Inimesed

H&M avas VIPidele uksed! (21)

LISA KOMMENTAAR

Naine 5214. september 2013, 22:40
Vabandust...Jan Uuspõllu esituses ikka.Nüüd läks meel kurvaks...Dan ja Jan...
Naine 5214. september 2013, 22:34
Aga ma sain naerda jälle...hea tujuga magama nüüd.Aaaaaaaaa...meelde tuli,enne vaatan selle Hoo ja Emmi klipi Mait Malmsteni ja Jan Põldroosi esituses ka ära.
eksnäis14. september 2013, 14:52
Vaatasin pilte ja mõtlen, et meie nn.VIPID, miks selline nimetus?kui olid kutsututest juba meiele tuntud saatejuhid, lauljad, moeloojad, mannekeenid, ajakirjadest - las siis olla............,aga need teised tundmatud, sest Vip on teada-tuntud, midagi saavutanud.Miks oli see tüse nn.seltskonnadaam, kes ei suvatse oma figuurigi vähendada?Kus olid meie kaunid missid-emmed kõik, kel vähegi maitset moega?Kus oli Lentsin koos tütrega,kes ei puudu kuskilt? See Roosileht, kes ainult neoonvärvides trikotaaze oma jämedal kerel reklaamib ning oma nina ikka ja alati kõikjale topib, oli loomulikult ka kohal, aga kus olid Minev, Lusmägi ja teised???Kas see 20% alet oli ainult neile iseakanutele ja tundmatutele või? Tõesti olen ühega siin nõus,et ajab oksele see vip ja staar, sest keegi kellegi tuttav,sugulane või töökaaslane! No mis vip on Pohlaku tütar või Viira kaaslanna?????????????????
onu14. september 2013, 14:20
See on nagu NÕUKAAEG, et uue kauba saabumisel käisid enne poes kaubanduse ja partei tegelased.
lugeja13. september 2013, 16:23
Kas tõesti peab mingi hilbupoe avamise puhul niisugust lärmi teha?
Aasta sündmus13. september 2013, 15:11
Soomes käivad selles poes ainult eestlased :D
Ei aga tegelikult ma ei mõista, miks nüüd nii hulluks minnakse H&M-i avamise pärast, mingi järjekordne mõttetu kiirmoe kett....? 14.09 avamine "pööblile" saab piinlik olema, eriti kuna esimestele jagatakse ju veel kinkekaarte. Hüvasti eneseväärikus...
esiimene külastaja 13. september 2013, 10:23
esimene vipp oli koristajatädi on alles äge pood mis ?
lollid tegelased13. september 2013, 10:22
mingid lolid kujud tulid kokku ja mölisesid seal pikalt ! Mulle neid tölle pole vaja
HH13. september 2013, 10:14
Vipid vipideks, las nad olla vipid :D Aga no mis pildid, üks nägu kõveram kui teine. Mis krt teil nende koledate sarvraamidega prillidega on? Jäledad. Punaste pükstega mehed, punane kikilips, sädelev roheline särk ja pintsak??? Ja siis need rõvedad prillid. Täielik klounaad. Ma pole tükk aega nii maitsetuid ja koledaid inimesi näinud. Aga no see ju lihtsalt minu arvamus. :)
Messias13. september 2013, 09:13
Soomes need kauplused kyll ei ole nii populaarsed . Myyjad igavlevad ja inimesi käib vähe, Lasteriideid on vahel päris ponevaid ja ale ajal voib ju läbi käia. Läbipaistvad pluusikesed ja odavad kleidikesed... Ehk korraks kaheks selga panemiseks aga eks te ise tea paremini.
Pärnakas13. september 2013, 08:48
Kas on ka plaanis Pärnus see kauplus avada? Miks ainult parimad on Tallinnas ja Tartus? Edu kõigile!
Julius13. september 2013, 06:53
Palju koledaid inimesi ja mõned ilusad inimesed ka. Suurem osa olid vist enda arvates moeteadlikud trendipe..d
nõme13. september 2013, 06:17
õige vip ei käi IIALGI sellises poes. eesti vip on ju rohkem MÕNITUSSÕNA aga ega nad aru saa.
Reku13. september 2013, 06:01
Mind ajab see VIPitamine sõna otseses mõttes iiveldama. Labased eneseimetlejad,ei muud.
hj13. september 2013, 05:37
No kas tõesti tekitab suurt kadedust, et mõned said veidi varem odavketi poodi šoppama. Meil pole riiete põuda ega defitsiiti. Las kabistavad hilpe.
pilt 8113. september 2013, 01:46
energiat kulus selle väikse teksti peale täpselt trükkimise aeg, maks. 1 minut.
Ei mingit kadedust, ei mingit pahameelt - lihtsalt inspiratsiooni-puhang a la Tśehhonte (vabandan Anton Pavlovitśi ees sellise võrdluse pärast 1000-kordselt) - näen midagi tõeliselt naljakat ja ühiskondlikult huvipakkuvat ning voila - viskan "paberile".
Ma ei pingutaks teie asemel selle "stilistid-lauljate-trummarite-staar-meikarite" jms loomingulisuse kiitmisega jms väga üle - no mida loomingulist on kiirmoe keti poe allahindlus-õhtu väisamises???
Kui klounid kutsutakse tsirkusesse esinema ja publik seda avalikult vaatama, MIKS EI TOHI ETENDUSE ÜLE NAERDA, KUI SEE NALJA TEEB?
to: pilt 8113. september 2013, 01:20
nii palju energiat paned asjasse, mis sulle ei meeldi, nii pika jura kirjutad kokku? mis sul kripeldab? ja sina järgmine - ära ole kade meie muusikute peale. nad on toredad inimesed ja mitte mingid staarid. enamus neist ei taha, et neid staarideks või VIP-deks tituleeritakse. kindlasti on nad toredamad inimestena kui sina. nemad panevad oma energia ja loomingulisuse sellesse, mida armastavad. sina tunned end (hetkeks) hästi vaid siis, kui jälle järgmise hapu kommentaariga maha saad. on ju hale perspektiiv?
Vipid13. september 2013, 00:35
13. september 2013, 00:22
Vot ei saa aru, milleks selline "VIP" avamine? Kellele? Enamik piltidel olevatest on ju eesti muusikud? Milleks? Ahjahh, "staaridel" ei sobi ju tavarahvaga koos tungelda 14dal! Inetu värk. Oleks mõistetav kui külastajateks oleks selllisel avamisel olnud vaid kohaliku riidetööstuse VIPid.
pilt 81 - rohkem kui miljon sõna...12. september 2013, 23:27
Lipsuga tegelane keskel: "Ah see on see kohalik moeteadlik eliit, stiili-iidolid ja trend-setterid?
No selge, miks me isegi praeguste hindade juures 20% alet pidime tegema."
Nais-koor äärtelt: "No seal on ju palju ajakirjanikke, seltskonna-daamesid ja portaale, eks me saame pärast tänuvõlga tagasi..."
Lipsuga tegelane: " Aga kas see oli ikka hea turundusmõte - enne avamist meie peamisi tarbijaid - teismelisi ja sotsiaalselt teadlikke tarbijaid sedasi kinnise üritusega õrritada? Ma kuulsin, mingi gurmee-kett läks sellise suhtumise peale hiljuti untsu?"
Naiskoor läbisegi: "Ei-ei, meil on juba kuu aja pärast 50-70% alenused nende teiste jaoks ...", "Ei, need ei ole õnnetusekuulutajad-stamm-avajad, nad on staarid, nad ostavad, nad kujundavad stiili...",
"No siia saab ju tasuta ühistranspordiga, mis nad enam Helsinkisse peaksid sõitma..."
Lipsuga tegelane: "Olgu peale, deevushki, vaatame 4.kvartali aruandlusest, kuidas siis on... Minge suhelge, tagage käivet. Uurige, kas mõni uudise-ankur on ka kohal, kes eetriajaks riideid vajab. "
aaasoo12. september 2013, 23:24
need ongi siis VIPid!!!! Jajaaa palju tähtsamad kui nood teised seal tänaval. Kommunistid olid ka ikka paremad kui nood seal tänaval. Kas see saabastega roheline ja punnsilmne valeripsmetega on ka VIP? Ja kui, siis miks?