Inimesed

Contra annetab haruldast nahahaigust põdeva 3aastase Laura raviks «Fausti» (5)

LISA KOMMENTAAR

zxcv27. september 2013, 12:03
Mingi vana Faust, hind 2euri, tõesti heategu, millest kõmu teha
Anni27. september 2013, 11:26
Mina mõtlen aga nii,et...kes ostab Fausti? Minulgi teine raamaturiiulis,seal taganurgas, olemas.Sai kunagi ostetud,esmalt enda ,siis juba laste tarvis. Aga saksakeelset....nojah,ehk ometi keegi ostab ja loeb.Mõte on ju asjal see,et saaks võimalikult suur summa kokku koguda,mida siis haigele lapsele üle anda.Tõepoolest, riigikogulane võiks siin oma rahakoti suud pisut paotada. Vahest on mul väga piinlik, meie valitsuse üle.Eriti piinlik on kuulata neid reklaame enne valimisi. Teeb hingele haiget küll!
to Liis27. september 2013, 11:01
Mõtle parem selle peale, et inimesed maksavad makse ja Valitsuse kohus on rahaga efektiivselt ja rahva vajadusi silmas pidades kasutada. Kui inimesed peavad üksteise toetuseks annetusi kerjama, siis on riigipoolne töö tegemata. Inimesed peavad saama elada ilma selliste uudisteta. Mõelge sellele enne valimisi.
Liis27. september 2013, 09:52
Kui iga riigikogulane annaks oma sissetulekust 9,9 € oleks 1000 € koos. Tihti olen mõelnud, et rikkad inimesed võiksid püsiannetustena kasvõi 5 € iga kuu kuskile fondidesse annetada. Ühele märkamatu raha- teisele elupäästev.
adramadrus27. september 2013, 09:30
Soovin esmalt lapsele leevendust ja naeratust näole. Alati selliseid asju lugedes, kus raha ei ole ette nähtud oma enda inimeste probleemide lahendamiseks või leevendamiseks, kangastuvad mulle naerul salakavalad näod seal, kes seotud rämedate kuluhüvitiste raiskamisega, riigi kulul olematu tähtsusega ja vajalikkusega kallitel reisidel osalemisega ja äriklassis ning sviidis röötsakil mõnulemisega... Äkki annab seda kõike muuta 2015. a esimesel märtsikuu pühapäeval.