Maie ja Veet anoFoto: TV3
Inimesed
11. september 2013, 21:14

Veet Mano paljastas noore neiu mõrvari. Mida arvata selgeltnägija jutust? (46)

Maailmakuulus selgeltnägija Veet Mano püüdis saate "Appi tõttab selgeltnägija" kolmapäevases jaos aidata naist, kelle tütar tegi väidetavalt Brüsselis enesetapu.

Tartus elava Maie tütar Silja elas neli aastat koos belglasest kallimaga Brüsselis, mille vältel ta kordagi kodus ei käinud. Eestisse jõudis noor naine alles tinakirstus ja Belgia politsei vältel sooritas ta enesetapu. Kuigi emal soovitati tinakirstu mitte avada, tegi ta seda siiski. Nähtu andis alust mitmetele kahtlustele. Ema on tagajärjetult püüdnud Belgiast rohkem informatsiooni saada, kuid see pole õnnestunud. Ema Maie on veendunud, et tütar tapeti ja nüüd tahab ta teada, kes on mõrvar.

Veet Mano hakkas mediteerima Silja pildiga juba teel Tallinnast Tartusse. Õige pea teatas ta, et neiu suhtes oli suur armukadedus.

Kui Silja ema uskus, et tütre surmaga võis olla seotud elukaaslane, siis Veet Mano lükkas selle arvamuse ümber. Tema nimetas süüdlaseks Silja elukaaslase venda, kes püüdis naist vägistada.

"Ta läks üle piiri ja neiu protesteeris," ütles Veet Mano. Ja elukaaslase vend teadis, et sel korral räägib Silja juhtunust oma mehele. Et tõe ilmsiks tulekut tõkestada, tappis mees noore neiu oma kodus vannitoas.

Selgeltnägija kinnitas, et mõrvar pole pääsenud karistuseta: ta läks kuu hiljem hulluks.