Inimesed

Õed Sõnajalad jäid üksteise järel joobes juhtimisega vahele (199)

LISA KOMMENTAAR

Ei tea.....28. detsember 2013, 10:57
....mitu liitrit "Kristuse verd" nad ära jõid. Elavad nii nagu satanistid.
0,5 promilli28. september 2013, 12:30
ju tegelikult ...Pole kunagi mõelnud, et need imelikud jalad, sorry, õed Sõnajalad, päris normaalsed on, kuid politsei muidugi täiesti saamatu! Teebki muret, et kui neile (miilitsatele ) veel rohkem õigusi anda, ( s.t igale võimuesindajale öeldud halva sõna eest saab sind vangi panna), siis ongi meil politseiriik varsti käes.
suvesõrulane27. september 2013, 20:25
Miks siis nüüd äkki ei meeldi enam see meedia tähelepanu? Aastakümneid on ju endid reklaamitud, et edukamad ja rikkamad ja usklikumad ja ilusamad, et kõik teised on lihtsalt kadedad. Negatiivne reklaam on ju veelgi võimsam, ehk meelitab rohkem turistegi tänu Sõnajalgadele Sõrvet avastama? Vennakesed saaksid palju pappi kokku ajada, oma kaasade näitamisega. Ehk saaks mõnigi kohalik tööd ja vald raha juurde. Senise ülbitsemisega ja teede sulgemisega pole nad kohalike poolehoidu saanud. Võiksid võtta ju eeskuju Ivo Linnast, kes on väga armastatud Muhu saarel.Igaljuhul jõudu ja ligimese armastust neile.
Põltsamaalane27. september 2013, 19:29
Õhtulehte küll süüdistada nende pattudes ei saa-kuskohast ma muidu teada saaks,et kunagised kaaslinlased halbu tegusid teevad.Või üldse mõnest üleriigiliselt ülespuhutud tegelase patutegudest.Julgelt kirjutab-Ole sa omaarust härra-Õhtulehest saan ikka teada kes oled.
expert27. september 2013, 19:15
Kui 0,5 promilli peale lõunaveini, siis jutt ju õige, et varem polnud alkoholi tarvitanud.
Õekesed näevad väga kenad välja, ei pakuks küll 51. Tädi Saagimiga sarnased :D Komöödia-eided.
JoppEduardo27. september 2013, 18:42
Kuidas küll Jumal neid kaunitare ei kaitsnud???!!
Kus oli sel ajal Jumal? Pani põrgus Petselbuliga tina???!!!
Loodan vähemalt, et õdede mehed ei satu kuradi küüsi ning ei hakka oma naisi ropult sõimama vaid ikka inglid juhivad ka nende tegemisi. Nii, nagu äriski....
See roolimõrtsukaks nimetamine on nüüd küll selline kahe otsaga asi. Mis te ilgute! Venes lubatud 27. september 2013, 16:50
0,3, Soomes, Prantsusmaal jm 0,5, Inglismaal lausa 0,8. Egas seal teistsuguse anatoomiaga inimesed ela. Meil jah, seaduse rikkumine, aga pole nad ju 1,5 ga vahele jäänud.
27. september 2013, 15:09
appi, mida on punane vein Siiriga teinud. ajab nii lolli juttu, ilmselgelt ei ole ta normaalne, lapsed ei ole ka nii rumala jutuga
karupojalt MURDOKILE27. september 2013, 12:52
It's very likely that if you fly helo and are over the limit then yo'll banned for lifetime elik autoga veel kuidagi (eritingimused) aga kopteriga iialgi mitte
Järjepidev oleks,kui kõigepealt autod maha juuakse,27. september 2013, 09:57
siis kopter ja siis riburada-pidi ka elektrituulikud.Vot siis
saaks alles peo!Terve Sõrve saaks suu seks.
mõte27. september 2013, 09:25
Minul küll piinlik ei oleks, sest Valitsus ajab silmakirjalikku alkoholipoliitikat, ühelt poolt ärge jooge ja teisalt valab pisaraid, mis nii vähe riigieelarvesse raha laekub.Sõnajalad peaksid olema hoopiski kangelased.
Aivar27. september 2013, 08:46
"Siis tehakse sinust laul ja kinuvilm ja näidatakse televiisuri kasti sees." "Mmm, televiisoris?"
saarenaine27. september 2013, 07:45
Ilkuda siin pole mõtet. Sõnajalgadel on probleem, mis vajab kohest abi. Mõni parastab, mõni kiidab takka, suisa lubavad sõita purjuspäi. Seadused aga kehtivad kõigile ühtemoodi, ole nii edukas kui tahes. Kahjuks on see perekond ise endale meedia tähelepanu kaela kutsunud ja meedi ajuba ei halasta. Mäletavasti on nad oma elu poseerinud, küll siit ja sealt.
to K27. september 2013, 07:17
Kle sa ei ole normaalne....ei tehtud nendele õekestele liiga, krt kas sa aru ei saa, et alkoholijoobes sõitmine on kuritegu. Tahtlik tapmine õnnetuse korral ja kui nad ei suuda kained olla, siis tuleb minna viinaravile, krt pappi peaks ju olema. Debiilsed "usujüngrid", kellel pole reaalmaailmas usuga mingit pistmist.
K 27. september 2013, 00:25
Oh oh ,, mul on kahju ,et Nad kohe suure kella külge pandi , Saaaaaaage inimesed aru ,et me kõik oleme inimesed !!!!!! Kõik me teeme vigu ja vahest korduvalt , Siin ei ole küsimus selles ,et Nad on usklikud , vaid see näitab ,et Nad on tõepoolest täiesti tavalised inimesed ,ja lisaks sellele veel naisterahvad kes on sellises eas ,et kupli all toimuvad suured muutused , mille vastu ei aita ussi ega püssirohi , ...
Mõelge ise ,, kaks kena naist istuvad suures ilusas kodus ja nende ainsateks sõbrannadeks on nemad ise .. täiesti hullumaja ,, kaua siis närvid vastu peavad .. lapsed on suured ja koduseid toimetamisi enam ei ole ,kuhugi peab ju selle energia suunama ,,või mis ???? Ja inimene on juba kord selline ,et kui midagi tarka teha ei ole ,siis hakatakse lollusi tegema ja südamesoove rahuldama .. Sellepärast käin mina igapäev tööl ,et ennast ohjes hoida , aga need vaesed naised ei saa isegi tööl käia ,et oma energia ära kulutada ... kurb .. kohe hästi kurb ..
Hoolimatta sellest , on need kaks kaunist õde teinud ära suurepärase töö ja minu silmis on nad ühed tublid naised ..
Jõudu teile Õekesed selles kurjas ja mõistmatus maailmas .. !!!!!
urve26. september 2013, 20:30
alustuseks pean ütlema, et viivid ja siirid näevad 51 aastaste kohta päris pandavad välja. enamus eesti naisi ei ärata isu enam selles eas. teiseks tabad minu terav silm fotolt konstaabel VALGE. valge nägemisega meenub mulle alati üks asi, kui ta poes jopet ostis. müüja tassi talle järjest suuremaid ja suuremaid numbreid kuid lõpuks valge loobus. ütles muujale ära enam too, pole mõtet, ei lähe eest kinni. teine põnev asi mis mulle meenub on see kuidas konstaabel valge lennuvälja all õhku tõusval lennukil kiirust mõõtis. see oli halenaljakas. Valge on üks vigur-vänt...aga joomist roolis ei õigusta miski. olge rõõmsad.
Promill26. september 2013, 17:26
Tublid tydrukud! See eluke oleks ikka vääga igav,kui ei oleks neid tibinaid .Saagim kah kampa-HURRAA!!!
Brita26. september 2013, 16:50
minu arust ei ole meie keegi siin miskid kohtunikud. minu meelest on ikka jube lapsik see parastamine. ikka jube lapsik...ja üx asi veel. Õhtuleht oli enne normaalne. nüüd rikuti täiesti ää ! ja ülim laste-aed on hakata panema kommentaaridele plusse ja miinuseid . arvasin. et Õhtuleht ei ole nii lapsik. aga on. enne oli iga kord netti minnes just Õhtuleht see esimene. kuhu läxin. enam mitte. normaalse lehe rikkusite ära !
eerik26. september 2013, 16:37
Imestama panev kui kitsa silmaringiga mõned kommentaatorid on: Ühed kiidavad aga takka: Ei tea, mis joove küll see mõtetu 0,5 on ? Eks alati olegi teiste süü, Sõnajalad pole süüdi, seadused on sitad. Eksolee ?! Debiilsus. Teised materdavad maa põhja: Alkoholism ON haigus ja selle üle ei tasu nalja teha. Isiklikult leian , et see on probleem ja väga õige, et politsei nad rajalt maha võttis ning sellest uudistes juttu on, miks peaksid roolijoodikud karistuseta jääma? Samas ei solva ma inimesi, kellest tean ainult tänu meediale.
nad26. september 2013, 16:18
ei ole lihtsalt joodikud nad on staarjoodikud
26. september 2013, 15:59
Olgu mis on aga igatahes väga nõme inimesest, kes kitule läks ja näpuga näitas! Olen enam kui kindel, et see sama kaebupunn on ise patusemgi aga kadedus ja viha on ju vaja välja elada.
Ei õigusta Sõnajalgade käitumist aga mis joove see 0,5 kah on. Politsei võiks päris asjadega tegeleda!
Hahaa26. september 2013, 15:58
Lihtne26. september 2013, 15:56
Pole need Sõnajalad mingid usklikud, vaid leidsid nende Ameerika usuvendade nõrga koha, kust lihtsalt raha pumbata, nimetades endid usklikeks. Ükski tõsiusklik ei hakkaks valetama, ega vassima.
Küssa26. september 2013, 15:51
Kui palju siis promille tegelikult oli? Millistele tulemustele jõudis test haiglas?
Tõepoolest26. september 2013, 15:49
5526. september 2013, 15:28
On alles palju parastajaid...
ewe26. september 2013, 15:21
kuidas on?26. september 2013, 15:17
Pidevalt räägitakse nende veinisõltuvusest aga,tekkis huvi,kuidas on suhe õllega ,saarlased ju kanged õlletegijad ja ka õllesõbrad.
loll lugeda26. september 2013, 15:05
Aga ütlen veel korra 0,5 ei ole miski JOOVE. Ärge tehke sääsest elevanti. Ja jätke need inimesed rahule, see on nende elu ja eii puutu teisse, ilkujad. Mitmel korral olete ise istunud rooli sellise "joobega " ah ????
Torment26. september 2013, 15:03
Väga palju negatiivseid kommentaare, veel ei tasuks neid hukka mõista, sest kindlasti teie endi seas on ka rooli keerajaid kes on sama moodi joobes tunnustega kinni peetud! Mõelge ennem kui hakkate kargama anonüümse ütlejana!
Jüri26. september 2013, 14:47
Jätke need Sõnajalad ükskord rahule juba kas teil endal pole piinlik sedasi sappi pritsida? te sapised kommijad olete ise ka raudselt täis peaga sõitnud nii,et mokad maha ja vait olla.
FAKTORID26. september 2013, 14:45
järgmisel pildil juba helikopteri puldis jotad.Ongi SAAREMAA hirmufaktorid olemas,see on tõsine asi taeva alt kaela sadamas.Kuramus küll,kui raha üle,andke lastekodudele,koguaeg ju küsitakse annetusi.Kas peab ennast tapma ,alkoholi lembus sama mis narkots.Mis haigus???see ju meelis hobi,või kuidas?Põltsamaal olid veel inimesed,näete mis suurilma tuled teevad,hulluks ajavad mõne.
Kodanik teatab, et 26. september 2013, 14:44
Praegu algab keelatud alkoholikogus autoroolis Soomes 0,5 promillist. Uurimuste järgi on uutel autojuhtidel teistest suurem õnnetusrisk juba väikeste alkoholikoguste puhul ja lubatud promillide alandamine tuleks kasuks eelkõige noortele.
Max26. september 2013, 14:39
Viimase aja napsitamistega on õed Sõnajalad joonud ennast Sõrajalgadeks.
Vana Ahv26. september 2013, 14:10
Tuleb meelde juhus,kus kleptomaan tunnistas,et tal on kohutavalt piinlik ja häbi kuid varastab ikka!
Amen
piiks-piiks ja alko tuleb26. september 2013, 13:58
"Ostsid ikka liitrite kaupa alkoholi kokku. Ja mehed tulid siis seda kraami järgmisel hommikul poodi tagasi tooma..."
Mis, kas Sõrve kandi poodides on alkolaenutus avatud vä?
Tublid tüdrukud !26. september 2013, 13:58
Ja pooled inisejatest kommijad võiks vabalt alla ajada, nii kergelt - üle mõistuse sõita ...
Ekstaole.26. september 2013, 13:19
maalane26. september 2013, 13:14
kokku võttes, laulavad ja jahuvad jumalast, teenivad aga kuradit. Kohalikud teavad ju, et mitte see 0,5 promilli antud juhul vahele jäädes, vaid alkoholilembus. Küll on süüdi politseinikud kes passivad, küll 0 tolerants liikluses. Võltsmoraal lokkab nii kaasatundjate ning parastajate suus.
/mõtleja26. september 2013, 13:05
Usklik olla sellest ajast ,kuis nemad alustasid polnud kerge ., see oli valusam hingelt ja kommeentaaridest raskem,kui täna.Olge tublid ja võtke midagi ette,iseenda nimel.mitte teiste arvamusi kuulates ja ennast hingeliselt rohkem hävitades.Me kõik oleme lihtsalt inimesed oma kehas.mille üle puudub kontroll.,mida teised ei möista.Õnne ja armastust teile edaspidiseks.
tähtsusetu26. september 2013, 13:05
Muusikal ,,SÕNAJALG"! Mina mõtlesin nime, teie muusika ja mis ta nüüd oli....libretto, või sisu....!!
rai26. september 2013, 13:04
...26. september 2013, 13:02
Ärge autoga sõitke....
26. september 2013, 12:27
Mis kuradi haigus-oma tehtud haigus,see on kuritegu kaasinimeste vastu.AAMEN
26. september 2013, 12:10
Kahju26. september 2013, 12:01
Viina Viivi ja Viina Siiri
Kass26. september 2013, 12:00
....... Aga kui ma hästi aus olen..... Kui neist kuulen, siis tuleb kohe naer peale...on koomikud! Kaks pead on ikka kaks pead! :D
no ma ei tea26. september 2013, 11:55
täiskasvanud naistele alkomüügi keeld meeste poolt peale panna? Naeruväärne. Sa kas lõpetad ise joomise, lähed ravile või paned täierauaga edasi, see ikka oma otsus. Lasteaiamängud.
kodanik26. september 2013, 11:54
Ajakirjanikud!
Äkki lõpetaks nende alkohoolikutest õdede promomise?
Ainus millega nad on "kuulsaks" saanud oli kile mitteviisipidav kisa religioosses lauluansamblis.
Milles küsimus26. september 2013, 11:54
Ikka kaksikud ja kõike teevad koos.
hm 26. september 2013, 11:50
arvestades meie liikluskultuuri peab olema 0-tolrerants st. ei mingit järelandmist. Kui sõidad ei ole vaja ka juua. Raske on siis käed pudelist eemal hoida, kui plaanid rooli istuda.
teiseks -alkoholism on haigus ja need kes ei suuda ennast kainena hoida, kui sõita on vaja - võiksid selle üle mõelda. Alkoholi travitamine on vabatahtlik, mitte kohustuslik
Taevast26. september 2013, 11:49
Halleluuja, küll Jumal aitab. Laulge aga edasi!
arvaja26. september 2013, 11:37
Liiga palju vaba aega. Mehed peaksid naistel taskuraha kõvasti vähemaks tõmbama ja naised tööle saatma. Poleks aega juua ja rumalusi teha. Päris piinlik kohe, täiskasvanud naised, mitme lapse emad. Liiga hea elu ma ütlen.
trump26. september 2013, 11:34
Ja veel. Ega see 0,5 pole tõepoolest mingi joove. Lätis on 0,5 lubatud kui ülemine piir, Leedus vastav näitaja 0,6. Vat Soome kohta ei oska kohe öelda, aga Rootsis kuni 0,15 on OK, üle selle kriminaalasi.
Mulle meeldiks ka peale paari õllet või pokaalitäit veini rooli istuda. Kusjuures vaevalt, et midagi hullu juhtuks.
Aga lugupeetud. Mis te arvate kui Eestis oleks 0,5 lubatud? Kas toimuks nö. täpsusjoomine? Või oleks nädalavahetused tavalisest vapramaid rooliisiksusi täis?
jumala jüngrid26. september 2013, 11:30
Jumal ise käskis neil seda va püha veini juua ja näe maapealsed paganad (politseinikud) sattusid peale.... Aga kui tõsisemalt, siis näe mis püha rikkus on nendega teinud. Vilistavad seadustele ja jumalale. Vaat sellised siis need "usukartlikud petised".
26. september 2013, 11:28
ma arvasin, et nad on botoxit süstinud, et näod nii pundunud. nüüd selge, see suurest joomisest. pompsud kõik ühte nägu
siin pole naerda enam midagi...26. september 2013, 11:21
Kaasinimeste ohtuseadminepeab karistuse saama,selleks pole mingit õigustust.Jahuda haigusest,mille oled ise endale põhjustanud-siis selle ravi on enda tahe sellest lahti saada.Suust sisse aetud haigus,vastik lugeda õigustusi ja haletsusi,eks need nende endi kirjutatud olegi.Narkarid ja joodikud,kui palju on süütuid inimesi nende tõttu kannatanud,kas ikka vähe veel,ärge neid SÜÜDISTAGE!Täna 0,5,homme juba 2,5,see ju süveneb.Jooge KRT kodus voi pildituks,oma elu,tehke mis tahate aga tänavale ei tule kakerdama ja teisi tapma-AAMEN.
Maali26. september 2013, 11:18
Mida siin kaitsta! Asi on ju põhimõttes! Ühel päeval sajavad kopteri alla kooli või lasteaia peale,siis urjutate,kus olid kõigi silmad.
lendur26. september 2013, 11:13
Juhilubasid ei tohiks küll neilt ära võtta. Siis, issand hoia, hakkavad veel helikopteriga viina järel käima.
Wismari viinaravi26. september 2013, 11:13
Joodikut parandab vaid haud
trump26. september 2013, 11:12
Tjah. Kui ei aita mõistus...
äkki aitab edaspidi siis Sõna?
Kui ei aita auto...
äkki aitab edaspidi siis Jalg?
Kõik mis kõik26. september 2013, 11:11
aga 0,5 ei ole kohe kindlasti JOOVE! See on tõdemus et keegi on alkoholi tarbinud. See on ainult meil Eestis mõeldud lollus.
See võiks olla see piir kust veel politsei head reisi soovib.
t26. september 2013, 11:10
Hea,et helikopteriga ei sõitnud...mis oleks siis juhtunud?
Tiuks26. september 2013, 11:04
Mina arvan, et naistel on lihtsalt igav. Pole ju kunagi juttu olnud millega nad tegelevad peale laste kasvatamise. Tundub et mehed dikteerivad neile kõik ette, mis ja kuidas kõik peab olema. Ise vist sellist elu küll ei tahaks elada, et oled sinna saarele lukku pandud kõigile inimestele su tegemised peo peal. Aga muidugi kuulsusel on oma hind... Uue saate reklaamist aga tundub küll väljanägemise järgi, et kas on alkoholi probleem või mingi ebaõnnestunud ilulõikus. Kahju neist, minul on küll kahju, kuskil mälus heliseb ikka nende omaaegsed ilusad laulud.
Lont26. september 2013, 11:02
esimest korda kuulen, et kauplus ostab kliendilt alkoholi tagasi...!???
muhe mees26. september 2013, 10:52
Minule nad meeldivad väga! Ilusad pealekauba. Mehed on neil ka ju väga tublid. Lapsed suureks kasvatatud ja elu korras ju! Olen neist alati lugu pidanud.Korjan raha veel veits ja siis lähen nende juurde nõu küsima - millist helikopterit osta. Olen ise ka hirmus lennu ja lendamise fänn. Politsei sai nüüd omateada suure saagi - 0,5 promilli. See pole Soomes joovegi - milleks seda uudist oli vaja üle tähtsustada. uudiseid napib vist! Politsei võiks kõik jõud tee peal kihutajatele tähelepanu pöörata{leedukad lasevad 150 kmh Tallinn-Pärnu mnt-l, siis pole politseid kuskil. Igal nädalavahetusel kõik see kordub ja kindlasti iga päev. Olen helistanud isegi politsei nr-l. , et Are kandis liiklus huligaan(leedukas) võtke kinni. Ja ja - me kohe võtame-oli vastus. Tund aega hiljem sõitis sama auto meist Häädemeeste kandis mööda a-la 150 kmh. Nii, et tegutsetakse julmalt. Kus on järelevalve ja operatiivsus. Veits grillipeol võtnud naised on kerge saak. Minge pistke Leedukatega ka rinda tee peal. Aga hoiatan ette - need ei ole papist poisid. Nendel võib hõlma all ka midagi olla peale raha!
mandri miis26. september 2013, 10:51
eks seal saarel on igav, pole ju midagi teha elu päevad ainult kodus istund,aga meelt on vaja ju kuidagi lahutada.
Karsklane26. september 2013, 10:36
Kuidas võib küll nii õel ja kade olla,mul hakkab nii kõhe kui loen ainult halba,nagu verekoerad õdedel
kallal
oi,oi26. september 2013, 10:35
armunälg on see mis jooma ajab,tean seda enda kogemusest.Kui saaks ,hakiks neid ikka korralikult.....salaja!
naane26. september 2013, 10:31
Haigus on ravimiseks, mitte parastamiseks.
uku26. september 2013, 10:30
milline õelus ja parastamine,kuidagi väga kurvaks teeb see
epu26. september 2013, 10:28
Loodate, et inimesed andestavad teile... No mul on täitsa yksköik kas te joote vöi sööte! Igatahes anna andeks!
A-aa-aga26. september 2013, 10:25
Nüüd võite koperdada sinna kuhu tahate, sinine-vilkur igale-poole järele ei jõua... ,
koperdades võib ikka soru sees olla. Jõudu Teile ja edeu tulevikus...
Maailm on joodikuid täis26. september 2013, 10:23
No mis te jahite neid kahte? Nende mehed teevad seda ise ja teid pole küll sinna parastama vaja. Poisid, olge vaprad ja pidage vastu!
nagu 26. september 2013, 10:23
eestis vähe joodaks...õed sõnajalad võivad, nagu teisedki, juua niipalju kui tahavad !
ka alkohoolik26. september 2013, 10:12
Kulla inimesed,palun ärge ilkuge sellise tõsise haiguse üle.uskuge mind,ma ei ole tõesti uhke ega õnnelik,et selline haigus mul on,selle jubeda haiguse on mulle pärandatud isapoolsest suguvõsast,kus kõik mehed oli alkohoolikud,usun,et see on geenidega päritud haigus.siin tuleb abi osutada ja soovitada midagi konkreetset,nagu eelpool antud soovitus.uppuja haarab ju ka õlekõrrest.miks siis mitte proovida kasvõi tõesti AA_D.
Mutt26. september 2013, 10:08
Küsimus26. september 2013, 10:04
Kas mammid pistetakse nüüd trellide taha?
Taivo26. september 2013, 10:02
Ilmselt on kanep süüdi või tegelikult äkki on hoopis arvutimängud süüdi? Aga kuidas oleks filmidega? Ses suhtes alkohol ei ole kunagi tegelik põhjustaja, midagi peab selle taga peituma.
Liidia26. september 2013, 10:02
Tunnistasime Jumalale ja iseendile,et oleme alkoholi suhtes võimetud ja tahame otsida abi.Selleks on teil võimalus,Kurressaares on kindlasti olemas AA rühm,kuhu võitejulgelt pöörduda.Mina olen isiklikult sealt abi saanud,juba viis aastat kaine ja elu on väga väga ilus kainena.
:D26. september 2013, 09:56
kui salat on praad---siis vein oli supp??????
viljar26. september 2013, 09:55
Nad ei ole ausad ütleme nii,et mõrtsuka staatus joobes juhtimine ja veel mingi vend hoiatab neid politsei eest.
kiks26. september 2013, 09:51
mitmed kysivad miks s6najalgu ei armastata. Asi pole rikkuses, lihtsalt kohe algul tundus, et kogu see usuv2rk oli puhas 2riidee, teiseks-kalhepalgelisus-s6nad ja toed ei k2i kokku. Pluss eestlased on paganad, heas m6ttes, looduseusku.
vahel26. september 2013, 09:49
inimesed hakkavad jooma, kui neil on väga igav. mingu parem proovigu kuskil tööd teha, kasvõi heategevust, kui endal raha vaja pole. viib mõtted mujale ja vein ei tule meeldegi.
mina ise26. september 2013, 09:48
Ma soovin nende peredele kõike head ja samuti, et saaksid oma probleemist jagu. Kahju on igaühest, kes alkoholi väärkasutuse ohvriks saanud ühel või teisel moel. Ise olen karsklane ja usun ka, et Jumal suudab aidata, kui Tema abi palutakse.
maali26. september 2013, 09:40
oojaaa, jumal teid ei taha, vägisi kisub kurat teid enda poole.......inimest ei muuda siin ilmas miski, kelleks oled loodud selleks ka jääd, kõik ilus on olnud vaid näiline.
Häbi politseile26. september 2013, 09:29
Mõtted lobamokad on Saare politseis.Sellistele palga maksmine on mõttetu..,.
G26. september 2013, 09:05
Nende Jumal annab neile kõik andeks, meil on pisut teised lood. Aga välja paistavad need mõrrad nagu viimased prostituudid oma pruntis huulte ja arusaamadega. See on lausa avalik pärisusu põlgus. Kui juba naised sellised on siis ei saa ka mehed teisest puust olla, sest sellisteka koos......
ak26. september 2013, 09:03
Nad lihtsalt teevadki kõike koos, kui üks tõmbab nina täis ja läheb autorooli, siis peab teine sama tegema - teisiti ei saa :)
ei mõista26. september 2013, 08:48
Juba aastaid käib mingi imelik klaperjaht Sõnajalgade ümber ,miks?Kas seepärast et nad on rikkad ,kõik nende tegemised laidetakse maha.Mina neid ei tunne aga lihtsali jääb kõrvu see pidev materdamine.Neid kuulates ja vaadates ei märka ma küll midagi teistest erinevat.Joobes juhtimesega on nii mõnigi vahele jäänud.No see on nende probleem.Nagu koolikisamine,et kui üks juba hakkab kedagi mõnitama ja halvasti rääkima ,nii kõik üksteise järel.Praegu tundub see ka nii,et Sõnajalad on võetud mõnitamise objektiks,Neis ei oleks nagu üldse midagi positiivset ja head.Kõik nende ettevõtmised ei kõlba kuhugi.Tahaks tõesti teada millest see on tingitud?
mina viskan26. september 2013, 07:43
Olin vist 13, kui esimese pudeli veini rindu tõmbasin. Oh issand, kellel seda ei juhtu? Olin 23, kui esimese neitsi läbi tõmbasin. Oh Jehoova, kel seda ei juhtu? Olin 33, Kristuse eas, kui kogemata endale malmpoti koos keeva veega kaela tõmbasin. Oh Allah! Nüüd palvetan, et kunagist veinisõõmu ja noorust maitsta saaks, aga usk ei luba. Ja palatist välja niikuinii ei saa.
Salme26. september 2013, 07:42
Kosmosemuttide seiklused jätkuvad...
hakaku tunnistama26. september 2013, 07:11
Lõpuks jumal krt karistas.
karujõugamees26. september 2013, 07:01
++++26. september 2013, 06:50
Need naised ju haiged nii füüsiliselt kui vaimselt ja vajavad professionaalset meditsiinilist abi.
Minul26. september 2013, 06:27
on küll väga kahju inimestest, kes alkoholismi all kannatavad. See on õnnetus kogu perele! Meil joovad ju väga paljud naised veini. vahel tundub , et seda peetakse täiesti normaalseks. Aga me kunagi ei tea, kuidas see lõppeda võib.Kahju!!
kuulge26. september 2013, 06:17
ütlen ka mõne sõna... mul on NII kahju, et see juhtus.. ma pole neid naisi elupäevad näinud rohkem kui pildil aga - kahju on.ma tean seda tunnet ja olukorda.... ntk.. on suvi, grillid või niisama on õlu või väike vein---- ärge tehke ENDAST pühakuid. no kas teil pole olnud,,, ja minulgi, ja siis on ühtäkki vaja minna ntk poodi, mis pole kaugemal kui paar kilomeetrit, istud autosse ja oled ju praktiliselt kaine,,,, ,, ja käid ära. ei, ma ei õigusta, aga selliseid hetki ON olnud...palun Jumalat, et selliseid hetki ei oleks ega tuleks, aga VÕIB juhtuda.....selmet et siin materdada, vaadake iseennast. jah, mulle ei meeldi nende laul ja mulle ei meeldi paljutki aga ma tahaks küsida, KES VISKAKS ESIMESE KIVI? KAS SINA??
oh 26. september 2013, 05:45
0,5 pole üldse veel purjus. Mingi ajujaht. Värdjassoomes on 0,5-ni lubatud.
pastor26. september 2013, 05:29
vast sai see alguse armulauast.
Oodake26. september 2013, 05:28
kommentaatorid kui õed jalad kaineks saavad! Siis hakkab tulema maalide ja juulide ülistavaid kommentaare õnnest ja üksteise mõistmisest, mis seal peres valitseb.
jota26. september 2013, 05:06
Probleemid alkoholiga- see on minevik. Meil on nüüd alkoholiga väga lähedane ja soe- igapäevane suhe. Halleluuja!!!
Meie politsei lobisemine on üle mõistuse26. september 2013, 02:36
Lasnamäel varem karistatud kaak viskas korterisse kranaadi ja pani plehku.Tema nime ja pilti varjatakse tänaseni.Kaks daami tuhandete seas jäid vahele minimaalse joobega on kohe kogu ilmale avalikuks tehtud,Kus on meie politsei mõistus ja millest oma töös juhindutakse???i.
Olevik26. september 2013, 02:03
Näete nüüd, õndsad on need, kes on vaimust vaesed.
pilvik26. september 2013, 02:02
Näete nüüd, õndsad on need kes on vaimust vaesed!
Tanel26. september 2013, 01:50
"Aga mul ei olnud muud võimalust, kuna mu õde oli ära viidud ja ma pidin talle appi minema."
Issand jumal.. ISSAND JUMAL, kas TÕESTI mitte kedagi teist MAAILMAS enam polnud, kes oleks kaine ja saaks talle järgi minna? Eiii, tuleb ikka teiste inimeste elud ohtu seada ja alko joobes sõitma minna, ehk suudab enda ja õe samal õhtul surnuks ka sõita ning boonuseks tee kõrval lapse.
Sellised usuhullud on kõige rõvedamad elukad maamuna peal. Burn in hell.
kati muttman vatitar26. september 2013, 00:42
uhke mantlipärijate üle
Kurb26. september 2013, 00:41
Aga õekestel ju palju vaba aega käes ... minu mäletamistmööda pole nad kunagi peale laumise midagi teinud. Ja küllap siis igavusest tõstavad pokaali punaveini. Aga väga kurb lugeda sellisest asjast ...olid ju kunagi väga-väga kenad noored naised.
vittjukk26. september 2013, 00:32
..no tahtsin söögi kõrvale klaasi vett võtta, aga Jeesus oli selle vahepeal veiniks muutnud...
tjah, raske, see uskliku elu...
Sulane, Jumala26. september 2013, 00:16
Üleüldseon tänapäeval võimalik alkot netist tellida. Liitud mõne moodsa veiniklubiga ja igakuise püsitelliimuse pealt saad veel alet kah :) Nemad aga, edevate inimestena käivad külapoest veini ostmas. No on ikka naiivsus. Ja siis imestavad, et kõik nende tegemisi- toimetamisi sekundipealt teavad. Oleks nad rahulikult kodus tipsutanud, poleks keegi midagi teadnud.
kaasmaalane25. september 2013, 23:32
Mina soovitaksin prouadel ikka mitmed kastid veini korraga ära osta ja kindlasti kusagilt sadamapoest,kus nägijaid vähem ,siis ei peaks linnas joogi järel käima ja kindlasti ei tasuks korki enne koduväravat lahti kiskuda,siis nagu vahele jäämise võimalused väiksemad.Ja kui üldse enam ilma alkoholita ei saa ,siis on ju olemas meil ka LOOTUSE KÜLA,kuhu saab inimesed paigutada viinakuradist võõrutamiseks,lähedased võiksid sellele võimalusele mõelda.
V25. september 2013, 23:29
Ärme ole nii 6elad, ikka ju juhtub
Sõrajalad25. september 2013, 23:27
on ammu teada alkonaudid-Miks Taevane Isa oma pruudikesi ei päästa sest alkopatust,arumaeisaa.
klikin pokaalil punaveinil.
R25. september 2013, 23:22
alkohol25. september 2013, 23:17
See on üks teema, mida tuleb lehtedes kindlasti rääkida ja ka sellised näited on igati asjakohased.
Nende asjade mahavaikimine oleks suur eksisamm tulevase põlvkonna ees. See on väga õpetlik näide, kus noorest peast(no ei tea, võibolla ka praegu) ilusad naised, ilusa lauluhäälega, said endale majanduslikult edukad mehed ja pere, tööl ei pea käima, oled kodus ise enda ja laste boss. Paljud saavad sellest vaid unistada. Ja kõigele vaatamata langeb inimene oma väärade otsuste tõttu sellise haiguse küüsi, mis hiilib ligi tasahilju, aga mida ravida suudab vaid haud.
Meie ühiskonnas on see vajalik õppetund ja ka Sõnajalgadel ei maksa nüüd meedia peale väga vihaseks saada. Kui omal ajal oleks õigel ajal ja õiges kohas sellega piisavalt "kollitatud", siis vast ei peaks S ja V praegu selle jamaga elu lõpuni maadlema. Ju siis oli selliseid õppetunde liiga vähe.
Tihti räägitakse, et see ja see protsent ei ole ju joove. Sellega on nii ja naa. Erinevatele rahvastele mõjub joove erinevalt ka ja ei ole õige tuua näiteid teistest riikidest. Kindel on aga see, et alkoholismi tunnuseks on asjaolu, et inimene ei suuda ennast kontrollida nii, et ta ei läheks üle kokkuleppeliste piiride. Olgu need piirid millised, tahes - kui kontroll puudub, siis ongi jama käes. Tavaliselt ütleb sõltlane, et ma suudan küll kui ma tahan, aga see on nii hea ja see meeldib mulle ja see piirang on jama. Tuleb paljudele tuttav ette ja vaid vähesed neist on valmis endale tunnistama, et jah, ongi jama käes. Pigem lastakse samamoodi edasi, eitatakse probleemi, lastakse sellel süveneda. Vahele jäämise tõenäosos on ju väike.
Ja tervis läheb ka selle nahka. Vanemast peast tulevad nende jamadega kaasnevad nähud üha enam ja enam välja ja siis enam nooruses ära raisatud ressurssi tagasi ei saa. Ärge uskuge kõvasid mehi, kes vastupidist väidavad. Kokkuvõtteks - probleeme ei tule mitte häbeneda ja eitada, vaid neid tuleb tunnistada ja nendega võidelda. Tegija võtab ennast kokku ja ei anna alla. Kaotaja pistab pea liiva alla ja ootab, et asjad iseenesest korda saaksid.
Ükskord...25. september 2013, 23:14
...ütleb Viivi Siirile,: teeme pulli ja lendame linna peale kaarutama. Üldse ei imesta, mis jommispeaga pähe plahvatab.
erapooletu!25. september 2013, 23:09
Hästi vajalik on elada teiste elu, ilmselt endal elu puudub, kui on aega kellegi teise järgi passida ja pilte teha terve seeria jne. Loodetavasti see kes koputas, saab ise selle asja eest korralikult vastu silmi!!! Vanasõna ütleb ka et kes teisele auku kaevab see ise sisse kukub! Raudselt on kõigil sõpru tuttavaid kes on sõitnud täis peaga ja sõidavad nüüdki, tavai nüüd kõik andke kuuma, pildid menti ja ajalehe toimetustesse teated ja kõik liistule. Täitsa mõtetu teema ikka ausalt, naeruväärne millega inimesed oma aega sisustavad!!! Mis sellest nüüd siis saadi, maailm muutus paremaks? :D
joodiksõsarad25. september 2013, 23:07
meestel vist küll piinlik,et naised jotad on
Raivo25. september 2013, 23:05
Lahedad eided. Milleks üldse see salat baaris, kui on joomaõhtu siis salatit tehke hommikul meestele. Ja kui mehed nurisevad, siis mina küll võtaks nii Viivi kui Siiri.
saare inimene25. september 2013, 23:02
hirmus asi,mis see alkohol inimestega teeb, või õigemini see, et inimestel on raha hunnikus,aga ajaga ei oska midagi tarka teha.Kahju vendadest Fjukkidest,tunduvad päris normaalsed inimesed olevat ja sellised naised!Küll aeg annab arutust!
Haahhh..25. september 2013, 23:01
Selle peale ei oska nagu muud öeldagi, kui et IRW :D
Max25. september 2013, 22:58
Mis muud kui, et "Elämä on laiffi" :)
Oh õekesed!25. september 2013, 22:58
Teil on ikka tõsine viinaviga küljes ja ka oskus valetada. Telekast laupäevase saate reklaamklippi nähes, pole kahtlustki , et oled truu sulane viinakuradile. Nägu reedab kõik.
võta või jäta25. september 2013, 22:56
prouadel on viinahimu näkku kirjutatud
saurik25. september 2013, 22:49
siit saaks juba saan maimik või raag hää filmimaterjali...kurb ja halenaljakas korraga.
siim25. september 2013, 22:46
Tore, meil Eestis nüüd õdedest staarjoodukud ka :)
aja küsimus vaid, kui alkoholilt üle lähevad, kui juba ei ole läinud...
vello25. september 2013, 22:41
ja, mis siis. 0.5 norm riigis lubatud. muidugi mitte tööd tehes, siis kehtib samuti 0.0000.
pärnakas25. september 2013, 22:34
mis te matertate nüüd neid 0,5 promilli pärast pole ju veel keegi rooli joodik see ju rohkem naljakas et mõlemad korraga ,aga elu tahab elamist.
inimene25. september 2013, 22:28
Tublid Kuressaare politseijaoskonna mehed kes leidsid sellise külma ilmaga joobes sõnajalaõied.
hhheee25. september 2013, 22:27
keda huvitab ? teevad mis teeva nahhui
Üksteise25. september 2013, 22:27
Mitu õde siis ikkagi oli? Või nägi ajakirjanik topelt või koguni kolmekordselt?
saarlane25. september 2013, 22:25
kui politseinikud suudavad veel järgi sõita, siis kurat kuidas seda lennuamet teeb? ma eluaeg nende kopterisõite vihanud.. ühel hetkel ei sõida nad enam keelumärgi alt läbi vaid prantsatavad mu elumajja
keenia25. september 2013, 22:25
poisid ju tunnistasid kõik yles kui leedide Sõrajalade cd mängima pandi
25. september 2013, 22:25
nägin praamil sõnajala mammisid, olid sellised lustakad
Marko25. september 2013, 22:19
Kuradi joodikud ikka! Häbi ja loodetavasti maksab see neile ise tulevikus kunagi kätte, kui ise mõne roolijoodiku tegutsemise pärast viga saavad! Natuke aega kusagil kongis tuleks kasuks sellistele, siis võivad järgi mõelda, kas on tark teisi niimoodi ohtu seada. JA KUULDAVASTI EI OLNUD SEE SUGUGI VAID O,5 PROMILLI
irw25. september 2013, 22:16
EESTI ON JULM RAHVAS LOLLIKS JOONUD ENNAST,FAKT
mhh25. september 2013, 22:14
sõnajalad sõnajalgadeks. aga üks näide jälle kuidas inimesi 0,5 promilliga peedistada...
.25. september 2013, 22:11
Ma ka ei saa aru mix pilte ei näe?!? kellelgil anul on need olemas facebookis kirjutatakse nii
viljandlane25. september 2013, 22:09
Kas eesti rahval ON nii tungivalt tarvis teada nende totukeste tegemistest?Vanasõna ütleb,et,kus suitsu-seal tuld.Eks nad selle alkoholi liigtarbimisega ikka kimpus ole,kuid kas me PEAME seda tingimata teadma....?Mehed tunduvad olevat ettevõtlikud,kuid naised on küll igavesed juhmardid-juba kaugelt tunneb ära,et tegemist on lollikestega!
Eedu25. september 2013, 22:08
selle nädala parim anekdoot :-)
Sõiduõpetaja 25. september 2013, 21:52
Eestis on olukord selline, kus igasugused tibid ja kanapead arvavad, et nad on imehead sõidumeistrid ja võivad isegi alkoholist uimas olekus imehead sõiduklassi näidata, kusjuures saavad aru, miks on oluline püsida piirkiiruse piires või mis imeloom on samaliigiliste teede ristumisala või miks on igati mõistlik pidada ohutut pikkivahet eesliikujaga. Kõigest sellest hoolimata, arvavad nemad, et neil on õigus mögiseda kui politsei neid kinni peatab ja palub vaid puhuda alkomeetrisse. Aitäh.
Mann25. september 2013, 21:45
Issanda loomaaed on liigirikas :(
25. september 2013, 21:43
jätke naad rahule. me kõik teeme vigu,kes suuri,kes väiksed. mis nokide sõnajalkade kallal. vaatake ise ennast,siis teisi. kus maailmas tee elade.
uno25. september 2013, 21:42
olgu Jumal teile armuline!
Täitsa soodaks end joonud25. september 2013, 21:39
"Me ei istu iialgi alkoholijoobes autorooli!" ütleb Siiri, kelle sõnul mõõdeti tal joobeks 0,5 promilli.
huvitav25. september 2013, 21:34
Miks õl ei ole nõus avaldama pilte, kuidas õekesed vahele jäid? Pealtnägijal terve fotoseeria olemas ju..
25. september 2013, 21:34
Nägin seda pealt väga odav nägid välja nagu kaltsakad polnud kauba maksmisekski raha ja kaubakärud jäid kassade juurde
sry.25. september 2013, 21:27
Ma ei saa aru miks nad siis mõlemad pidid vahele jääma? kui oleks võinud sõita siis ühe autoga.
Minge ravile25. september 2013, 21:26
RW / 21:16, 25. sept 2013
Kui kaua need joodikud seda sousti suust välja ajavad? Kas mehed oma harakaid sundravile ei tahaks saata?
'''''''
Sundraviöle tuleks saata kõik kommenteerijad,kellele see koht on solgiauk ja oksekauss...Alati. Iga teema ja artikli all. Kogu aeg. Päevast päeva ja mõnel ka ööst öösse.
mina ei usu!25. september 2013, 21:22
Sa püha müristus see ei saa ju tõsi olla!!!!!!! See pidev meedia rünnak ajab oksele!
EIMAR25. september 2013, 21:22
Kallid Pühamemmed!
Teie viimane võimalus on liituda Keski pättidega,küll vanajumal Edgar Teid välja aitab!
IRW25. september 2013, 21:16
Kui kaua need joodikud seda sousti suust välja ajavad? Kas mehed oma harakaid sundravile ei tahaks saata?
konservatiiv25. september 2013, 21:10
Usklik inimene unustas ära Jumala, kelle ees peaks esmasena piinlik olema! Vähe sellest, usklikud inimesed ise ei ela üldsegi selle järgi, millest laulavad ja kirikutes jutlustavad! Või nagu Siiri ise tunnistab: "Kui ma hästi aus olen ..." - aus tuleb alati olla, mitte hästi, poolikult ega kalkuleeritult.
mnjaa25. september 2013, 21:03
Piinlik et vahele jäid-mis muud.Siis ongi selge-nad on alkassid!
hm, daamed nägid eemalt pokaali veiniga ja25. september 2013, 21:01
jäid juba lõhnast purju. Pokaal oli XY .liitrine kindlasti.
Meeste äriedu ja tasud .....
ving25. september 2013, 20:57
vähe palvetasid ... või valele poole
MURDOK25. september 2013, 20:54
VENNAD UHAVAD HELIKOPTERIGA, NEID VAHELE VÕTTA EI SAA!
ATTENTIONE!!!25. september 2013, 20:52
SIIN ON ASI JUBA PÄRIS TÕSINE: SEE ON ALKOHOLISM!!!
MIDA25. september 2013, 20:51
te sõnajalakesi taga ajate ja nende nimesid ja pilte avaldatae ?
Siis olgu juba kõigi jotade pildid ja nimed lehes !!!
krd-i pugejad ajakirjanikud ja kohalikud koputajad .
Põltsamaalane25. september 2013, 20:51
Eks nad siin endises kodulinnas ennast ikka enne vanemate juurde linna kohal taevasse vaatama näo pööritavad,aga kommentaarid alati ebameeldivad.Loodan,et Dünastial!,ikka raha niipalju on ,et sõsaraid viinaravile saata on.E,-ameeldivad tegelased.Tõsiusksena-no ei mõista nende d,magoogiat.
viinakuradi küüsis25. september 2013, 20:49
mitte veinisõbrad vaid... joodikud
jessuke25. september 2013, 20:48
Kas need on veel inimesed,näod nagu narkaritel,huuled botoxit täistuubitud -no ei aita see enam.Mõistuse asemele ka botox pandud ja veel palju saanud teist.
ÄR TÜKILIGI25. september 2013, 20:48
GEENID JUHIVAD ELU - EGA KÄBID KÄNNUST KAUGEMALE LENDA......
TÜTRED ON ISA JÄLGEDES...
landlord25. september 2013, 20:44
oehh25. september 2013, 20:43
Vaat milleni usk neid viis...
25. september 2013, 20:41
19.42-ölede olede,ka kaasjota.
25. september 2013, 20:39
Vitjuki mutid on ikka päris jotad.Kahjuks ainult meeste ees piinlik-aga kaaskodanike elude ohtu seadmine jumala ees-ei ei.Näedsa nüüd,mida jumal kõike lubab.
vanajumal25. september 2013, 20:37
omme tulete perekond sorajalad minu juurde ja siis me arutame kuidas te karistada saate
7-lapse ema25. september 2013, 20:37
Issand ise krt usklikud ja jäävad lakku täis peaga vahele??Paras teile kui load ära võetakse siis,ongi parem ei tee täis peaga lollusi.Jõulukontsert mida te peaaegu 4 aastat tagasi pärnu kontserdimajas andsite oli paras pask aga jumal tänatud ma sain need piletid tasuta ja ma ei ütle kellelt.Mitte ühelegi teie kontserdile ma ei tule enam isegi tasutagi mitte.Mingite jehoova usklike kontserditel mina oma perega ei käi.
joe25. september 2013, 20:27
Selle peale võtan ma nüüd ühe õlle! Oleks õekesed käeulatuses, teeks neile pudeli korralikku Chateauneuf du Pape'i. See ehk tooks neile laulud keelele ning aitaks koledat vahejuhtumit unustada :)
karmavõlg25. september 2013, 20:21
joodikutest õdedel soovitan sõita helikopteriga......siis ei saa politsei midagi teha!
25. september 2013, 20:19
Varsti tuleb lisaks Ära sõida purjus peaga kampaaniale ka Ära lenda purjus peaga, nemad on siis kindlasti reklaaminäod..
mees25. september 2013, 20:18
kahju,et viin on oma töö teinud,nüüd peab ainult tagajärgi helpima.
no nii25. september 2013, 20:18
mis on juhtunud õekste kaunite näolappidega? kas see on alko tulemus? näod nii moondunud, et ei tunne äragi, silmad paistes, suud pruttis, põsed kanged
5325. september 2013, 20:14
tõmma nosu täis, küll siis piinlikkus üle läheb
Saarlane.25. september 2013, 20:12
Pange nüüd punn pudelile peale ja hakake normaalseteks!
Mihkel25. september 2013, 20:10
Pokaal viina võib 0,5promilli anda, aga kindlasti mitte pokaal veini toidu kõrvale.
Mees25. september 2013, 20:07
Jasaaa!!! Issanda teed ja teod on ettearvamatud.......................:):):) Hää , et Issand neid joogise peaga kopteri sanga ei pannud..................................:):):)
pille rebane25. september 2013, 20:00
oh teid lakekrantse, ohustate kaasliiklejate elusid, vaadake et te jumala nime enam suhu ei võta!
Kas riputage kõik napsised üles25. september 2013, 19:59
Või siis järke ka Sõnajalad rahule. See on juba mingi klapperjaht.
John25. september 2013, 19:51
See on see plastilise kirurgia viimane sõna: monteeritakse silmadesse sellised näärmed, mis näiteks mobiiliäpi käsu peale vett valama hakkavad. Kui endal raha ei ole, ei maksa sellist suurt meditsiinisaavutust võltsiks nimetada.
pole (alko) probleemi25. september 2013, 19:49
need on küll25. september 2013, 19:47
kaks koomilist tegelast, mingid usklikud või muidu opakad.
napsune25. september 2013, 19:47
sel ajal kui mehed Aunastele suurest ühisest armastusest rääkisid, panid naised tina, ups, laulsid Jeesusele oma pattudest
Innokenti Bizdjukk25. september 2013, 19:47
Kas "lumised" helikopterjuhid vennad Vittjukid tulid joodikutest õdedele järgi?
25. september 2013, 19:42
pole hullu. vahest ju ikka võib. nii lahedad olede. tean teid nelja vene ajast hästi.
....25. september 2013, 19:42
Pole hullu, Jumal andestab kõik! Õnneks on naistel ainult abikaasade ees piinlik. Mul oleks ka laste ees häbi, kuid mis teha.... seda nimetataksegi ELUKS!
kkk25. september 2013, 19:37
"...räägib Siiri pisarais". Kas saaks rohkem võlts olla?