KÜLMUTAS OMA MUNARAKUD: Räägitakse, et Alla Pugatšova lasi oma munarakud külmutada ajal, kui oli veel abielus Filipp Kirkoroviga. Paar püüdis meeleheitlikult lapsi saada, kuid kõik katsed ebaõnnestusid. Õnneks oli Pugatšova ettenägelikkusest kasu ning tänu sellele oli tal võimalik nüüd taas emaks saada uue mehe Maksim Galkini ja surrogaatema abil. Foto: itar-tass
Inimesed
8. oktoober 2013, 07:00

64aastaselt emaks: Pugatšova sai kaksikud! (25)

Legendaarne Vene laulja Alla Pugatšova (64) ja tema abikaasa Maksim Galkin (37) said 18. septembril surrogaatema abil kaksikute vanemateks. Tüdrukule pandi nimeks Jelizaveta ja poisile Harry.

«Sündis kaks last – tüdruk ja poiss,» kinnitas uudist Pugatšova pikaajaline abiline Jelena Tšuprakova RIA Novostile.

«Ma ei tea detaile, kuid tegemist oli surrogaat-emaga. Kaksikud sündisid 18. septembril. Tüdrukule pandi nimeks Liza ja poisile Harry,» rääkis Tšuprakova.

Naise sõnul on Moskvas sündinud lapsed absoluutselt terved ning värskeid lapsevanemaid abistavad lapsehoidja ja arst.

Komsomolskaja Pravda kirjutas, et Pugatšova ja Galkini topeltrõõmust teadsid pikka aega vaid kõige lähedasemad inimesed – Kristina Orbakaite, peresõber Alina Redel ja Galkini vend Dmitri. Leht rõhutab, et lapsed sündisid küll surrogaatema abil, kuid tegemist on Pugatšova ja Galkini lihaste järglastega.

Heat.ru kirjutas, et kaksikud tulid ilmale Moskvas günekoloog Mark Kurtseri juhendamisel. Harry kaalus 2950 grammi, Liza 2400. Poiss on oma õekesest paar minutit vanem ja kaks sentimeetrit pikem, tema pikkus on 50 cm.

Pugatšova endise abikaasa Filipp Kirkorovi sõnul on plikatirts Alla koopia, aga poiss meenutab väga Galkinit. «Paraku ei ole meile lapsi veel näidatud, nägime vaid nendest tehtud videot,» rääkis Kirkorov.

«Kui me saabusime Grjazi külasse (Pugatšova ja Galkini elukoht – toim), et tähistada seda rõõmuuudist, magasid lapsed juba,» selgitas laulja.

Pidulikule õhtusöögile kutsutud külalised said sensatsioonilise uudise teada alles pärast lauda kogunemist. «Alla Borissovna kutsus meid sõbralikule õhtusöögile,» meenutas kutset laulja Igor Nikolajevi abikaasa Julia Proskurjakova.

«Pärast seda, kui külalised oli majja kogunenud, võttis perepea Galkin sõna ning teatas meile selle rõõmu-uudise.»

Obrakaitel on õest-vennast hea meel

Pugatšova ja Galkini õhtusöögile olid kutsutud ka paari pereliikmed, laulja Aleksandr Buinovi pere, moelooja Valentin Judaškin perega, Pugatšova sõbranna Alina Redel ja Filipp Kirkorov. Külalised räägivad kõik kui ühest suust, et pole Alla Pugatšovat väga ammu nii õnnelikuna näinud.

Primadonna lauljannast tütar Kristina Orbakaite (42) on oma pisiõe ja vennaga juba tutvust teinud. «Kristina on väga rõõmus, et tal on nüüd vend ja õde,» kinnitas Orbakaite pressiesindaja Darja Birlakova ning lisas, et läinud pühapäeval peeti Grjazi külas Galkini ja Pugatšova lossis suurt pidu, kus Kristina nägi kaksikuid esimest korda.

«Ma olen väga rõõmus. Õnnitlen ema ja Maksimi sellise õnneliku sündmuse puhul!» ei hoia Kristina oma emotsioone tagasi. «On väga meeldiv, et perekond võttis minust eeskuju,» vihjas ta enda emakssaamisele 2012. aastal.

Komsomolskaja Pravda sai uudisest teada ehitusmeestelt, kes renoveerisid Galkini lossis lastetuba. Ka arhitektid kinnitasid, et luksuslikus eramus on algusest peale lastetuba olnud. Pugatšova lähedane sõbranna arhitekt Alina Redel, kes projekteeris Galkini lossi, rääkis Pravdale juba poolteist aastat tagasi, et Pugatšova ja Galkin unistavad lastest.

Pärast seda, kui Pugatšova endine abikaasa Filipp Kirkorov sai surrogaatema abil tütre ja poja, uurisid ajakirjanikud ka primadonnalt, mida ta arvab surrogaatemadest. Laulutäht kinnitas juba siis, et ei näe selles midagi halba ning tema abikaasa oli temaga sama meelt. «Surrogaatemadus on vastu võetud nii meil kui ka teistes riikides. Ja mis selles halba on, kui see teeb inimesi õnnelikeks?» kommenteeris Galkin ning lisas: «Need, kes võitlevad surrogaatemade vastu, on lihtsalt harimatud.»

Kõlakad lahkuminekust

Maksim Galkinile on kaksikud esimesed lapsed, kuid enne Liza ja Harry sündi veetis ta palju aega koos Alla Borissovna lapselapsega. «Mulle on avaldanud suurt mõju Klaudia, Kristina Orbakaite tütar. Ta on suurepärane ja võluv tütarlaps,» rääkis Galkin tänavu juunis.

«Tal on eriline iseloom. Ta on komandör, kes paneb kõik paika,» on väikesel tütarlapsel Maksimi sõnul iseloomu.

«Mina leidsin temaga kohe ühise keele,» oli Galkin juba siis uhke oma oskuse üle pisikese preiliga suhelda, ehkki tal polnud varem laste kasvatamise kogemust.

Teletöö ja välisesinemistega hõivatud Galkin rääkis, et leiab oma perele aega alati, kas või töö arvelt.

«Lähedased on minu jaoks esikohal ning ma püüan veeta iga vaba minut kodus. Kui sellist aega ei ole, tuleb see lihtsalt tekitada,» väitis Galkin, et on läbi ja lõhki pereinimene.

Kõmumeedia on viimasel ajal kirjutanud Pugatšova ja Galkini suhete jahenemisest ning lausa sellest, et humorist ja teletäht jättis primadonna noore modelli pärast maha. «Kuulujutud minust ja Allast ilmuvad reeglina suvel, kui pole millestki kirjutada,» oli Galkinil vastus olemas.

Ka Pugatšova kinnitas, et kõlakatel ei ole mingit tõepõhja all. «Kõik need kuulujutud meie lahutusest Maksimiga on puhas lollus!» naeris laulja seltskonnameedias ilmunud uudise välja. Laulutähe sõnul on ajakirjanikud need jutud lihtsalt müüginumbrite pärast välja mõelnud.

«Las need väljaanded leiavad oma väljamõeldistele uued kangelased,» soovitas primadonna.

Alla Pugatševa ja Maksim Galkin said tuttavaks 2001. aastal primadonna endise abikaasa

Filipp Kirkorovi kaudu. 2005. aastal Kirkorovist lahutanud ja Galkiniga elama hakanud Pugatšova abiellus temaga 2011. aasta 23. detsembril. See oli lauljanna viies, Galkinile esimene abielu.

Paljude Vene kuulsuste lastel on surrogaatema

46aastane Vene estraadikuningas Filipp Kirkorov kasvatab kahte surrogaatema abil sündinud last. Sellest, et tema tütre Alla-Viktoria sünnitas surrogaatema, teatas ta neli päeva pärast lapse sündi USAs. Filipp pani tüdrukule, kes saab 26. novembril juba kaheaastaseks, nime oma ema ja endise abikaasa Alla Pugatšova auks. Tema poeg, kes sündis samuti surrogaatema abil 2012. aasta juunis, sai nimeks Martin-Christin, homoseksuaalse latiinotähe Ricky Martini auks.

Sportlane Olga Slutsker ja poliitik Vladimir Slutsker kasutasid samuti surrogaatema abi. Kõigepealt sündis poeg Mihhail, kes on praegu 13aastane ning üheksa aastat tagasi rõõmustas neid tütre Anna sünd. Surrogaatemad olid ameeriklannad. Pärast seda, kui paar lahutas, otsustas kohus, et lapsed peavad jääma isaga.

49aastane poplaulja Aljona Apina tunnistas Komsomolskaja Pravdale, et läbis lapsesaamise nimel kõik põrguringid: ta elas üle seitse aastat kestnud viljatusravi, üheksa nurisünnitust, ühe emakavälise raseduse, kunstliku viljastamise ja võimsa hormoonravi. Miski ei aidanud. Siis ta otsustaski pöörduda surrogaatema poole. Katse oli edukas ning tema ja produtsendist abikaasa Aleksandr Iratovi perre sündis 12 aastat tagasi tütar Ksenija.