Justin Bieber oma emaga. Pilt on tehtud mullu novembris. Tea, kas perekondlikud suhted on jahenenud? Või on Justinil lihtsalt liiga kiire.Foto: Reuters
Inimesed
19. august 2013, 19:14

Justin Bieberi ema: ma ei saa poja käitumist kontrollida (10)

Justin Bieberi ema Pattie Mallette tunnistab, et ta ei oma poja üle enam mingit kontrolli, sest noormees hoidub eemale ja käitub pehmelt öeldes isepäiselt.

People.com meenutab, et 19aastane Bieber on kõmumeediale viimasel ajal rohket kõneainet pakkunud. Jutt ei käi muidugi tema uutest hittidest, vaid probleemidest seadusesilma ees. Küll sülitas Bieber oma naabrile näkku, küll oli ta osaline ühes ööklubikakluses.

Bieber ei ela enam oma emaga koos, samuti ei käi viimane pojaga tuuridel kaasas. Ema sõnutsi räägivad nad küll telefonitsi, kuid poiss väldib kõiki ebamugavaid teemasid. "Kui laps jõuab teatud vanusesse, siis on vanemal raske lahti lasta. Ma olen pidanud seda tegema, andma talle võimaluse olla iseseisev." Ta lisas, et raske on kõrvalt näha, mida laps teeb, aga ta ise ei suuda olukorda kontrollida.

"Paljud inimesed võivad arvata, et mul on pea liivas, et ma ei hooli, mis poeg teeb. Tean väga hästi, kes ta on. Meie arvamused alati ei kattu, aga ma ei pea sellest avalikult kõigile rääkima."

Viimaseid sõnu arvestades tekib vaid küsimus, miks ta siis üleüldse intervjuus oma "kontrolli probleemist" pajatas...