Karl MadisFoto: ALDO LUUD
Inimesed
9. september 2013, 07:34

Karl Madis sõitis pojaga Ameerikasse (14)

Eile startisid New Yorgi poole kaks Madiste pere liiget – Karl ja tema poeg Carl Philip. Karl Madis jõudis veel eelmisel hilisööl esineda Sürgavere laadal, et siis järgmisel hommikul Tallinna lennujaama kihutada.

Peaasjalikult minnakse külla Karli tütrele Carolale, aga vastu on võetud ka Ameerika eestlaste küllakutseid ja kavas on paarinädalane kontserdireis.

Kõigepealt esinetakse New Yorgi Eesti Majas, seejärel juba teise ookeani rannikul, Los Angelese Eesti Majas. Muusikariistadest on Karlil kaasas suupill ja saksofoni huulik.

«Loodan nende kahega hakkama saada, sest ülejäänud vajalikud instrumendid peaks mind kokkuleppe kohaselt juba ees ootama,» ütleb ta.

Carl Philipi (21) töö on aga hoopis teisest valdkonnast. «Carola on Ameerikas maha saanud nii mõnegi videoga,» räägib isa. «Mõnel on valmis muusika, teisel poolvalmis pilt.

Eks Carl Philip, kes seda asja päris hästi tunneb, katsub nende nädalate vältel seda kõike veidi söödavamaks muuta. Aga vähetähtis pole ka see, et taas üle pika aja tütrega teineteist näha saame,» ütleb Karl Madis.