Foto: Reuters
Inimesed
26. september 2013, 15:05

Skandaalne Russell Brand tuleb eestlasi naerutama (9)

Koomik ja näitleja Russell Brand esineb oma ülemaailmse stand-up komöödiatuuri raames ka Eestis.

Brandi koduleheküljel seisab, et teda näeb Tallinnas Nokia kontserdimajas tuleva aasta 21. veebruaril. Live Nation Balticsi esindaja Ilja Judeikin ütles, et ametlik info Tallinna etenduse kohta tuleb järgmisel nädalal, siis algab ka piletimüük.

Tuur kannab pealkirja "Messiah Complex World Tour 2013". Pealkiri on selge viide, et Brand ei halasta tundlikule religiooni-temaatikale. Messiase kompleks tähendab vaimset häiret, mille puhul arvad, et oledki messias. Tuuri tutvustavas teates ütles Brand, et tahab oma koomikaga pakkuda nii põnevust kui valmistada paraja peavalu.

Ta märkis, et loomulikult esineb ta riikides, kus räägitakse inglise keelt, ent ta külastab ka Skandinaaviat, Venemaad, Iisraeli, Liibanoni, Palestiinat ja paljusid kohti veel. Ta lubas, et teatrite kõrval esineb ta näiteks vanglates ja mošeedes.

Tuur algas juba suve hakul. Pärast eestlaste naerutamist astub Brand vastavalt 22. ja 23. veebruaril üles ka Lätis Riias ja Leedus Vilniuses.

38aastane Brand on briti koomik, kes teinud ilma ka kinolinal. Ta mängis näiteks filmides "Lohista ta lavale", "Unusta Sarah Marshall" ja "Arthur".

Kõmumeedias sai palju tähelepanu tema suhe ja hilisem abielu lauljatar Katy Perryga. Värvikas paar vahetas abielutõotusi 2010. aasta oktoobris. Kaks aastat hiljem nad lahutasid.