole õigust vastata sellele küsimusele" Kus sa näed vastust?
nii9. oktoober 2013, 15:54
rumalat juttu võibki vaid alla poris olija rääkida! Alla kuune tüdruk juba vanavanaema kloon ja poeg isa kloon . Selles vanuses on lapsed kõik ühte nägu ja juukseid on mõnel sündides vaid paar karva Punased juuksed on üldiselt hõredad ja ei usu,et väikesel beebil juba punapuhmas pealael turritab Aga nalja peab ikk asaama.
puupea9. oktoober 2013, 15:47
"aga Pugatsova laste käest ei ole võimalik veel küsida seda küsimust, ja teistel, samuti sinul, ei ole õigust vastata sellele küsimusele, seda peavad vastama lapsed ise, saad sa puupea aru." Mis õigus on sul Pugatsova laste nimel sõna võtta ja nende ema enneaegselt maha matma!!!????
9. oktoober 2013, 15:44
"Loodus on asjad sättinud nii nagu nad on just sellepärast, et naine igal juhul jõuaks lapsed suureks kasvatada." Keegi just hiljuti väitis, et mehed ei jõua suureks kasvatada - haigused, avariid, õnnetusjuhtumid jms, Naiste jaoks 64 ei ole mingi vanus, lapsed jõuavad suureks kasvama ja oma elu alustada, 16-18-d juba sünnitvad ja pere loovad.
vasja9. oktoober 2013, 15:31
TO: esimesele. Eks tule ja küsi, viimane laps, kolmas, sündis 1978 aastal, kel endal hetkel kaks tütart ja ühtekokku 7 lastelast, kõik on abielus ja elavad omaette elu, käivad tööl, on korraliku haridusega, nende käest võid tulla ja küsida, olete õnnelikud või ei, aga Pugatsova laste käest ei ole võimalik veel küsida seda küsimust, ja teistel, samuti sinul, ei ole õigust vastata sellele küsimusele, seda peavad vastama lapsed ise, saad sa puupea aru. Ma ei tea kui vana sa ise oled aga kui vanavanaema vanuses muretsetakse laps, kus mees poja vanuses, no ma ei tea. Okei, raha neil on, see on selge, no krt. ega ainult raha ei loe, võtavad lapsehoidja, milleks ja kellele neid lapsi vaja oli, kas lapsehoidjale? Lapsed ei ole siin milleski süüdi, edu ja õnne neile aga see vanamutt on peast sassis ja segane, selline asi lihtsalt ei käi loodusega ühte jalga, saad aru.
Juta9. oktoober 2013, 14:26
Küllap need lapsed üles kasvatatakse, isa neil ju üsna noor. Kuidas sellises vanuses munarakkude saamine käib? Kas Alla munarakud olid varem võetud ja säilitatud või olid tal tõesti täisväärtuslikud munarakud veel olemas?
t9. oktoober 2013, 14:23
hm 9. oktoober 2013, 14:23
alles siame sõnajalgadest lahti, nüüd on alla borissovna iga päev hambus
Naine9. oktoober 2013, 14:10
Loodus on asjad sättinud nii nagu nad on just sellepärast, et naine igal juhul jõuaks lapsed suureks kasvatada. 64 aastaselt sünnitamine pole looduse poolt ette nähtud ja seega on see ebanormaalne. Hea küll, ta ei sünnitanud ise, aga kasvatab ju ometi ja võimalus, et ta sureb enne laste täisealiseks saamist on kordades suurem kui noorel inimesel.
9. oktoober 2013, 13:50
Mille poolest erineb ema ja vanaema laste kasvatamise, turvalisuse ja armastuse seisukohast?
Kas joodikute, vähe haritute, ja eriti - lahutate perede( !!!!!!!) lapsed on väga õnnelikud?
esimesele9. oktoober 2013, 13:47
Kas sa võid kindel olla, et sinu lapsed hiljem on õnnelikd!?
Mina9. oktoober 2013, 13:24
Praegu oli aeg siiski vanaemaks saada :) Kahju lastest :(
vasja9. oktoober 2013, 12:24
Kõige õnnelikum inimene.... jah, hetkel kindlasti ja lastel tuleb ilus lapsepõlv, see, ma arvan, et on kindlustatud, aga kas ka lapsed hiljem õnnelikud on, vot see on küsimus ja siia ei saa anda veel keegi vastust.