Miley CyrusFoto: Getty Images/AOP
Inimesed
19. september 2013, 07:20

Miley Cyrus on vaimselt haige? (15)

Kliiniline psühholoog Nicole Knepper, kes peab Ameerikas populaarset blogi «Moms Who Drink And Swear», väidab, et lauljatar Miley Cyruse viimaste nädalate käitumine vihjab meeleolu- või isiksusehäirele. 

«Tema hüperseksuaalsus, impulsikontrolli puudumine, äkilised tujupöörded, narkootikumide tarbimise tunnistamine, kompulsiivne säutsumine Twitteris ja rahalaristamine, ärrituvus ja vaidlushimu, unehäired, lemmikloomade kokkukuhjamine – kõik see ei ole täiskasvanule kohane käitumine,» sai psühholoog oma blogis maha pika hälbenimekirjaga.

Selline käitumine olevat omane psüühiliselt häiritud inimestele või kroonilistele mõnuainete kuritarvitajatele. Isegi arvestades, et kuulsus muudabki inimesi ekstsentriliseks, olevat Miley vindi üle keeranud.

Miley käitumine olnud kõmupressi allikate väitel liig ka tema näitlejast kihlatule Liam Hemsworthile – mõne päeva eest teatas paar kihluse katkestamisest. Miley enda pärast ei muretse, vaid kärgatas värskes intervjuus, et temast saab peagi kogu meelelahutusmaailma valitsejanna.