Foto: Arno Saar
Inimesed
30. august 2013, 07:00

Peeter Võsa on oma saatekangelaste eluga kursis (6)

Eile pärastlõunal tutvustas Peeter Võsa Tallinna linnahalli kõrval vaateratta juures oma uut saadet "Võimalik vaid Eestimaal" ning kutsus sel puhul linnarahvast vaaterattaga sõitma .

Uue saate filmimise käigus on Võsa meelest kõige värvikam tegelane siiani olnud Saaremaal elav härra. "Proua, vabandust," parandab ta naerdes, sest jutt käib Rootsi mehest, kes end naiseks lasi lõigata. Lisaks soovahetusoperatsiooni tegijale on TV3 uues saates koht ka lugudele, kus inimesed tahavad tänada oma elupäästjaid. "Kindlasti me trügime majja ja näitame vaatajatele ka nende värvikaid elusid. Need pole sellised lihtsad tänamised, et lilletuust pihku ja kõik," kinnitas ta.

Küsimusele, kas ta oma eelmise saate "Võsareporteri" tegelaste saatusest ka midagi teab, vastas Võsa, et näiteks tänavakivide paigaldusega tegelevas firmas inimesi tüssanud ärikaksikutele Tiidule ja Teedule anti kuskil peksa ja lõpuks pandi nad istuma. "Saarepeedis tegutsenud õed Puugid elavad nüüd Saaremaal," teadis Võsa rääkida.

"Facebookis on minuga ühendust võtnud ka härra Vesipea. Me nüüd härra Vesipeaga oleme Facebooki sõbrad," naeris ta. Rääkinud nad aga sotsiaalmeedias pole, sest härra Vesipea ei ole Võsa sõnul eriti jutukas.

Kuigi Peetril on "Võsareporteri" ajal tekkinud palju lemmiktegelasi, siis nendest välja tõi ta kõval häälel naerma puhkedes "Võsalaul 2009" žüriipreemia võitnud Irma Saaremetsa.

Võsa Petsi imagost mees aga lahti saada ei ürita. "Kas ma saan olla keegi teine, kes ma pole?" mõtiskles ta.