Anu soov Nykäneniga kohtuda oleks äärepealt unistuseks jäänudki: lahkuma pidi üleeile küll näitlejatar Susanna Indrén, kes sai konkurentidelt negatiivseid hääli kõige enam, kuid Anu Saagim (vasakul) ja laulja Frederik olid kohe järgmised lahkuja-kandidaadid.Foto: Sub TV
Inimesed
17. september 2013, 07:00

Saagimi soov täitus: «Big Brotherisse» tuli Matti Nykänen!

Suur oli Soome saate «Big Brother» osalejate üllatus, kui eile liitus nende värvika seltskonnaga ka kunagine suusahüppekuulsus Matti Nykänen.

Saates osalev Anu Saagim, kes pühapäeval napilt väljahääletusest pääses, on varemgi öelnud, et ta tahaks saatekaaslaseks just legendaarset elumeest Matti Nykäneni. Nüüd see soov siis täituski, vahendab MTV3.fi.

Seltskond veetis parajasti õues aega, kui ühtäkki kamandas «Suur vend» nad tuppa. Esiti saabus Nykäneni ihureporter Kai Merilä, kes ka ise saates osalenud oli, kuid mõne aja eest välja hääletati. Ta teatas, et päeva ülesanne kannab nime «Matti».

Polnud raske arvata, kellega see seotud on: kohe astus üle läve ka Matti ise.

Anu soov Nykäneniga kohtuda oleks äärepealt unistuseks jäänudki: lahkuma pidi üleeile küll näitlejatar Susanna Indrén, kes sai konkurentidelt negatiivseid hääli kõige rohkem, kuid Anu Saagim ja laulja Frederik olid kohe järgmised lahkujakandidaadid, kirjutab Ilta-Sanomat. Ka saate koduleheküljel, kus oma arvamust said avaldada televaatajad, nõuti ülekaalukalt Anu lahkumist.

Viimasel nädalal rikkus Anu paljude tuju, kui oma värviste näppudega kunstnik Andy McCoy maali kallale läks. Mees vihastas nõnda, et kukkus Anut sõimama ja lasi isegi käed käiku. Seetõttu saadeti McCoy saatest minema.

Viimatine lahkuja Susanna võttis minekuteate vastu naerdes ja kiitis saatest saadud kogemust. «Big Brotheri» majas paistis ta silma draamakuningannana, näiteks ei saanud ta üldse läbi selgeltnägija Claudia Eve’iga.