Inimesed
Vaata galeriid!

"Tõrva loits": The Suni ja Tätte etteasted möödusid paduvihmas (18)

LISA KOMMENTAAR

Soovitus13. august 2013, 09:11
Tehti suur show, nähti palju vaeva, kuid ei mõeldud läbi vaatajatega seonduvat poolt. Tasuks õppida Arne Valmiselt, kes näiteks Raplas käis lisaks turvameestele ka ise teiste ees seisjatele ütlemas, et istute maha või lähete ja seisate mujal. Kellelgi ei tuleks pähegi vihmavarju avada ja sellega teiste vaatevälja varjata! Korraldajad aga ei reageerinud üldse vihmavarjudele - see on nende asi hoolitseda, et kõik piletiostnud etendust näeksid. Pilt ekraanil ei kajastanud tegelikult toimuvat, st operaator ja pildi esitaja ei olnud tasemel. Infot toimuva kohta ei jagatud, pikad vaheajad esinejate vahel, ehkki pillid olid ju kõik laval juba valmis. Paljud lahkusid just selle logiseva korralduse tõttu. Ilmselt ka sellepärast, et sel suvel on juba nähtud paremaid etendusi ja kontserte, ka korralduslikult paremaid. Ja lõpuks tahaks soovitada mistahes ürituse korraldajale panna infoga koos üles ka parkimisteave - inimesed, kes ei ole näiteks Tõrvas või Antslas käinud, on muidu väga hädas.
Osaleja nii ja teisiti13. august 2013, 00:44
Hea pidu oli! Kahju, et ilm alt vedas ainult. Ja vihmavarju vingujatele soovitaks rohkem kuulata seda, mida korraldajad räägivad! Pange oma suud kontserdi ajaks kinni ja kuulake, mida laval olijatel ja esinejatel teile öelda on! Ärge seiske ainult söögi-ja joogisabades vaid valmistage end ette, et pidu on mitu tundi pikk ja viibida tuleb värskes õhus, mitte arvuti ekraani ees! :) Päikest teie päevadesse ja kõigile Tõrva Loitsuga seotutele suur aitähh selle toreda ürituse eest!
Helbe Sillaots12. august 2013, 18:05
Ma ei ole kunagi midagi kommenteerinud, aga nüüd jäi küll hinge midagi kriipima ja tahaks mõnda asja täpsustada.Mulle jäi selline mulje, et ajakirjanik ajas kogu oma pahameele, et vihm oli otsustanud sadama hakata, kõik Tõrva Loitsu kaela.Küll ei olnud see hea ja see hea.Kes oli selles süüdi, et paduvihm algas.Pool Tõrvat laulsid ja tantsisid Loitsul, andsid endast parima, trotsisid seda, et nad olid märjad nagu kassipojad.Ja koor ei pidanudki Padarist ülelaulma vaid toetas ainult ja võimendas teatud kohti.Etendus oli võimas ja tuligi TULD ja TÕRVA, selline veepidu jääb just meelde, aga virisemine on nõrkadele.
Kohalviibija12. august 2013, 17:37
Uskumatu kui palju võivad inimesed vinguda. Jah ei eita, et vihmavarjud segasid vaatamist, kuid üldjuhul oli täiesti ok üritus.Kui Tätte ja Padari muusika ei meeldi, siis pole ju mõtet kontserdile minna. Järgige põhimõtet - kui üritusel ei viibi, siis ära kritiseeri ja kui kohal oled siis püüa vähemalt nautida seda mida pakutakse. Rohkem optimismi :D
Tõrva Loits 201312. august 2013, 14:50
haha...inimesed, kes siin kommivad oma kalli pileti pärast lähevad poodi ja ostavad sealt kurbusest veel suurema summa eest alkoholi ja joovad mällerisse end ning ei mäleta eelnevast midagi. Vihmavarju-tegelastele peaks alati hernepüss kaasas olema, et kuklasse lasta ja siis kui nad tagasi vaatavad, siis naeratad neile ja lehvitad, et pange vari kokku :D Igati lahe üritus oli! Vihm oli ilmaennustusest juba ammu ette teada! need kes virisevad, siis okei... mida te ootasite ja tehke siis ise paremini! Kui muu ei aita, siis palun pooge end üles!
loitsuline12. august 2013, 14:42
Olen Sinuga külastaja 14:22 täisti nõus. Kui midagi ette heita, siis vaid seda, et ei näinud korralikult vasakul pool toimuvat tantsuetendust ja halb ilm. Aga on ka mis jääb kauaks meelde
vihmast märjaks saanud värvi andvad riided nende hulgas. Tore, et ka keegi midagi positiivset leidis. Ka mulle ei meeldinud õhtulehe artikkel. Justkui "omal ajal" kirjutanud pahane teatrikriitik. Aga pole midagi parata- nad on ju Tallinnast ja maksavad. Ega meie siit väikesest Lõuna- Eesti linnast saagi midagi paremini kooraldada kui tallinna omad.
Kokkuvõtteks senisest viiest Loitsust, mida kuuest olen näinud parim!!! Jõudu edaspidiseks korraldajatele ja järgmise Loitsuni.
külastaja12. august 2013, 14:22
Väga vinge show oli ikka. Jäin ülimalt rahule. Ei näe põhjust vinguda. ei häirinud mind ei vihmavarjud ega läbimärjad riided. Lava oi nagu piisavalt kõrgel et üle kellegi vihmavarju näha.ja noo kui tõesti ei näe siis saab alati ka oma asukohta vahetada :) Ja ei saa ka mainimata jätta,et õhtulehe ajakirjanikud on ikka päris lambikad. Samal tasemel artikkleid suudaks ka mina kirjutada ning seetõttu ei ole ma ka ajakirjanik.
Sigrid12. august 2013, 12:36
Käisin ka esimest korda sellel üritusel,kahjuks ei oskand arvata et vöiks vihmakeebi kaasa vötta,vötsin vihmavarju aga mul oli seismis koht nii et vahet polnud,kus ma selel vihmavarjuga seisan,kohapeal oleks vöinud kuskil ka ju neid vihmakeepe müüa et rahvas oleks saanud neid osta.Aga kui neid oleks müüdud oleks nende hind olnud üüratu. Meie sesime seal taga otsas kus wc olid,sealt nägime köikke ilusti,skreenid olid ka ju ja pärast öhtul kolisime teisele poole perve,kus olid söögikohad varjualusega (muidugi seal istusid inimesed kes jöid ja nedd kes süüa tahtsid pidid öues vihma käes kükitama :S ) Sealt söögi telgi juurest oli väga hea köikke jälgida,nii seda tuleshöud,veeshöud kui ka neid akrobaatte. Igati rahul selle üritusega mis siis et vihma sadas.
Pole vaja.12. august 2013, 12:11
Kui Tätte vaikse laulu mõte pole siiamaani kohale jõudnud, ei ole vaja kontserdile trügida ja oma arvamust eksponeerida.
12. august 2013, 11:56
vabaõhuüritusel ja vihmavarjuga... mitte mingit lugupidamist teiste külastajate vastu. kogesin sama viimasel tartuffi päeval tartus. inimesed võivad ikka täitsa süüdimatud olla, vaatad ja ei saa aru. kahekesi on krabanud endale mingi jube suure vihmavarju ja istuvad nagu jobud esimestes ridades, mõtlemata, et nende taga on veel terve plats inimesi, kes nende muhust üle ei näe. kusjuures, oleks, et üks või kaks inimest, ei terve hunnik.
küll12. august 2013, 11:36
on hea pihku itsitada. Paras vesine üritus oli ikka . Koosseis ju nii äpu,et osalema ei meelitanud Padar-no annab juhmimat otsida . Inimene peaks enne ikka natuke kooliharidust saama,et oskaks suheldagi. Viisakust pole olla. Antslas Hauka laadal oli nina nii püsti,kuigi joobes jalad kakerdasid kõvasti. Mõnitas lõuna eestlasi,nimetades neid maakateks jne. Pole selliseid tolguseid vaja riiki mööda ringi vedada,istugu Lasnamäe veerul ja kaagutagu olematu häälega . Tätte on ka suia-muia... Tema sobib tõesti kusagile saarele heinamaa veerele. Agu on agu,ei enamat
maia12. august 2013, 11:05
Kahju, et inimesed on nii isekad, et ei mõtle oma suurt vihmavarju avades teiste inimeste peale, aga eks see näitab inimese haritust...... paljudel ikka ainult MINA JA MAAILM!
kohalik12. august 2013, 10:53
poleks vaja liigselt üritust ette promoda. ootused olid seetõttu suured, aga tule-ja veemöllu asemel olid ammu kuuldud igavad Tätte laulujorud. Padar muidugi oli oma tuntud headuses. Põhimulje oligi see, et käisin Padari kontserdil, millega iseenesest jäin rahule. Ülejäänu jäi paljudel nägemata, sest silmad ei meil külje peal ega selja taga. Lisaks vaatevälja varjavad vihmavarjud igal pool, sest ilmataat ikka õnnistas mõnusalt vihmaga. See vist oligi see plaanitus veešõu?
suurim puudus oli WC-de puudumine. Tuhandete inimeste peale 10 kempsu? Paljud veetsid pool kontserti kempsusabas. 4, 5 tunni jooksul ikka on vaja hädale minna, mis parata.
mis parata12. august 2013, 10:42
nii kallis pilet, ei õiget nõidumist ega reaalselt sujuvat kontserdikorraldust. Sound nagu ikka, nõrk ja vihma tõttu puudus pilt ka.
vihm!12. august 2013, 10:02
seekord jätsin ka minemata, tundub et tegin õige otsuse .ma ei saa Tätte fenomenist aru, igav ju!
sekeldis12. august 2013, 08:10
Vanainimesed tulid hordidena oma naabrinaisele tuld ja tõrva loitsuma aga saivad hoopis vilet ja vett ja Padarit. Enam ei lähe.