Alice Cooper.
Saund
8. oktoober 2013, 14:14

Alice Cooper ning Orianthi Pangaris heidavad homme Tallinnas nalja seksi, surma ja raha üle (4)

Alice Cooperi homme antaval kontserdil Nokia Kontserdimajas saab esmakordselt Eestis näha ja kuulda Steve Vai, Carlos Santana ja paljude teiste muusikasuurkujude lemmiklast, Michael Jacksoni viimase tuuri ,"This is it'' esikitarristi Orianthi Panagarist. 

Pangarias on kaunis ja särav kitarrijumalanna keda juba täna loetakse üheks parimaks naiskitarristiks maailmas.

Alice Cooper, kodanikunimega Vincent Damon Furnier, on aga võimas ja hirmuäratav Rock and Roll Hall of Fame'i liige, mitmete põlvkondade iidol ning ajakirja Rolling Stones arvates "kõige armastatum hard-rokkar maailmas".

Cooper naaseb lavale, et esitada uut ja siiani kõige suurejoonelisemat Surmateatri show'd "Raise the Dead", mis on spetsiaalselt teatrilavade jaoks loodud.

"Alice Cooperi "Surmateater" on kõige vapustavam teatraalne kontsert, mida kunagi näinud olen," - nii kirjutati ajalehes Quad-City Times.

"Surmateater" on tulvil müstikat, õudusi, košmaare ja palju muud põnevat, kusjuures pealtvaatajad pole mitte üksnes pealtvaatajad, vaid ka osalised karmis ja rokkivas etenduses, mille peaosas šokirokkar Alice Cooper.

Alice Cooper on aastaid tagasi ütelnud: "Oleme siin selleks, et teha nalja kolme asja üle - seks, surm ja raha!"  Ta ei ole oma vaateid muutnud, vaid need oma teatraalsele etendusele lisanud.