Blogid

Ma ei õhuta inimesi homoks hakkama (71)

LISA KOMMENTAAR

Näitsik5. august 2014, 08:28
rohkem on vaja süstida kaaskodanikesse seda teavet, mis õige, mis vale, mis on normaalne. Ei ole vaja hoogustada ja õigustada labasust ja elu rüvetamast. Ja palun, lõpetage see jutt, nagu oleks igasugused kõrvalekalded loomulik ja looduspärane. Palun mitte sellise jutuga rüvetada keskkonda!
vika8. aprill 2013, 05:05
minusse sa kull ei susti mingit,arusaamist,voi mida iganes,loll jutt nagu alati,no respekt. jobo oled
kats2. aprill 2013, 01:34
sa tunnistad juba peaaegu avalikult,et oled lesbi ja nina punane,sest eelmisel ool sai sobrantsiga mollatud....nuud kull usun,et aadam on homo ja kogu see abielu oli vaid mang.aga kas lahutus on juba sisse antud.
to Tasuja29. märts 2013, 20:43
Sa eksid, sest uskumisega ei ole siin küll tegemist. Vaata, teatud eas ..11....16a on paljud poisslapsed vägagi mõjutatavad....ja paljud homod on eriliselt andekad sel teemal, eriti kui poisil on mingeid muid probleeme mida saab AIDATA lahendada. Kurb, aga tõsi.
Helmi29. märts 2013, 11:32
Abielu pole võimalik lörtsida kellegi muul, kui asjaosalistel enestel. Kui suur see lahutuste protsent meil ongi... vot see on abielulörtsimine, mitte see, kui kaks inimest teineteist armastavad(olgu siis samast soost) ja tahavad oma kooselu juriidiliselt formuleerida.
Mirra-Lux29. märts 2013, 10:15
Beebipillid tõmbasid mu libiido nulli. Enne pillide võtmist läks mul kiiresti märjaks ja vahel isegi liigagi märjaks, nüüd olukord teistpidi - ükskõik kui erutunud ma ei ole, siis märjaks ei lähe. Selline olukord on ju frustreeriv - mehe ees ka häbi, justkui ta ei erutaks mind?
Hakkasime kasutama libestit, kuni sain mingi kohutava bakteriaalse vaginoosi ja põletiku kooskõla (ka arst arvas, et libesti võis kõik tasakaalust välja viia). Kas on olemas libesteid ka tundlikule nahale? Oskab keegi midagi soovitada? ..... Vasta Tsiteeri
oskan5. august 2014, 08:33
las partner rögastab paar korda!
Tasuja29. märts 2013, 09:45
Ma ei usu et homoks saab hakata või õpetada.
Pigem on selline käitumine kaasasündinud omapära.
Nad on erilised.
või5. august 2014, 08:32
erilised!? Nad ei ole erilised, vaid viimane sopp, kes püüavad rõvedusi tehes silma paista. Ei ole võimalik uruaugu kaudu õnnelikuks saada...
Lust29. märts 2013, 09:09
Sass28. märts 2013, 21:27
Kulla Katrin..oled veetlev noorik aga kahjuks lihtsalt ajupestud lollike, sest mingit loogikat sinu väidetes küll ei ole. Ei nõua ju Nool, et homod kividega surnuks pillutaks nagu mõnedes araabia maades ,samas...see on HAIGUS.....ära loe anult homodest tohtrite kirjatükke....on ka teiste omi. Enamik noori poisse TEHAKSE homodeks just vanemate, äärmiselt kavalate homode poolt, kes kasutavad ära oma juhendaja seisundit ringides, klubides. Kui homod veel ka õiguse lapsi lapsendada saavad siis tulemuseks on täiesti rikutud psüühikaga laps...kas seda tahadki....
28. märts 2013, 13:12
Homofoobia vastu on olemas ravimid kes pole näinud ega kuulnud googeldage!!!!!!
Homofoobia on raske vaimne haigus mis murrab raske depresiooniga ja tekitab näos hälve tunnuseid.
triseksuaal Pariisist28. märts 2013, 11:50
Lust ei näe,Lust ei kuule,Lust ei saa aru. Ärge teda segage. Nagu isegi fotol näete, on tema praegune eesmärk teha kilpkonnale selgeks,et ta on biseksuaal. Et ta on normaalne. Katsugu kilpkonn seda mitte mõista - kilpkonnasupp pidi ju maitsevolema.
Lust, ae!28. märts 2013, 11:06
Sajad tuhanded demonstrandid, sealhulgas kohalikud geiaktivistid kogunesid pühapäeval Pariisi tänavatele, protestiks Prantsuse valitsuse plaanile legaliseerida samasooliste abielud. Tegu oli viimase kümne aasta suuruselt teise meeleavaldusega Prantsusmaa pealinnas. (France 24 / Delfi)
Lust, ae! Terve Prantsusmaa peast soe, mis?
pede27. märts 2013, 22:34
jätke Elts rahule, tal on niigi luba front ees. Küsimus on, mis selle 5 protsendiga peale hakata?
27. märts 2013, 17:15
Katrin Lustil on selgelt suur tähelepanu ja seda saavutab ainult kui räägib negatiivselt.
Lust see on sinu isiklik arvamus ja see mida arvad ühiskond ei ole see mida sa siin kirjutad ja meile ette laod! ma ei tunne mitte ühtegi homofoobi eestist ja pole kunagi kohtunud kui aus olla. Sinu jutt põhineb mingil hälvega Erki Noole ütlemisel kuid kahjuks peab tõdema ka temal on tähelepanu vajadus nagu sinul ja kuidagi peab ennast ju rahuldama.
to Ullar27. märts 2013, 15:31
Sa kaagutad juba nagu Lustki, et Lääne eeskuju ja Lääne eeskuju. Et Eestis käib üksteisele ärapanemine ja pilli järgi tantsimine, aga Läänes seda ei tehta? Mida sa valetad, somm!
Ullar Kuup27. märts 2013, 14:25
Mina olen Katrin Lustiga nõus,et igaüks elagu oma elu!Ma olen ise ka läänes elanud,ehk Soomes ja ma tean,mis on vaba elu ja tean,et seal on seda erilisust rohkem,kui endistes sotsmaades tänapäeval.Lääne kultuurist tuleks võtta eeskuju ka meie Eestil.See tähendab,et igaüks elab oma elu ja vaatab ise kuidas ta hakkama saab.See kuidas riietub või käivad ühesoolised koos,see ei ole kellegi asi.Eestis on võrreldes muu maailmaga see,mida ma eestlastest olen järeldanud,et teisi räägitakse taga ja koguaeg käib üksteisele ärapanemine.See elu teeb Eestis elades meid murelikuks,mida selga panna ja kellega koos käia,et teised inimesed ei arvaks,et kui käid kuskil samasoolise sõbraga,siis arvatakse et tegu on homodega.Raske mõista,mis on teiste suhtes õige,kuid parem on elada oma elu ja mitte teiste pilli järgi tantsida.
Priit27. märts 2013, 13:26
Hoia Lust oma suu kinni ja aja seda homode värki seal Londonis, mitte ära topi meile kaela. Mingit silmaringi pole vaja siin avardada. Pede on ja jääb pedeks ning see on väärastunud elulaad.
nagu kommentaaridest näha, siis...27. märts 2013, 03:02
kui te pole veel aru saanud, siis kommib siin 456 korda vaid 3 tegelast
1) vaenlane, kes kritiseerib kõike
2) sõber, kes jumaldab kõike
3) filosoofist heietaja, kõike
kuigi..27. märts 2013, 02:18
igatahes ilmtingimata - anyway, indefinitely
absurd kuubis27. märts 2013, 01:14
Eesti keel on mõnele üheksa-kümme-ükstaist (?) aastat heaolu studeerinud inimesele kindele ülejõukäiv - no mida on väike rahvas, aga on mida Inglismaa? No mida parki, pole neegri, pole kultuuri ja moistmist üldse. Mina kui haige inime.. no missis teha, ei tea mis teha
dish27. märts 2013, 00:36
Keegi mainis siin koerte varjupaiku... Ma ei ole kunagi ühegi koeraga sõber olnud (nad kõik on minu peale haukunud), ent olen sõber inimesele, kel on koer. Kui siit järeldada, et olen loomavihkaja, on see väär. Ma ei ole seda. Kui arvata, et ma olen armastaja, on see samuti väär. Olen lihtsalt üks heaoluühiskonnast puutumata jäänud eesti kommentaator. Mehed ei nuta!
http://www.youtube.com/watch?v=iilF_L18he4
detroit27. märts 2013, 00:18
kurr - testimist soovitati juba näljamässu ajal: "Seda teie kommunismi oleks pidanud kõigepealt koerte peal katsetama!" /Novotšerkassk, 1962/. See ei puuduta ainult homosid vaid igasugust lapsendamist. Sünnitatud laps midagi muud kui tasuta saadud.
.
Ma suhtun homodesse üsna neutraalselt kuigi nende pärast oleks Suurbritannia äärepealt tagasi kiviaega pommitatud. Mõtlen siin Kim Philby 't ja Cambridge nelikut. Ainult, seesamuneet, kooliharidus ei luba mõista, mida selle lauspropaganda ja abielu lubamisega saavutatakse kui perekonnanimi välja arvata. Ükskord seletas tark inimene, et mõnes USA ülikoolis võib õppida sellist eriala nagu feminism. Kohe mitu aastat õpitakse ja lõpuks on feministi diplom taskus. A selle najal saab ainult uusi feministe õpetada, sest midagi muud värske lõpetaja ei oska. Feminismi olemusest hakkasin aru saama, viimase õpetajate streigi
ajal, mõni aasta tagasi, helistasin Ukraina "Femenile" /number kodulehel/ ja kutsusin neid Toompeale tugijõududeks. Sellise teooriaga, et õpetajad on madalapalgalised naised ja see on räige sooline diskrimineerimine.
Ei tulnud, alguses küsisid ilge summa, siis hakkasid soiguma, et novembrikuu kuskil polaarjoone taga ja kuidas sa piketeerid seal paljaste rindadega ja üldse, meid on samaks ajaks tellitud Valgevenesse Lukašenkot kukutama. Ilmaasjata ei võetud mind kuulda - Lukašenko eriteenistus võttis sealt suure pundi kinni, viis metsa ja värvis pead kaaliumpermanganaadiga lillaks. Vanadel on inglaslik huumorimeel, peaks mainima . Kaaliumpermanganaat - nn. "tripperililla" ja et tripper ei leviks.
.
A kas kuskil ülikoolis saab homoks ka õppida? Kui jah, siis hakkaks tunneli otsast valgust paistma.
kurr26. märts 2013, 22:45
On veider jälgida, kuidas sama kaliibriga tegelased on sattunud selles võitluses arvamusliidriteks- Erki Nool ja Katrin Lust. Olen juba kunagistes kommentaaqrides blogijale pakkunud välja uute väljakutsete otsimist. Nyyd jääb yle siis pakkuda parlamenti pyrgimist. Minu lemmik autor selles vaidluses on ka yhendkuningriigist Eestisse elama asunud Abdul Turay. detroidile selgituseks-pole vaja karta, et homode kooselude seadustamine tooks kohe kaasa ka nende poolt massilis laste lapsendamise. Iga lapsendamise puhul võetakse vastu konkreetne otsus. Toon paralleeli abielulahutustega kaasneva laste kasvatusõiguse jagamise. Seadus näeb ette, et emal ja isal on võrdsed õigused, kuid praktikaS JÄETAKSE 99 protsendil juhtudes ikka lapsed ema kasvatada. Nii saab olema ka homode potentsiaAlse õigusega lapsi lapsendada, otsuste tegijad nende taotlusi ei hakka rahuldama, ja kogu lugu! Ja võrdlus koerte ja hobustega võib olla kyll vaimukas, aga tõenäoliselt jätab homodele palju rohkem võimalusi, kui kommentaator sisimas sooviks! Sest juhul, kui nad koerte ja hobuste kasvatamisega peaksid hästi toime tulema, siis...?
pede26. märts 2013, 16:16
Oskab ehk keegi öelda, mis seos on homopropagandal ja kilpkonnal?
varganägu26. märts 2013, 14:17
A miks mind varastamise eest karistatakse? Mis ma teha saan, kui mul on tung näpata? Miks mind ei armastata ega austata?
Homopropaganda on ohtlik26. märts 2013, 13:32
ja see voib luua predsedendi kus pedofiilid hakkavad ka noudma oma oigusi laste suhtes sest milles on nende suu et nad on selliseks sundinud. Erki Nool on tubli ja ilmselt esimene eesti poliitik kes loi selja sirgu et seista vastu eesti uhiskonnas maad votmas moraalitusele
Lustlik Pukanaan26. märts 2013, 11:49
võiks mõelda ka sellele et väike eesti rahvas on asunud kaitsele eurollidust tuleva pedepropaganda eest.
vastik-vastik-vastik.
Katariina26. märts 2013, 10:38
Aga kuidas sul tegelikult oma Adamiga on???
Kas ta on ka bi...
Anonymous X26. märts 2013, 10:07
"Eestlased ei suuda isegi elada venelastega ühes riigis."
Igas maailma riigis tekiksid tõsised probleemid, kui seal oleks venelaste osatähtsus nii suur. See ei oli mingi Eesti eripära.
vanaema26. märts 2013, 09:51
loen siin ja mõtlen, et eestlasel võtab ikka vist veel paarsada aastat, enne kui midagi kohale jõuab.homod , lesbid mis iganes on kogu aeg olnud. eestis on nad peidus lihtsalt.aga lusti kallal oma viha välja kallata pole ka ilus, aga ju nendel inimestel on tugevad probleemid. edu sulle katrin
nuhkija26. märts 2013, 08:58
Kas see Lust-Buchannan elab Eestis. EI.
Siis hoidku omad mokad koos sellest mis siin toimub.
Siin elada ei kõlba siis poel vaja siin toimuvale vahele segada.
ema26. märts 2013, 08:15
Tubli Katrin aga kerge siin olla ei ,sa ju näed.kirjuta edasi ja löö see kopitanud konnatiik pahupidi.
sulle26. märts 2013, 07:56
võib see ju meeldida ja kindlasti seal kus elad näed seda elu kui tavapärast mudelit..kuid meil siin ikka teised tavad ja kombed...ega ikka ei kujata ette küll kui näiteks 20 aastapärast tänaval jalutades mehi üksteisel käest kinni hoidmas näeb ja sama ka naistega..see lihtsalt on nii vastuvõtmatu...ja mis mulje jääb järelkasvale põlvele..et umbes et se on cool ja normaalne...aga pole ju..seda enam et meid on niigi väga vähe..ja just sellepärast ei saa ka seda soosida.....ja kui n ad nii seal tänaval jalutavad ja heteeropaarid ka..siis jääb mulje et hetro olla on nõme ja aegunud...kuid kulla inimesed...kuhu me nii jõuame...mitte kui kuhugi..kui perversust soositakse..mis annab ka kindlasti tuult tiibadesse igasugustele haigetele inimestele näiteks neile kes lapsi ahistavad...kuid see on juba liig mis liig...ütlen vaid seda..igasugu homo värk on haigus ja seda tuleks ravida...ja need inimesed vajavad abi...kohe kindlasti.....ja ei oota neid tänavale jalutama..käsikäes...rikub ära selle millel on juured ja see on perekond mehe ja naise loodud ja nende laste.
Bi-Bi-Bi26. märts 2013, 07:40
"Sellest on kahju, sest kodumaale tagasi naasedes on soov koguaeg kedagi aidata ja midagi paremaks muuta. Kasutada kõike seda, mida ma olen õppinud viimase üheksa aasta jooksul välismaal elades. Aga vahel mul on tunne, et mõni eestlane ei taha muutuda, ei taha teistmoodi mõelda... "
.
Saa aru rumal naine, sind ei vajata siin Eestis. Sina ei ole "meie Eesti", sina oled võõras...
detroit26. märts 2013, 07:12
Abielu ei annagi homodele midagi erilist juurde.
Isiklikud õigused - põhimõtteliselt on see ainult nimi/õigus ühisele nimele/
Varalised õigused - mingit vahet pole homopaaril ja vabaabielul. Kas minnakse riski peale või saavutatakse testamentide, seltsingulepingute jms sama tulemus kui registreeritud abieluga.
Lapsendamine - sellist asja peab koerte /või hobuste/ peal katsetama. Mõnel lihtsalt ei ole kätt: külmuvad ära, murravad kaela, panevad jooksu.
konservatiiv26. märts 2013, 06:53
Sa Oliver ära väga muretse... maailm on väärakatele avatud
konservatiiv26. märts 2013, 06:51
Las Eesti olla selline nagu ta on. Maailm on igasugu väärakatele lahti ja andke minna... kui Eestis enam ei sobi. Ei maksa enamusele oma tahet peale suruda. Ja ikkagi huvitab mind kuhu siis lustiplika Muhhahhaa jäi... või oli seehoopis Buhhahhaa. Kas ilus elu sai otsa ja nüüd tuleb kodueestlasi õpetama tulla
26. märts 2013, 02:28
Ütlen veelkord: homoseksuaalsus on hälve, puue. Ja nagu me ka teisi puudega inimesi tahame ühiskonnas nende võimete piires osalema, nii peaks me olema tolerantsed ka homode suhtes. Me ei hakka ju mölisema ratastoolis inimesega, kellele on riigiasutusse pääsemiseks vaja kaldtee, et "pfff, väärakas, rooma trepist, miks meie peame sinusugusega arvestama ja sulle kaldteid ehitama!?" See oleks ju võigas ja ainult väga sitase hingega inimene saab seda õigeks pidada.
Seega ei ole mul midagi selle vastu, kui homodel oleks samasugused õigused nagu heterodel. Selle erinevusega, et oma puude tõttu ei suuda nad kõiki funktsioone täita ja seetõttu peaks neil olema teatavad piirangud. Näiteks lapsendamisel. Aga abielu osas ma küll ei näe kuidagi, et homod seda ei vääriks või sellega hakkama ei saaks.
absurd kuubis25. märts 2013, 23:40
Aina huvitavamaks läheb! Üks tunnistab, et mõtleb iga jumala päev oma laste homoks kujunemise peale, et kas kujuneb või mitte ja kui ei kujune, mis ma siis lapsevanemana ette peaksin võtma. Teine on seda juba ammu teinud (pole teinud) ja irvitab kogu diskussiooni üle.
eesti kohalik mats25. märts 2013, 23:21
eestlased = hall mass? ..noo ..voi tuled sa ytelma? (Moulin Rouge,Lily,monPassant)
Oliver25. märts 2013, 23:04
Vahel tuleb ikka päris õõv peale kui aru saad, milliste inimeste keskel sa elad...Selge see, et igasugu tölle, kelle aju ei võta suurt midagi, on palju...aga et samasugused inimesed on ka näiteks riigikogus. Erki Nool - no tule taevas appi! Ma mõtlen hirmuga sellest, et mis siis kui üks minu lastest on homo. Missuge ühiskond see tema ümber on ja mis teda tulevikus ees ootab...päris karm! Tundub, et peaks oma lapsi kasvatama "igaksjuhuks" suhtumisega, et kui võimalik, siis koli kuhugi kaugemale! Kuidas ma saan teda isamaa patrioodiks kasvatada kui selle isamaa kodanikud võivad ta põhimõtteliselt ära lintšida. Loomulikult loodan ma nagu iga lapsevanem, et minu lastel oleks kõik hästi - tervis, haridus, töö jne, aga Eestis pean ma ka lootma, et tal oleks siinse elanikkonna jaoks "normaalne" seksuaalne orientatsioon ja et ta üleüldse oleks võimalikult tavaline ja keskmine...Jube perspektiiv! Paraku ei paista ka kuskilt seda lootuskiirt, et meie inimesed "üle öö" avatumaks ja sallivamaks muutuksid. Eestis on muidugi palju probleeme, aga kõige hirmasamad tunduvad just sellised, mille osas ei oska ka lahendust näha. Majandus võib ju ühel hetkel rohkem jalad alla saada, sotsiaalne heaolu kasvada jne, aga inimeste mõttemaailma suurem muutumine sünnib paraku vist alles mitme põlvkonna vahetamisel.
Lily25. märts 2013, 22:35
100% nõus Katsiga. Paljud eestlased( ei saa öelda, et kõik aga vist kahjuks enamus) ei suuda millegipärast aktsepteerida endast ja hallist massist erinevaid inimesi ja isiksusi, mis tegelikult ju muudabki ühe ühiskonna huvitavaks, nauditavaks ja inspireerivaks. Arvan, et see tuleb mingisugusest alaväärsusest või kartusest. Meil vist on kuskil sügaval sees, et ei tohi teistest erineda. Loodan südamest , et uus pealekasvav põlvkond on julgem ja tolerantsem. Miks Katrinit nii palju kritiseeritakse ja materdatakse? Sest ta puudutab valusaid teemasid mis meile meist endast tõde näitavad ja kellele see siis ikka nii väga meeldib ;) oma vigu on ju ebameeldiv tunnistada. Kokkuvõte: arenguruumi meil on veel oii kui palju! Ilusat kevadet kõigile!
Erootiline visuaal?25. märts 2013, 22:20
Miks Katrin endast selliseid erootilise visuaalsusega pilte esitleb? Tahaks edaspidi näha pilte Katrinist kui korralikust talutüdrukust.
absurd kuubis25. märts 2013, 21:03
Eesti talumees tegi kunagi lapsi nii naise ja karjatüdrukuga ega aimanudki, et ta seejuures homo on. Veelvähem teadis ta sellist prantsuskeelset sõna nagu hetero. Elu tahtis elamist ja mida rohkem töökäsi oli, seda kindlam võis olla, et igaüks saab kiriklikult maetud. Kahe ilmasõja järel tekkis aga ühtäkki olukord, kus lapsi oli rohkem, kui vanemaid. Sarnaselt koerte varjupaikadele moodustati siis kohe lastekodud, kust müüdi soovijatele elujõulisi jõmpsikaid... Siinkohal tahakski küsida, milles probleem? Milles tunnevad homoseksualistid end ahistatuna? Kas tõesti mitte milleski muus, kui et saaks täiendada oma armastust abielu ja lapsega, et oleks sama nagu heterodelgi. Teesi näitlikustamiseks kaks absurdset näidet, kusjuures mõlemad on ühiskonna lepluse seisukohalt õiged.
.
"Mul on raske mõista, milles seisneb geikooselude tunnustamise näol oht Eesti peredele. Kas heteropaaride lahutuste arv suureneb? Kas pered loobuvad laste saamisest?" kirjutab Geikristlaste Kogu liige Jaanus Noormägi Päevalehes, nimetades kristlike ringkondade homovastasust nõiajahiks. "Kahtlen, kas samasooliste paaride kooselu vastu seismine lähisuhte vägivallale, laste väärkohtlemisele ja vaesusele kaasa aitab. Mida on kirik teinud, et reaalselt toetada perekondi?"
.
"Panen oma mõtte uuesti kirja. Mul on hea meel, et olen viimased üheksa aastat elanud mujal, kus saan välja selgitada oma seksuaalse orientatsiooni oma enese tunnete põhjal- mitte nii nagu Eestis, kus poliitiline eliit oma arvamust mulle peale surub," kirjutab Katrin Lust Õhtulehes, lisades, et temal kui välismaalt tulnul on Eestis levivat sallimatust homode vastu raske aktsepteerida. "Muide enamus maailma vägistajaid on heteroseksuaalsed inimesed. Erki Nool kui heteroseksuaalne inimene, ütleb.."
25. märts 2013, 19:22
Kas madaam Katrin o ka sellepeale tulnud, kuidas homod hakkavad lapsi saama? Kas hakkab lokkama lastemüümine, kunstemade seemendamine? Veel üks raha tegemise viis - teha homodele lapsi.
voi jestas25. märts 2013, 18:43
Ma mõtlesin siin tükk aega, kuidas sellele Katrinile see värk puust ja punaselt selgeks teha, sest eelmise sissekande kommentaariumist on ta jälle täiesti valesti aru saanud, nagu alati. Kas tõesti nii väike ajumaht või hea võimalus ühte joru ajades uus sissekanne teha? :S Tundub, et muud teemad tal otsas. Aga see selleks.
Ole Sa tänatud, Maali, et täpselt minu mõtted oskasid kirja panna nii, et see peaks küll nüüd Katrinile kohale jõudma. Kui aga ikka ei jõua, siis.........pole midagi parata, las joriseb omaette.
pede25. märts 2013, 17:52
Kuule to tropp, 16:50, peale selle, et sa ei ole võimeline kirjavigu märkama (aga isikunime väärkirjutus on eriti inetu), oled sa veel ennast täis. Lollust tuleks otsida pigem enda juurest.
to Kuule to tropp25. märts 2013, 17:44
Enne kui siin laiama tuled,võiksid vastata -kes siis on ikkagi EKRI Nool?(suurte tähtedega sellepärast,et muidu ei jõua sinusugusele kohale).Samas,kui ehk nüüdki...
25. märts 2013, 17:06
Eestlased ei saa üle sellest et eksisteerivad erinevad inimesed!!!! ja sina Katrin Lust ise oled paras Homofoob ei ole sa midagi nii salliv nagu sa ennast siin kirjeldad.
Eestlased ei suuda isegi elada venelastega ühes riigis me parem ei räägi kui peaks elama eestis mustad või hiinlased! haige ühiskond mis on täis vimma ja viha ja sina Katrin Lust oled selle vimma ja viha õhutaja!
Kuule to tropp25. märts 2013, 16:50
ole sa homo või kestahes, aga sa oled kommentaariumis KÕIGE LOLLIM INIMENE. Sa ei tea kes on Erki Nool. Mida sa siis tead? Kas sa tead kes on Ansip. Mis seos on Noolel ja Inglismaal?
fotol25. märts 2013, 16:17
Ära kiusa kilpkonna ja tari teda kuhugi sillale,mis on täiesti sobimatu koht tema jaoks. Anhinga matkarajal Floridas, Everglades Rahvuspargis saaks sa sellise käitumise eest 5000 USD trahvi.
pühavaim25. märts 2013, 16:06
Kas poleks võimalik piirduda vaid piltidega?
Ja alastifotosid ei jõuagi vist ära oodata:(
pühavaim25. märts 2013, 16:05
Kas poleks võimalik piirduda vaid piltidega?
Ja alastifotosid ei jõuagi vist ära oodata:(
Arvi25. märts 2013, 16:01
Loen neid artikleid homode kohta ja olen täheldanud,et umbes 10% neist on halvustavad ja nõmedad.Ülejäänud 90%arvamustest on aga kantud tõelisest murest traditsioonilise perekonnamudeli lörtsimise vastu.Ei oleks ju normaalsed inimesed seda teemat üldse puudutanud kui homod seda ei provotseeriks.Ma ei vihka homosid ega soovi neile halba kuid ei saa ka lubada,et minu abielu ja armastav perekond seatakse ühele pulgale ebaloomulike kõrvalekalletega inimestega.Need kommenteerimised on kaitse järjest tugevneva homorünnakute vastu.Abielu on siiski püha asi ja seda ei tohi lubada lörtsida
Albert25. märts 2013, 15:59
Paljudel juhtudel mul meeldib Katrini lugusi lugeda. Kuid siinkohal on side reaalsusega nõrga võitu.
Kuna teema sai alguse Erki Noole julgest väljaütlemisest siis täpsustaks siiski ka teemat, sest ühte patta pannakse kaks erinevat teemat: 1) Sallivus homode suhtes 2) Teistele pealesunnitav homopropaganda.
Erki ei öeldud oma avalduses, et tal on midagi homode vastu, küll aga on ta homo propaganda vastu.
Tasub omale selgeks teha järgmised asjad:
Neid, kes ülevalt poolt suunavad homopropagandat, ei huvita tegelikult tolligi homode õigused. Sellel on hoopis järgmised eesmärgid:
1. Demoraliseerida inimesi - demoraliseeritud inimesi on kergem manipuleerida
2. Juhtida inimeste tähelepanu kõrvale palju olulisematelt teemadelt.
3. Tõsta üles teema, millega saab inimesed omavahel tülli ajada ja jagada nad niimoodi väiksemateks gruppideks.
4. Tavalise perekonna mudeli lõhkumine - sest need aitavad säilitada rohkem oma identiteeti, traditsioone ja kultuuri. Üksikud inimesed on massimeedia pool lihtsamini mõjutatavad. Neil jääb vähem aega oma lastele.
Mõtleme teema koos näitlikut läbi. Kui homondus on nii hea, et teda peab lausa koolis lastele propageerima, siis oletame, et see meeldib neile kõigile. See tähendab, et järgmine põlvkond on siis kõik homod, kuid see tähendab siis ju ka et ühtegi last neil sündida ei saa(ka praeguste homopaaride lapsed on pärit ikkagi hetero suhetest). Seega toimuks suhteliselt kiire väljasuremine. See on pigem kellegi inimkonna kiire vähendamise plaani osa, kui jätkusuutlik elumudel.
Kui seni suhtusin ka homopropagandasse suhteliselt leebelt, siis peale järgneva lugemist sain aru, et see võib olla ka päris tõsine probleem:
http://antinokuloog.wordpress.com/2012/07/10/homoseksualismi-propaganda-miks-on-see-alaealisele-ohtl...
Anonymous X25. märts 2013, 15:15
"Homosid ei saa süüdistada laste ahistamises ja seksuaalkuritegudes." Vabandage väga, aga see on ilmselgelt demagoogia. Ka homod sooritavad seksuaalkuritegusid. Ja on küllat homosid, kes tunnevad huvi teismeliste poiste vastu. Piir homoseksualismi ja lasteahitamise vahel on väga ebamäärane.
25. märts 2013, 15:01
bigirl25. märts 2013, 15:00
Hakkasin sinust lugu pidama Katrin. Väga armas ja arukas inimene tundud tegelikult. Edu ja õnne sulle!
25. märts 2013, 14:24
pildil on nina punane nagu rudolfil
sinu fänn25. märts 2013, 14:05
Mina olen Katrin Lust, elan juba neljandat aastat Londonis ning teen kaastööd Daily Mirrorile. Muidugi ka Õhtulehele. Kui teile lähevad korda Londoni punased vaibad, kõrgklassipeod ja muu armas ning pentsik seksielu, siis olete õiges kohas. Ma räägin teile kõik ära.
Kulla Katrin, mitte midagi rohkemat pole tarvis rääkida — see CV on täiuslik ja räägib enda eest piisavalt! Meie matsirahvale ei tee te iial selgeks, kust ja miks Teil kibeleb.
antilust25. märts 2013, 14:00
Kusjuures see hakkas mind tõesti huvitama.
Mida kaks isast homo (näiteks sir Elton John &Co) oma "lastele" laste pärinemise kohta räägivad...
oi isver25. märts 2013, 13:40
eestlased, meil on ikka midagi viga. tundub, et kõige suurem viga on siiski keskaegne suhtumine, et naine räägib siis kui kana pissib.
Katrini sõnavõtud on asjalikud ja vaatlevad sellist elukat kui eestlane mõnusa distantsi pealt.
Katrinile jaksu edasi kirjutamiseks ja ootamist kuni ta 50 saab, vanematesse prouadesse suhtutakse õnneks lugupidavamalt.
Eestlastele aga jaksu lugema ja kirjutama õppimiseks. Äkki selles ongi häda, et pr.Lusti kirjatükkide sõimajad ei saa ikka päris hästi aru, mida kirjutatud on.
Kat25. märts 2013, 13:38
Homod v6iksid ise olla kaasaegsed ja leppida teiste inimeste arvamusega nendest.Mina ei kiusa yhtegi inimest tema seksuaalse orientatsiooni p6rast ja samas soovin,et homod ei kritiseeriks minu arvamust homondusest.Minu arvates ei ole see maailmavaade, mida arutada ja millega leppida vaid lihtsalt yks seksuaalse k6itumise vorme.Mida asja on siin nii palju kaagutada ja mingeid 6igusi n6uda? Kui homopaarid lapsi ei soovi,siis on ok.Aga kui lapsed ka plaani juurde kuuluvad,siis oleks kyll huvitav teada,mida nad "oma" lastele pajatavad,kui need kysivad igivana kysimust, kus kohast lapsed tulevad......
nii25. märts 2013, 12:05
justnimelt ja las eestlane olla oma konservatiivsusega just nii nagu ta on loodud ja nagu elu on teda õpetanud. Agresiivne viha kui selline on iseasi, ent see ei ole ka vaid ainuüksi eestlaste probleem...Siiski kahtlen,kas pr. Lust on ikka niiväga küpse maaimavaatega, et võiks end takusele eestlase kultuuritoojaks jaloojaks pidama. Pole tal ju endalgi midagi eriti säravat eesti rahvale eeskujuks tuua.
et25. märts 2013, 11:45
Väga õigesti öeldud! Igal inimesel on õigus elada sellena,
kelleks ta on loodud.