Saund
20. detsember 2012, 14:27

Marilyn Jurmanil ilmus debüütalbum (2)

Nüüd on poodides saadaval Marilyn Jurmani debüütalbum "Back To Saturn", mille peal on ka seekordsel "Eesti laulul" osalev lugu "Moving To Mmm".

Albumil on 10 lugu, mille muusika autoriteks on Marilyn Jurman ja Karl Kanter. Sõnad on kirjutatud Marilyni enda poolt. "See plaat on seotud väga palju sellega, et sain just 27 ja omistan sellele vanusele suurt tähendust. Usun, et see on mingi uue ja ägeda eluetapi algus (ja ka mingi etapi lõpp), mida tahtsin tähistada oma esimese sooloplaadiga," räägib Marilyn.

Lisaks Marilynile ja Karl Kanterile löövad plaadil muusikutena veel kaasa Marvi Vallaste, Mikk Saar, Mari Ronimois, Marilin Kongo, Linda Kanter, Tuuli Rand, Keit Triisa, Otto-Karl Vendt, Peep Kallas, Siim Usin ja Madis Muul. Lood on salvestatud Pro Lab stuudios, Sonicmedia stuudios ja Türi kultuurimajas ning miksitud ja masterdatud Siim Mäesalu poolt.

Albumi kujundas Helene Vetik. Lisaks kõigile eelnevatele on Marilyni esimene sooloplaat näinud ilmavalgust tänu tema fännidele, kes toetasid albumi ilmumist portaalis hooandja.ee.