Inimesed

Veet Mano paljastas noore neiu mõrvari. Mida arvata selgeltnägija jutust? (46)

LISA KOMMENTAAR

15. september 2013, 22:09
Olen tihti vaadanud vene kanalitelt neid saateid.Kord jäi mulle silma kõrvaklapp, mis paistis sekundi murdosa vältel , kui asja lahkavat sensitiivi näidati korraks tagantvaates, pealtvaatajaid kuvavas pildis.Ei oska arvata milleks see kuular pidi seal olema. Vägisi tuleb meelde eksami tegemise stseen lõbusas vene komöödias.
to 00.5312. september 2013, 23:47
Naiste varjupaikades on suur protsent ka Vene naisi. Nii et ei ole vaja midagi kõik Eesti meeste kaela ajada.
to 00.5312. september 2013, 23:38
Kahjuks palju rohkem on virisevaid, näägutavaid õelaid ja kiuslikke naisi.
Olen ise naine muide ja piisavalt palju näinud naiste õelutsemist, kahepalgelisust ja kusjuures sõnadega saab palju-palju rohkem haiget teha. Ja naised seda kunsti valdavad.
Õnneks mitte kõik naised, on ka toredaid ja häid naisi, aga vähe kahjuks. Kurb.
Nimi...12. september 2013, 23:06
Helen12. september 2013, 19:27
Tekis küsimus et miks see vend pidi tüdruku ära tapma kui mees sai nagunii teada et vend ta ära tapis et mis see kõik nagu andis siis?Loogiline muidugi tundus see jutt aga kas see nüüd puhas tõde on.
to palju lolle 12. september 2013, 17:49
Mina olen kindel, et ka sind inimese kujul ei ole olemas, mingi tont kommenteerib. Ja see tont ei oska kasutada suuri algustähti, komasi, tühikuid. Teeskleb tarka inimest, aga tegelikult on on lihtsalt tont.
palju lolle12. september 2013, 17:16
kirjutatakse kas sa oled kindel mitte kas ta oled kindel.ullikesed moodustage üks suur grupp ja lennake kõik kosmosesse.lastest saan aru aga kui täiskasvanud usuvad luulusid siis see ei ole enam naljakas.
Endla / 08:52, 12. sept 2013 -le12. september 2013, 16:42
Sinu probleem on gastroloogiline,nii et mine arsti manu!
to apalju lolle12. september 2013, 15:43
To arusaamatu12. september 2013, 15:39
Ta tahtis helistada hädaabisse aga ei suutnud rääkida.
Ma ei usu, et kõik on lavastus. Kui paljude juures on selgeltnägijad käinud, kuskilt oleks ikka välja imbunud, et näete, rääkisin enne loo ära. Või on nad siis kinni makstud, et ei avalda saladust?
mnjaa12. september 2013, 15:13
Oleksin uskunud Manod, kui ta oleks suutunud öelnud, et Siljal on kaksikõde ka taevariigis. Praegu ei usu teda. Mitte midagi uut ta ei öelnud.
12. september 2013, 11:40
"Kui keegi ikka ei taha mõistuse häält kuulda, eks saagu siis omal nahal tunda. " Mida siis mõistuse hääl peaks ütlema- abielu kohaliku värdjaga ja sa näed- su elu on lust ja lilleaed? Pealt galantsed ja sõbralikud mehed võivad olla jõhkrad ja hoiavad tervet peret hirmu all. Isiklikult tean ühte. Jube, lapsed nagu närvipundrad. Väljaspoolt kodu ise seltskonna hing. Endal isa oli vägivaldne - täitsa kodukootud mees.
12. september 2013, 11:30
"Unetu on viitsinud välja otsida hulga andmeid, aga mis neist kasu on kui neid teiste riikidega (eriti nedega, kuhu siinsed naised tormi jooksevad) ei võrdle." Mis siin võrdlemine puutub asjasse? Faktid on välja toodud väidete - meil on kõik OK, ainult mujalt halb põhjal. Mis sul on jäänud arusaamtuks? Loomulikult - mujal kah- inimesed on erinevad ja nende lastetuba on erinev sõltumata usust ja elukohast. Ja sellepärast ei tasu kujutleda ennast ingliteks.
to palju lolle12. september 2013, 11:09
"aga sinu probleemid on tõsisemad äkki peaksid psühholoogi juurde minema.usu mind kana jalgadel nõiamaja ei ole olemas ja tegelikult kurg ei too lapsi. " Sinu probleem on see, et sa oled piiratud maailmavaatega ja siin ei aita isegi psühholoog. Muidu, kas sa elektroone oma silmaga oled näinud? Ja molekule- õhk on nendest täis ja nad siblevad sinu nina ees? Veel mõnisada aastat tagasi sa mind samuti oleks saatnud püholoogi (oi sorry, ravitseja) poole, las annab midagi luulude vastu. Kas ta oled kindel, et Kuu varjatud pool ei ole lapik? Mina nii arvan, ja mine psühholoogi juurde, kui sa seda ei usu, eks.
Kiks12. september 2013, 11:00
huvitav saade, kes ei usu, see ärgu vaadaku ja mingeid totraid kommentaare ei ole mõtet siia lahmida. Veet Mano mulle meeldib, üks sümpaatne ja soe inimene.
Jaak12. september 2013, 10:49
Ka Belgia politseis vohab korruptsioon. Politseinikul õnnestus oma venna roima edukalt varjata, jumal karistas teda siiski, Tema vastu on Belgia politsei võimetu!
mind on mõlemis saates häirinud Ilona12. september 2013, 10:45
ta on nagu duracelli jänes, ei lase temaga koos tulnud teisel sensitiivil suudki lahti teha, eriti eilses saates see tagasihoidlik noormees ei saanud sõna, mustlanna oli tugevam natuur. Veidi viisakust kuluks ära või esinegu üksi.
Saade on hea.
Arvan, et Varvara mõrvar on teada, aga raske on tõestada.
k.12. september 2013, 10:01
Nad võtavad teave esemetelt, nimest ja inimeste mõttemaailmast.
palju lolle12. september 2013, 09:57
loe selgemaks mitte selgeks.supper filoloog.lugemisel peaks aju ka liigutama.tundub suht tühi olema.
Ei meeldi,12. september 2013, 09:48
et Manot reklaamitakse, nagu "maailmakuulsat". Teda teatakse vaid siin ja Venemaal, maailm on suurem. Meie Ilona Karde on Manost isegi kuuldam, sest osales rahvusvahelisel tuleoproovil, suuremas konkurentsis kui Mano. Oma inimesest ei räägita sõnagi, Manot upitatakse igal hetkel. Kas seepärast, et eestlased usuvadki rohkem muulasi kui ennast? Mees ehk ongi üsna hea, aga preagu on juba terve hulk eestlasi, kes vahivad talle kui Jumalale suhu ja ootavad, et kudne muna kukub. Kui nii teadja on, miks siis Varavara juhtumit ei lahendanud? Udust lugu, mida edasi niikuinii ei uurita, võib teles lahti lobiseda, aga konkreetses olukorras on kogu "teadmine" kusagile kadunud.
to palju lolle12. september 2013, 09:10
ei saanud sa midagi, tegid jälle uue vea, ei ole kana jalgadel, on hoopis kanajalgadel, nii, ja kirjatehnikast ei ole arvutiklahvide klõbistamise juures ka suurt lugu, tead sa, mida tähendab kirjatehnika?Nii, et sinu probleemid ka ikka päris tõsised.
Endla12. september 2013, 08:52
Saatejuht lihtsalt segab vaatamist. Olgu kaamerate taga. See mütsilotu ajab juba öökima
00.53'ele12. september 2013, 08:52
Unetu on viitsinud välja otsida hulga andmeid, aga mis neist kasu on kui neid teiste riikidega (eriti nedega, kuhu siinsed naised tormi jooksevad) ei võrdle. Mis te arvate, et mujal ongi mehed nagu seebiooperites ja kannavad kõik naisi kätel, tuletage meelde alles Helsinki sadamas mahalastud naist. Loll katse, näidata kui halvad ja vägivaldsed need eestlastest mehed on. Aga kui sa juba selliselt ennast häälestanud oled, kima aga kuskile väljamaalase kaissu (eriti soovitavan veel musta juurde), küllap siis saame varsti lehest lugeda järjekordset saagat, kuidas väljamaa mees on lapsed ära võtnud ja naisel passi ära võtnud ja vaeseomaks peksnud. Kui keegi ikka ei taha mõistuse häält kuulda, eks saagu siis omal nahal tunda.
Nimi...12. september 2013, 08:27
kahju12. september 2013, 08:23
kahju, et on nii palju põmmpäid+kommenteerijaid, kes halvustavad andekaid selgeltnägijaid. Oleks mõttetu öelda neile, et nad võiksid vaadata neljapäevaõhtuseid saateid TV3s selgeltnägijatest ja mõtleksid veidi.
Kahjuks aga nendes saadetes ei saa selgeltnägijad tegutseda oma võimete piiril, sest neid segatakse lollide repliikidega, isegi mõnitades. Pealegi segab neid ka võttegrupp, prozektorid, jne.
Meie maailm on paljuski meile mõistetamatu ja uskumatu, sest kõik ei ole siin lõplik ja meile nähtav.
On väga palju eriliste võimetega inimesi, võimekaid selgeltnägijaid. Veel rohkem on aga neid aferiste, kes lähevad lollikesi, kergeusklikke püüdma , et nende arvelt teenida.
Kahjuks ei saa ka mustlaseitede ennustusi ignoreerida. Kogesin seda ise, kui mustlane tuli minu juurde ja ütles mulle käigunpealt väga halva ennusrtuse, mis taasta pärast täitus. Ta tahtis muidugi raha saada ja lunis, et laseksin tal ennustada, kuid ma keeldusin kategooriliselt. Võibolla oli see vale. Aga raha mu ju niikuinii ei olnud.
palju lolle12. september 2013, 08:09
tänan õpetuse eest, sain kirjatehnika selgemaks.aga sinu probleemid on tõsisemad äkki peaksid psühholoogi juurde minema.usu mind kana jalgadel nõiamaja ei ole olemas ja tegelikult kurg ei too lapsi.
Arusaamatu12. september 2013, 07:48
Nad ei raakinud seekord midagi erilist, ainult seda, mida inimesed juba teadsid. Esimese loo puhul oli imelik see, et laiba juures oli telefon, ta oli helistanud ka hadaabisse, aga leiti teda alles, kui oli juba lagunenud.
to palju lolle12. september 2013, 07:41
ja üks oled sina neist! Õpi ometi ükskord selgeks, et "üldse" kirjutatakse "d"-ga mitte "t"-ga
ma12. september 2013, 07:23
ema asemel saadaks sellele eks väimehele saatesalvestuse.
12. september 2013, 06:59
lahe saade. ja eks jamaks ja soolapuhumiseks peavad seda ilmselt need, kes kardavad, et ka nende mustad teod võivad päevavalgele tulla.
ela ausat elu, et midagi varjata ei oleks ja midagi häbeneda ei oleks ja sul pole vaja ka sensitiive karta.
ma arvan, et näevad rohkem, kui välja räägivad. või kui saatesse lastakse.
tahaks nii väga, et need belgiamehed ka seda saadet näeks. las teavad, et nad on paljastatud
12. september 2013, 00:53
Sotsiaalministeeriumi andmetel pöördus 2008. aastal perevägivalla
tõttu varjupaika 245 täiskasvanud naist ja 2 meest, 2009. aastal 224 naist ja 1 mees, 2010. aastal 487
naist ja mitte ühtegi meest. 406 naist pöördus varjupaika korra aastas, 27 kaks korda aastas, 12 kolm
korda aastas ja neli või rohkem korda oli sunnitud pöörduma 42 naist. 125 juhul oli tegemist ainult
vaimse vägivallaga, 40 ainult füüsilise vägivallaga, 16 ainult seksuaalse vägivallaga. 315 juhul oli
tegemist füüsilise ja vaimse vägivallaga, 48 vaimse, füüsilise ja seksuaalvägivallaga. Ametlik statistika
majandusliku vägivalla kohta puudub, kuid Eesti Naiste Varjupaikade Liidu kogutud andmete alusel
selgus, et 503 juhul oli tegemist ka majandusliku vägivallaga. (Sotsiaalministeerium, 2011)
12. september 2013, 00:53
Kaua võib leierdada ühte ja sama - mujal mehed halbad, siin head. Huvitav ainult ,kust see tohutult suur lahutuste arv ja üksikemade armee. Ja vägivallast. Peamiseks vägivalla põhjuseks on naiste ebavõrdne olukord võrreldes meestega, seksistlikud hoiakud ning võimuhierarhia. Patriarhaalne ühiskond soosib meeste võimupositsiooni naiste üle ning naiste allumist meestele – selliseid soorolle sotsialiseeritakse juba lapsepõlvest peale. Domineerimisel-allumisel baseeruvad sotsiaalsed suhted sugupoolte vahel viivad meeste vägivallani naiste vastu. Mehed kasutavad erinevaid taktikaid (sh füüsiline vägivald), et kontrollida naist ja kindlustada oma võimu. Vägivaldset käitumist nähakse ka sotsiaalselt õpituna. Sotsiaalse õppimise teooria kohaselt ei sünni
inimesed kalduvusega käituda vägivaldselt, vaid nad õpivad vägivaldseid käitumismustreid
elukogemuste ja ümbritseva keskkonna kaudu. Lapsed õpivad rolle ja suhtlemismustreid vanemate käitumist jäljendades. Nii omandavad nad ka tülide lahendamise ja vägivalla kasutamise viise ja põhimõtteid. See, kas lapseeas vägivalda pealtnäinud ja/või ise kogenud inimene oma paarisuhtes vägivalda kasutab, sõltub reaktsioonist tema esimestele vägivallaintsidentidele eakaaslastega või kohtamas käies. Kui inimene näeb, et agressiivne käitumine toob kaasa soovitud tulemuse ilma negatiivse tagasisideta, muutub vägivald tema jaoks aktsepteeritud viisiks nii probleemide lahendamisel kui ka soovide ja tahtmiste saamisel.
Lapseeas vägivalda kogenud inimene ei pruugi olla agressiivne mitte ainult oma partneri suhtes, vaid
ka enda laste suhtes, kasutades sealhulgas liiga rangeid ja kehalist karistamist pooldavaid
kasvatusmeetodeid.
palju lolle12. september 2013, 00:25
issand palju on naiivseid inimesi kes seda pa..ka usuvad.ei imesta enam ültse kui mustlased lollidelt raha välja petavad.
Naised11. september 2013, 23:55
Kurb aga elu on näidand,et ei tasu mingite võõramaalaste juurde kibeleda kohe. Sealt ei tule midagi ilusat...alguses vb jah.
Eestis vähe mehi on.
iykm11. september 2013, 23:37
mees on kiimas, aina kabista ja katsus
nii11. september 2013, 22:39
Kuidas saab jahipüssist kõrvast kõrvani lasta,kui oled enesetapja?Mätsitakse lugusid igal maal,eriti kui keegi asjaosaline politseis töötab.Elukaaslane oli klassikaline kontrollmaniakk,seegi õudne.
see vast11. september 2013, 22:35
selgeltnägemiseta selge. Lugupidamine mehele.
Veet on põnev nimi.Sobib talle.
a11. september 2013, 22:18
Ema jutust ju jääbki kahtlus, et tegelt oli see mehe vend kes tappis. Sest fakt et naine pold oma ruumides ja ei osanud ka relvaga midagi teha, ning enesetapjad panevad relva suhu.
kai11. september 2013, 22:09
Tegelikult tundus üsna veider kõik. Ega selgeltnägijatele eriti võimalust ei antudki. Ma oleksin esimese juhtumi juures küll tahtnud kuulda, et nad ise mainiksid ka poja surma. Aga kui pildid olid riiulil, siis polnud vist eriti palju vaja mõelda. Samas esitati imelikke küsimusi nende poolt.
Loodan üht vaid, et kasvõi natuke kergenes vanemate hingevalu ja politsei ikkagi jätkab oma tegemata tööd ning kasutab ilmselgeid tõendeid.
Teise juhtumi puhul tekib palju küsimusi (võib olla ongi see saates taotluslik), aga miks siis ema ei käinud tütart vaatamas, kui too neli aastat kodus ei käinud. Muidugi on tänapäeval võimalik suhelda skype teel.
Mina sain selge sõnumi: midagi ei tohi jätta elus lihtsalt juhuse hoolde ja me peame oma lähedaste käekäigust rohkem teadma, st olema vähem pinnapealsed, sest kunagi ei tea, mis on fassaadi taga.
Ilmselt ma seda saadet enam ei vaata.
marii11. september 2013, 22:06
marii11. september 2013, 22:06
marii11. september 2013, 22:06
the specialist11. september 2013, 21:52
mida lollad, kui leiad varvara mõrvari siis usun sind, muidu lolli juttu ei viitsi kuulata!
il11. september 2013, 21:45
Mis seal arvata. Kontrollige järgi, ja ongi selge.
m.11. september 2013, 21:39
huvitav kas siis läks hulluks?
soolapuhuja11. september 2013, 21:25