"Halvale teele" staarid Anna Gunn, Aaron Paul and Bryan Cranston. Esimene neist sai rõõmustada personaalse auhinna üle, teised tundsid rõõmu sarja üldisest edust. Kuulutati see ju aasta parimaks draamaseriaaliks. Foto: Reuters
Tele
23. september 2013, 08:28

Tänavused Emmyd jagatud! Loe, kes on telemaastiku parimad (3)

Ööl vastu tänast pärjati USAs telemaailma parimaid, anti kätte tänavused Emmy auhinnad. Parimaks draamasarjaks kuulutati "Halvale teele" ja parimaks komöödiaseriaaliks "Moodne perekond".

Kui need olid etteaimatavad võitjad, siis oli ka palju üllatusi. Praegu jookseb Ühendriikides "Halvale teele" viimane hooaeg, kiidetud seriaali staarid Bryan Cranston ja Aaron Paul aga jäid auhinadest ilma, vahendab IMDB.com. Esimene neist kandideeris draamaseriaali meespeaosatäitja kategoorias, kuid jäi alla Jeff Danielsile, kes mängib sarjas "Uudistetuba". Näitleja oli ise sama jahmunud kui publik. Tema esimesed sõnad lavale minnes: "Well, crap!" See oli tema jaoks üldse esimene kord, mil ta Emmyle kandideeris.

Aaron Paul kandideeris draamasarja meeskõrvalosatäitja kategoorias, ent jäi seal alla Bobby Cannavale'ile, kes mängib sarjas "Keeluaja kuningas". Küll sai "Halvale teele" näitlejaskonnast preemia Anna Gunn - seda parima naiskõrvalosatäitja kategoorias.

Draamaseriaali naispeaosatäitja kategoorias oli võidukas Claire Danes, kes mängib Eestiski näidatavas sarjas "Kodumaa".

Komöödiaseriaalide kategoorias olid meestest võidukad "Suure paugu teooria" staar Jim Parsons (peaosatäitja) ja "Veepi" staar Tony Hale (kõrvalosatäitja). Naistest vastavalt "Veepi" Julia Louis-Dreyfus ja "Õde Jackie" Merrit Wever.

Kõiki võitjad vaata siit.