Tulevane Batman Ben Affleck.Foto: AFP
Inimesed
23. august 2013, 08:07

Hüvasti, Christian Bale! Ben Affleckist saab uus Batman (3)

Näitleja Ben Affleck võtab Christian Bale'ilt keebi üle ja hakkab peatses Batmani-Supermani filmis kehastama Batmani. 

Variety kirjutab, et Affleckist saab kaheksas näitleja, kes läbi aegade Batmani kehastanud. Viimastel kümnenditel olid selles rollis Bale, George Clooney ja Michael Keaton. "Vajasime erakordset näitlejat, kes võtaks selle populaarse tegelase kehastamise üle, Ben Affleck sobib sellesse rolli kindlasti," rääkis filmitootja Warner Bros president Greg Silverman.

Järgmises filmis pole Batmani saatjaks Robin, vaid hoopis Superman isiklikult. Film peaks kinodesse jõudma 2015. aasta juulis. Supermani kehastab Henry Cavill, kes mängis teda ka Supermani värskes filmis, mis linastus juunis ja on praeguseks üle maailma toonud sisse üle 650 miljoni dollari.

Affleck on mõneti ka Supermaniga sina peal. 2006. aasta filmis "Hollywoodland" kehastas ta näitleja George Reeves'i, kes mängis Supermani 1950ndate populaarses teleseriaalis. Reeves suri salapärastel asjaoludel ja just selle tagamaadest "Hollywoodland" rääkiski.

Afflecki jaoks on Batmani roll järjekordne tähtis märk karjääris. Kahel korral on ta pea kohale tõstnud ka Oscari. Tänavu kuulutati tema lavastatud "Argo" parima filmi kuldmehikese vääriliseks. 1998. aastal võitis ta ühes kamraad Matt Damoniga parima stsenaariumi kuldmehikese "Good Will Huntingu" eest.