Facebooki leheküljel andis Ott laupäeval fännidele teada, et temast õhtul klubis Sunset esinejat pole, sest ta istub kodus 39,5kraadise palaviku ja bronhiidiga. «Vabandused kõigi ees. Mis ma oskan öelda – haigus ei hüüa tulles. Olge terved ja hoiduge külmetamast,» lisas ta. Foto: TV3
Inimesed
26. august 2013, 07:00

Ott Lepland haigestus: esinejat minust pole! Palavik on 39,5 kraadi (16)

Valu rinnus ja hirmkõrge palavik naelutasid laulja Ott Leplandi nädalavahetusel voodisse. Ott arvab, et külmetuse kõrval on tal veel bronhiit. Ilmselt mängis haigestumisel oma osa ka öölaulupidu.

Möödunud esmaspäeval Tartus peetud öölaulupeol astus Ott esmalt lavale enne kella kümmet õhtul, kui esitas oma Eurovisioni hiti "Kuula". Lavale naasis ta pärast südaööd, kui laulis isamaaliste lugude seas laulu "Eestlane olen ja eestlaseks jään".

Neljapäeval sai teda kuulata Tallinnas Bastioni aias. "Väga hea kontsert oli, ta suhtles publikuga ja oli heas tujus," kirjeldab kontserdil käinud Maarika. Kui neljapäeval oli Ott heas vormis, siis laupäeval oli olukord juba sootuks teine. Õhtul pidanuks ta oma bändiga esinema Pärnus ööklubis Sunset. "Kontsert jäi kahjuks ära. Midagi pole teha, sellised asjad juhtuvad," ütleb Leplandi taustalaulja Marvi Vallaste.

Oti asemel esines eile The Sun

Facebooki leheküljel andis Ott laupäeval fännidele teada, et temast esinejat pole, sest ta istub kodus 39,5kraadise palaviku ja bronhiidiga. "Vabandused kõigi ees, kes plaanivad täna Sunseti minna. Mis ma oskan öelda – haigus ei hüüa tulles. Olge terved ja hoiduge külmetamast," lisas ta. Ööklubi kodu-lehel seisis, et Ott kurtis ka valu üle rinnus. Bronhiidi puhul on see tavaline, samuti kaasneb selle haigusega köha.

Facebooki postituse all sooviti Otile head paranemist. "Mett, ingverit ja sidrunit – teha nendega kuum tee," andis üks mees nõu.

Paraku olukord pühapäevaks ei paranenud, ära jäi ka kontsert Rae rattarallil. Õnneks aitavad sõbrad ikka hädast välja ja Oti asemel astus üritusel üles The Sun.

Mänedžer: tuul ja vihm teevad oma töö

Pühapäeva õhtul ütles Oti mänedžer Danel Pandre, et lauljal on endiselt kõrge palavik ja esmaspäeval läheb ta perearsti juurde. Suvine esinemisgraafik on olnud väga tihe, ent Pandre ülekoormust ei süüdistaks. "Pigem on tegu heitlike suvelõpu ilmadega. Praegu on palju esinemisi väljas ning tuul ja vihm teevad oma töö." Ta lisab, et oli ju äsja ka öölaulupidu. "Seal astus ta üles ikka päris hilisel kellaajal."

Oti järgmine esinemine peaks olema 30. augustil Tallinnas Vabaduse väljakul üritusel "Rahva aasta". 31. augustil on tal esinemisgraafikus koolinoortele mõeldud kontsert Nokia kontserdimajas. "Sinna on veel aega, praegu ei hakka midagi ära jätma. Esialgu peab Ott arsti juures ära käima, siis on asjad selgemad," märkis Pandre.