Inimesed

Karl Madis: mina ansambli Karavan lagunemist takistada ei suutnud (20)

LISA KOMMENTAAR

teadjale23. august 2013, 16:32
Enne tuleb ikka artikkel läbi lugeda,kui kommentaari kirjutada. Madise staaritsemisest pole keegi kunagi rääkinud ja põhjused,miks üks läks ja teine tuli on selgelt kirjas.
teadja23. august 2013, 07:38
Madise Karla staaritsemine viis hea pundi hävingule. Nagi siinnegi virisemine, on MINU arvamus ja valed arvamused.
korraldaja22. august 2013, 22:27
olen korduvalt Karl Madisega asju ajanud ja võin öelda, et mees on soliidne ja sõnapidaja mees, mida ei saa kaugeltki kõkide artistide kohta öelda. Ka sõbralik mees on ja mina ei usu, et tema tõttu jama on tekkinud. Küll olen kuulnud et mõni teine tähtis mees on paras susija ja intrigaan. Võta nüüd kinni.
pani klapid22. august 2013, 21:38
pähe kuulas lugu, kirjutas kohe paberile üles, ma ainult imestasin
tammeorg22. august 2013, 21:35
võis pudeli viina ära juua ei teind teist nägu ka, peale teist läks näost kahvatuks ainult, siis lasi hotellis kraanist kukesupile sooja vett peale ja krõmpsutas, olid toredad ajad
margus kiis22. august 2013, 18:20
Huvitav, kuidas see siis nii on, et enda jutu järgi NIIIIII tore, leebe ja muhe Karl Madis kõigi ülejäänud karavaniga nii rängalt tülli on keeranud, et nood isegi juubeliks ei taha korraks lavale tulla?
1997 muide rääkisid teised veidi karmimalt. Siis oli jutt selline, et Madis tahtis mingeid laevammänge teha ja kui Sakuveer ja Karp sellega nõus polnud, siis pani KM lihtsalt uue bändi kokku ja kõik.
Fänn22. august 2013, 16:31
Aga äkki teeks nii, et...vähemalt üritaks...kõik 5 taas...vähemalt juubelikontserdiks...koos laulda? See oli see "Karavan", keda kõik väga armastasid. Mina kaasaarvatud. Üks kommenteerija ütles väga hästi-omad koerad kaklevad, omad koerad lepivad. Mõnikord lihtsalt peab vaatama ainult ette ja unustama minevikusolvumised jm. jamad. Eriti, kui arvestada, et inimestevahelistes suhetes tuleb ALATI ette lihtsalt üksteise vääritimõistmisi, pärast mille selgeksrääkimist tundub vahel, et oota, aga mille pärast me üldse tülitsesime? :) Ehk olen ma liigne optimist, aga see viib elus alati lihtsamini edasi kui liigne pessimism. Ja kui te-kulla mehed-suudaksite seda kõike seda teha, millest ma ennist rääkisin, siis uskuge-ei jääks teie rahakotid ega kontserdisaalid tühjaks!
Trummipeer if."MESS""NOOR EESTI"22. august 2013, 13:19
See ei ole haltuurabänd Laine,kus nime kandjaks oli filharmoonia!See on hea bänd.KARAVAN on aga hr-d.Tammeorg,Saluveer,Punder jaKarp.(Ei ole mõtet võrrelda Uria Heebi või Jehetro-Tulliga.)
Mary22. august 2013, 12:34
Tülisid juhtub (kahjuks) parimaski perekonnas. Eraldi võetuna on ju kõikide näol tegemist tublide ja andekate muusikutega. Mõnikord on lihtsalt nii, et kooseksisteerimine on võimatu ja igaühel on oma tõde.
Kahju muidugi!
Karavan haugub, koerad lähevad edasi.22. august 2013, 12:33
Tore on see Karavani juubelite tähistamine, iga 5 aasta tagant käib üks avalik musta pori näolt maha pesemine. Karavan on surnud, elagu Karavan!
dd22. august 2013, 12:10
mis imelik musta pesu pesemine see siis on?
raaL22. august 2013, 12:06
Õige Karavan oli kindla koosseisuga, kes ei mänginud järgmisel päeval näiteks Apelsinis, Vitamiinis või Fixis. Praegune Karavani koosseis moodustub paljudes erinevates ansamblites, sealhulgas ka Karavanis mängivatest meestest. Seega ei ole ka mingit Karavani vaimsust ega bändi peale Karla suurustava jutu.
Noh-kui22. august 2013, 11:03
võtta,siis paljudes ansamblites on pillimängiad ammu teised,kuid nimi ikka alles.Mida siin kaikaid kodarasse pilduda?Sama on perekondades-üks sureb-teine sünnib;mõni abiellub ja toob uue liikme juurde.Nii need asjad kord on...Olen Meelise Ja Madise vanune ja tean ka kõiki nende lugusi.Jõudu kõigile pillimeestele,kes veel viitsivad mööda Eestit rännata ja seda rasket leiba teenida! Ja arvata on,et laevaelu ei elaks keegi,kui see raha sisse rohkem ei took...Ja nagu öeldakse-omad koerad kaklevad-omad koerad ka lepivad! Oleme juba vanemaks saanud ja mõttetu on väiksel Eestimaal vihavaenus elada.Ajad olid ka sellised,mis ei soosinud kedagi.Tulge kokku just need,kes oskavad ka halvas head näha.See on ju elu -üks valge ja teine must pool.Ja kes tüli tahab tõsta-see ka tõstab ja parem ärgu tulgu! Ilusad ajad olid ja ükski vihavaen ei suuda meeldivaid aegu kustutada! Mina püüan ikka elu helgemat poolt meenutada.Tehke seda Teiegi-astute ju juba viiekümnendate aastate lõpus ja viha e kaunista küll mitte kellegi nägu! Päikest!
kunagine fänn22. august 2013, 10:32
Armas Karl Madis. Palun saa aru, et endine Karavan, mida me kõik armastasime, ei tule enam kunagi tagasi. Ära riku seda mälestust. Sina üksi (koos uute kaaslastega) ei ole enam SEE Karavan ja väga paljusid armsaks saanud laule selle ansambli repertuaaris ei ole. Jääge väärikaks ja laulge edasi. Soojalt soovitaksin ka nime vahetada.
Jaak22. august 2013, 10:31
Madise-Karavan ei ole ju see päris Karavan, mille kaubamärgiks oli originaallooming, Eesti heade poeetide tekstid ja muidugi tasemel vokaalseaded. Madise stiil on rohkem kaverid ja suupill. Laulda oskab ka. Midagi ei ole häbeneda, süldil on tähtis koht meie muusikaelus ja seda rauda võiks ta minu poolest lõputult taguda. See pagana kaubamärgivaidlus ajab ainult asja hapuks. Kõvad karakterid tükivadki lahku minema, aga seda saanuks ka ilusamini teha.
Melomaan22. august 2013, 09:26
Härra Aarne Saluveeri äärmiselt muserdatud iseloom paistab tõepoolest välja nii juba vanematelt videotelt Karavani morniilmelise klahvimängijana kui ka viimatiselt Tartu öölaulupeolt rõõmuta kooridejuhatamiselt. Mis seda suhteliselt edukat meest läbi aastate nii painamas, et see näkku sügavad murevaod jätnud on?
Huubert Kanajalg22. august 2013, 09:25
Minu meelest oleks olukorras, kus originaalkoosseisust on järgi jäänud vaid üks liige, pigem korrektne öelda, et Karl Madis oma bändiga esitab Karavani lugusid, mitte, et esineb ansambel Karavan.