Piimavannide ja muu skandaalsega seotud Anu kinnitab, et kaamerate eest ta alasti ringi lippama ei hakka.Foto: TV3/KÜLLI RUMMEL
Inimesed
4. september 2013, 08:44

Anu Saagim osaleb Soome "Big Brotheris": riided jäävad ikka selga?! (51)

Hiljuti soomlannasid kärnkonnadega võrrelnud Anu Saagim on põhjanaabrite juures taas rambivalguses. Nimelt osaleb ta sealses tõsielusarjas "Big Brother". 

Saagim teatas saate tutvustusel, et ei teagi, kuidas kaamerate ees käituda, vahendab Iltalehti. "Minust saab majas ilmselt koletis," lõõpis ta oma värvikate sõnavõttude ja käitumise teemal. Võib arvata, et paljud soomlannad on veel Saagimi peale pahased. Pisut enam kui nädal tagasi rääkis Saagim, et paljud sealsed naised on kui kärnkonnad, kes peas kohustuslikus korras ilukirurgi juurde minema.

Anu ütleb, et tahab saatega oma ellu vaheldust ja põnevust tuua. Samuti tahtnuks ta, et saatekaaslaseks oleks legendaarne elumees Matti Nykänen. See soov siiski ei täitnud, küll jagab ta maja 10 teise sealse kuulsusega. Nende hulgas on näiteks Soome aasta geimeheks valitud Aleks Vehkala ja skandaalne missihakatis Marianne Kallio. 

Saate koduleheküljel seisab, et Anu jääb enim igatsema oma perekonda. Piimavannide ja muu skandaalsega seotud Anu kinnitab, et kaamerate eest ta alasti ringi lippama ei hakka. Ühtlasi ütleb ta, et ei salli rumalaid inimesi. Tema iidoliteks on aga teiste hulgas ka Madonna ja Michelle Obama. Võitja selgub kuue nädala pärast ja saab auhinnaks 25 000 eurot. Anu ütleb, et tema investeeriks võidu korral raha reisimisse. 

Eeskujuks Orwelli "1984" 

"Big Brother" ehk "Suur Vend" on saanud nime George Orwelli raamatu "1984" põhjal, kus "suur vend" inimesi pidevalt jälgib. Esimest korda 1999. aastal Hollandis eetrisse läinud tõsielusarjas pannakse teatud seltskond inimesi suurde majja kinni. Nad elavad ülejäänud maailmast isoleeritult, ent neid jälgivad kaamerad. Televaataja saab osa nende argipäevadest. Sari on populaarne üle maailma. Siiski, vaatajanumbreid arvestades on vähemasti USAs ja mitmetes teistes suurriikides selle parimad päevad läbi.