PUGATŠOVA NÄGI ANNET: 14aastaselt osales Njuša Vene tõsieluprojekti «Tähevabrik 5» proovides, kus laulja Alla Pugatšova talle ütles: «Tütarlaps, sinul on kõik alles ees. Siin on inimesed, kelle jaoks on see viimane võimalus endast teada anda.»Foto: ITAR-TASS/Scanpix
Saund
4. september 2013, 07:00

Njušast on saanud Vene tõusev laulutäht ja ihaldusväärseim pruut (26)

Juba lapsepõlves lauljakarjäärist unistanud ja selle nimel aastaid pingutanud Njuša võib lõpuks kergendust tunda: temast on saanud Venemaa lavade säravaim täht ja kadestamisväärseim pruut.

Komsomolskaja Pravda lugejad hääletasid tantsumuusikaartist Njuša ehk Anna Šurotškina (23) kauneimaks preiliks, keda soovitakse naiseks võtta. Laskovõi Mai endise solisti tütar Njuša vihkab, kui räägitakse, et ta sai tuntuks tänu oma kuulsale isale. Lauljatar rassib tööd teha kontserdilavadel ja higistab kauni figuuri nimel jõusaalis – tal ei jätku eraeluks isegi aega. Pealegi saadab preilit igal pool tema range mänedžer Denis Orlov. Piltilusat Njušat, kes on kindel, et tema edu taga ei ole keegi muu kui ta ise, võib kohata Jaapani restoranides Moskva nooblil Arbati tänaval. Ajaleht hoiatab, et igaühel ei tasu tähte tülitada: teda saadavad kohusetundlikud musklis turvamehed.

Tagasihoidlik miljardär

Teisele kohale platseerunud neiu perekonnanimi ei vaja tutvustamist – Anna Abramovitš (21) on noor, kaunis ja ülirikas. Väidetavalt ulatub oligarh Roman Abramovitši tütre varandus mitme miljardi euroni. Paraku ei kavatse ihaldusväärne pruut veel mehele minna, mitu aastat tagasi aga tühistas kihluse jurist Nikolai Lazareviga. Vaatamata sellele, et Anna on Venemaa ühe rikkaima mehe võsuke, elab ta erakordselt tagasihoidlikult ning ostab riideid noortepärastest ja odavatest rõivakauplustest, nagu Topshop ja H & M.

Vaevalt tasub ratsionaalset Annat tänaval tülitada, sest temagi turvalisust valvavad oma ala professionaalid. Teoreetiliselt on temaga võimalik kohtuda ja tuttavaks saada Londoni Westminsteri ülikoolis, kus neiu omandab bakalaureusekraadi, või Godolphini & Latymeri kooli loengutes.

Kolmandale kohale hääletatud Anastassia Šubskaja (19) on tõeline seltskonnalõvi, keda võib näha filmiesitlustel ja teistel üritustel koos oma näitlejannast ema Vera Glagoljevaga. Kaunitar kavatseb saada näitlejaks ning on mänginud paaris tundmatus seriaalis väikseid rolle. Nastjat võib kohata Oktoobri kinos, kuid seda ainult siis, kui teil on kutse vipisaali.

Neljandale kohale platseerunud 17aastane Anna Zavorotnjuk on sama veetlev ja siresäärne nagu tema kuulus ema – näitleja, saatejuht ja tuntud südametemurdja Anastassia Zavorotnjuk.

Veedab aega Cannes’is

Blond iludus jumaldab poseerimist ja bravuurikate piltide avaldamist sotsiaalvõrgustikes. Viimasel ajal veedab ta palju aega Prantsusmaa rannikul Cannes’is ning tõestab seda oma bikiinipiltidega. Tähelepanu nautivast Annast on lühikese aja jooksul saanud avaliku elu tegelane ja ta on juba peaaegu sama populaarne nagu Venemaa kuulsaim blondiin Ksenija Sobtšak.

Esiviisiku paneb lukku Vene laulustaari Grigori Lepsi esimesest abielust sündinud tütar Inga Leps (29) – kaunis noor naine, kes teab, mida ta elult tahab. Kunstioksjonitest vaimustatud neiu sõitis aastaid tagasi Londonisse Sothebysse õppima. Isa lugenud sõnad peale, et maksab õpingud kinni vaid juhul, kui Inga jäägitult nendele pühendub, mitte pubidele. Selgus aga, et isa kartis asjata: tütar lõpetas kooli ja temast sai kunstiteadlane. Ingat võib kohata Moskva seltskonnaüritustel, mida ta väisab koos oma kuulsa isaga, uudishimulikud aga saavad tema eraellu "piiluda" Instagramis.

Komsomolskaja Pravda lugejad pidasid teiste hulgas heaks partiiks ka Vika Krutajat (28), kes on tuntud helilooja ja Jūrmala lauluvõistluse "Uus laine" peakorraldaja Igor Krutoi tütar; moelooja Slava Zaitsevi lapselast Marusjat (18) ja Gruusia poliitiku Eduard Ševarnadze ajakirjanikust lapselast Sofiko Ševarnadzet (35).

Tegeles poksiga

Njuša, pärisnimega Anna Šurotškina, on sündinud Moskvas muusikute peres. Tema isa, kes praegu on tütre produtsent, kuulus ülimenukasse bändi Laskovõi Mai, ema oli rokilaulja.

Kui tüdruk sai kaheaastaseks, lahutasid vanemad abielu, kuid sellest hoolimata oli Anna palju aega koos isaga. Njuša hakkas laulma viieselt, tegeles Tai poksiga, kuid muusikalist haridust tal pole.

Tema poolõde Maria Šurotšikina on maailmameister ujumises.

Mitmeid konkursid võitnud Njuša jõudis suurtele lavadele juba 11aastaselt. 2008. aastal jäi ta Jūrumala lauluvõistlusel "Uus laine" seitsmendaks. Läbilöök tuli 2009. aastal hitiga "Вою на луну" ("Ulun öövalguses").