DJ RaeFoto: Promo
Saund
26. september 2013, 15:47

DJ Rae tuleb taas! (1)

27. septembril astub klubis Privé omanimelise peosarja järjekordse üritusega üles DJ Rae. 

Rae karjäär muusikas sai alguse 1999. aastal, peale meeletut ja spontaanset suve Ibizal. Jõudes tagasi Inglismaale, kasutas ta ära suvel sõlmitud tutvusi ning hakkas peagi mängima Doncasteris asuvas vanas laohoones. See pime ja korratu klubi põhja Inglismaal sai Rae koduklubiks, kus ta arendas ning kujundas enda stiili.

Peagi esines ta juba ka Kesk- ja Lõuna-Inglismaal ning siis juba kõikjal üle maailma. Rae sai tuntuks tänu energilistele ja nakatavatele set'idele, mis algavad kergete vokaal-lugudega, millele ta pikib vahele sügavaid deep house'i palasid. 2001. aastaks oli Rae resident mitmete suurlinnade klubides, ta oli mänginud tolle aja kõige lahedamatel pidudel ja tema tuttavate hulka kuulusid mõjuvõimsad inimesed kõikjalt maailmast. 

Tänu headele tutvustele ja üha kasvavale tuntusele, osales ta mitmetes projektides nii laulja kui ka kirjutajana, töötades Universal Recordsi, Sony BMG ja Defected Recordsi heaks.

Rea pühendas ennast laulude kirjutamisele ja enda vokaalsete võimete arendamisele. Täielik keskendumine iseloomustabki kõige paremini Raed kui artisti. Ta on teinud koostööde muusikatööstuse kõige hämmastavamate nimedega.Rae iseloomulik hääl, lugude sõnad ja meloodiad on tekitanud ta vastu tohutut huvi.

Singli "Cant Stop" kirjutas Rae koos Sandy Riveraga (Kings of Tomorrow) eksklusiivselt Gilles Petersoni jaoks Defected in The House 2008. Lugu sai toetust ka tänavusel Miami muusika konverentsil ning kogub jätkuvalt populaarsust üle kogu maailma.

Üritus Privés saab alguse DJ Heivi S poolt valitud muusikaga. Rohkem infot SIIN!