Inimesed

Ihukaitsja: Michael Jacksoni lapsed leidsid ta korra varemgi narkoüledoosist teadvusetuna! (10)

LISA KOMMENTAAR

t6deja6igusmjj10. august 2013, 22:58
Veel natuke samast tunnistusest:
LaPerruque never saw any prescription drug in MJ’s room, never saw him hooked up to IV lines. He only saw MJ drink wine once in a plane.
LaPerruque said he always had full access to MJ’s room, had keys to his hotel room.
The security head said he would not be able to say MJ was addicted to Demerol or painkillers.
He knows MJ wanted to be clear and was motivated in the worse way.
Chang: And you believed him? LaPerruque: I did
LaPerruque said the majority of time he traveled with MJ he wasn’t under the influence.
t6deja6igusmjj10. august 2013, 22:30
Muideks sarnane intsident oli toimunud ka varem 95'l, kus ta kaotas teadvuse ja oli toimetatud haiglasse. Tema tollane naine Lisa Marie Presley süüdistas teda kohe narkootikumide tarbimises, kuid analüüsid näitasid, et ta EI OLNUD tarvitnud narkootikume. Selle kokkukukkumise tegelik põhjus pole teada, aga üldine arvamus on, et see oli seotud luupuse ja ületöötamisega.
t6deja6igusmjj10. august 2013, 22:22
Olgu, leidsin ise ihukaitsja nime: Michael LaPerruque. Küllaltki usaldatav. Kuid samas tunnistuses ütles ta, et pole kunagi näinud Jacksoni läheduses narkootikume. Ta lihtsalt arvas sümptomite pärast, et need on narkootikmid.
LaPerruque: I was in my room, received phone call from hotel security that someone had called 911 from MJ’s hotel room, like young children.
LaPerruque said they would check in under assumed name. Room service would come to him and he would take it to MJ’s room.
LaPerruque would set up times to have MJ’s room cleaned.
LaPerruque: I grabbed Mr. Jackson’s keys and found Prince and Paris crying. They were crying saying they couldn’t wake up daddy.
LaPerruque: I was able to go into the room, had called security partner to meet at the room as well to take the two children to nanny’s room
LaPerruque: I found Mr. Jackson in the hallway in the suite proned, unconscious.
LaPerruque: I had to check for pulse, turned him over, shook him, ultimately was breathing. I was able to wake him up, took him to his room.
Putnam: Did you have to do mouth-to-mouth?
LaPerruque: I did
P: Did you see any drugs?
LP: No
P: Alcohol?
LP: Not that I recall
He became conscious, I wouldn’t say alert, but conscious, LaPerruque said. Putnam asked if he was groggy. He said yes.
LaPerruque tried to cancel paramedics, but they were arriving. He told them he found MJ and paramedics said they had to check him anyway.
LaPerruque: He was cleared, they told me he had to see a physician.
LaPerruque asked the paramedics to put on their report the name he checked himself under, not MJ name.
t6deja6igusmjj10. august 2013, 21:38
Lisaks sellele kordan, et MJ ei surnud narkootikumide üledoosi. Propofol ei tekita sõltuvust ning seda pole võimalik iseendale süstida. Ta oleks propofol pikaajalise kasutamse pärast, mida ARST talle andis niikui nii paari nädala pärast ära surnud. Medvend, kelle patsient propofoli üledoosi tõttu suri, sai 24 aastat, Murray 4, ning ta saab2x varem välja hea käitumise pärast. Lisaks sellele, enne ui MJ narkosõltuvusest rääkida, võiksite veidike asja uurida, enne kui hakate kuulujutte levitama. MJ lahkamsraport näiitas, et tema organismis pole narkootikumide jälgegi, ainult 4xsurmav doos propofooli, ja mõned unetabletid, mida Murray tunnistas, et oli talle andnud. Lisaks sellele murdis ta 99'l peaaegu oma selja ning 01' oli tal luupuse ägestumine ja tal oli täielik õigus valuvaigisteid kasutada. Alles 10 päeva tagasi tunnistas MJ jaoks 10 aastat töötaud anestesioloog Fournier, et MJ polnud temalt kunagi kindlat uinutit küsinud, alati, kui talle seda oli antud, oli see meditsiiniliselt vajalik ja MJ usaldas täiesti oma arste. Pigem oli ta valmis rohkem valu kannatama kui üleliia valuvaigisteid võtma.
t6deja6igusmjj10. august 2013, 21:24
Äkki keegi ütleks, mis selle ihukaitsja nimi on? Kui see on jälle Matt Fiddes, kes on minu teada ainus MJ "ihukaitsja", kes ajakirjadele lugusid müüb, siis peaksite hakkama oma allikaid küll tõsisemalt kontrollima. Fiddes väitis 03'l, et ta on MJ armuke. Varsti pärast seda läks ta röövi pärast vangi. Kui ta pärast MJ surma vanglast välja sai, hakkas ta väitma, et ta on MJ laste isa. Pärast Whitney Houstoni surma võitis ta, et MJ ja WH vahel oli romaan. Ning kõge tipuks kogu tema karjäär MJ ihukaitsana seisnes pool tundi tema vihmavarju hoidmises, kui too 2001. Oxfordis kõnet pidas. Ta pole ei varem ega ka hiljem MJ kohanud ega tema heaks töötanud.
to ERAELU9. august 2013, 18:32
8. august 2013, 20:43
J Ä T M E P A L U N S U R N U D R A H U L E ! ! !
Eraelu?8. august 2013, 18:35
Niisuguse eraelu pärast pidi tema ihuarst vangi minema. Mina ei leia tema lauludes midagi vaimustavat, oli vaid efektne liigutaja laval.
kräzz8. august 2013, 13:22
Ei saa kunagi olema paremat lauljat kui oli seda tema ! Väga andekas mees ja kauni häälega, kahju, et nii vara lahkuma pidi.