Julia Roberts (keskel) oma näitlejannast õe Lisa Roberts Gillani (paremal) ja vennatütre Emma Robertsiga.Foto: Sipa / Scanpix
Inimesed
11. august 2013, 14:52

Julia Robertsi tüse õde: Julia narris mind isegi sünnipäevapeol! (6)

Hollywoodi tippstaar Julia Roberts (45) näeb välja leebe ja armas, aga tema poolõde Nancy Motes (37) on filmitähest õe varjus üle elanud kibedaid aegu. Staar pole jätnud ülekaalulisele õekesele tema tüsedust nina alla hõõrumata.

Nancy Motes rääkis ajalehele The Sun, et tal oli kõrini oma kuulsa õe korduvatest märkustest tema kehakaalu kohta. Motes on olnud mitu korda haiglas, võideldes ülekaalu ja depressiooniga. Kuulus õde on oma kommentaaridega tema enesetunnet vaid hullemaks teinud, vahendab Iltalehti.

„Kauni naise noorema õena kasvamine on suunanud mind keskenduma rohkem sisemusele kui välimusele," kõneles Nancy. „Suure osa oma elust olen tundnud, et inimesed mõistavad mind mu kehakaalu pärast hukka."

Nancy maksimaalne kehakaal oli 127 kilo. Eelmisel suvel lasi ta teha endale maovähendusoperatsiooni ning on nüüdseks kaotanud 70 kilo. Nancy ütles, et 23 000 eurot maksnud lõikuseks tuli tal võtta laenu ning ka ema andis talle väikese summa.

Julia Robertsil ja Nancy Motesil on erinevad isad. Julia isa ja ema lahutasid, kui Julia oli viieaastane. Neli aastat hiljem sündis ema Bettyl uuest suhtest Nancy. Julia Robertsi vanem vend Eric Roberts, õde Lisa Roberts Gillan ja vennatütar Emma Roberts on kõik näitlejad.

Kui Julia Roberts filmis läbimurde tegi, hakati Nancyt koolis kiusama. Nancygi soovis näitlejannaks saada, aga Julia oli igati selle vastu, et õde tema jälgedes Hollywoodi purjetab. Julia ei olevat kunagi jätnud mainimata, kui paks õde on. Julia olevat pilanud õde tema paksuse pärast isegi sünnipäevapeol.

Teisalt on Julia Roberts õde ka aidanud. Oma suhete kaudu muretses ta Nancyle tippsarja „Glee" tootmisassistendi koha. Järgmisel aastal Nancy abiellub, kuid ta ei tea veel, kas kuulus õde ka pulma tuleb.

Kõigele vaatamata usub Julia Robertsi varjus elav õde, et nende peres valitsevad armastavad suhted.