Saund
28. veebruar 2013, 11:26

ÜLLATUSPOMM: Superskankers ja Margaret esitlevad Jus’ Fine’il esiksinglit (2)

28. veebruaril esitlevad klubis Privé üritusel Jus’ Fine oma esiksinglit "Up For Air" dubstep’i duo Superskankers (Mikk Raudsepp ja Tauri Birken) ja imekaunis lauljatar Margaret.

Jus’ Fine’i resident DJde duol Superskankers on koostöös lauljatar Margaretiga valminud uus lugu "Up For Air". Kuna Superskankers kohtus esimest korda Margaretiga just nimelt Jus’ Fine’il, siis on sümboolne, et ka nende esimese ühisloomingu esmaettekanne toimub just selle peo raames.

Margaret ütleb, et kui nägi Superskankersit esimest korda Jus’ Fine’il mängimas, sai ta kohe aru, et poisid võtavad seda, mida teevad, meeletu kirega. "Imetlen seda Tauri ja Miku juures rohkem, kui nad ise ilmselt teavad. See on muusika tegemisel kõige olulisem, fet asi mehhaaniliselt ja puiselt ei käiks," lisab lauljatar.

Kiidusõnadega Margareti suunal ei ole kitsi ka Superskankers, öeldes, et Margaret on üks andekamaid ja omanäolisemaid naislauljaid Eestis. "Eriti suureks plussiks sai just see, et ta kirjutab oma tekstid ise ja laulab inglise keeles ka väga edukalt. Arvame, et saime just ideaalse koostööpartneri. Margareti ja meie muusikalised vaated ühtisid kohe esimesest hetkest ideaalselt," räägib koostööst duo liige Mikk Raudsepp.

Lugu "Up For Air" on Superskankersi hinnangul nende senisest loomingust kõige raadiosõbralikum. Loole on sõnad kirjutanud Margaret, kelle jaoks on laulu sõnum väga isiklik. Laulja ütleb, kuigi kõik ta singlid on olnud isiklikud, siis see lugu on teistmoodi. "Esimest korda biiti kuulates sain kohe aru, et selle taustal saan ideaalselt oma hetkeemotsioonid välja elada. Sõnadki sellele kirjutasin rekordkiirusega – tavaliselt läheb mul ikka kuu-kaks aega, aga kuna side ja mõte tekkis kohe, siis läks see kuidagi eriti kergelt," räägib Margaret laulu sünnist.