Superstaar puhkab: Bam Margera, tema kihlatu Nikki Boyd ja sõber Brandon Novak veedavad mõnusat loomingulist pausi Tallinna vanalinnas.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
6. august 2013, 22:45

"Jackassi" staar Bam Margera on Tallinnas: tulin siia pikemalt puhkama! (40)

"Jackassi" staar Bam Margera on taas Tallinnas, sedapuhku juba kolmandat korda. Sel korral väisab ta meie kodumaad kauem ja plaanib siin mõnusasti puhata.

"Tallinn on imeline! Siiatulek ei olnud nii meeldiv. Kuid me jõudsime kohale, astusime suvalisse kõrvaltänavasse vanalinnas ja seal oli parim vaade! Ma olen siin, et maalida ja mul on vaja lõpetada kaks raamatut," vuristab rulataja ja "Jackassi" täht Bam Margera.

Bam plaanib Tallinna jääda nii kauaks kui võimalik. Temaga on kaasas ta kihlatu Nikki Boyd ja sõber Brandon Novak. "Novak on siin, et mind närvi ajada," ütleb Bam. "Ta nuputas välja, et kui ma olen vihane, siis ma kirjutan paremini. Mulle ei meeldi kogu aeg pahane olla, aga kui ma niiviisi paremini kirjutan, siis järelikult peab."

Brandon ja Bam suutsid mõlemad esmaspäeval Helsingis oma passi kaotada. Novak jättis selle lennujaama, mehed avastasid selle sadamas olles. Niisiis läks Bam Novaki passi järele, kiirustas siis tagasi sadamasse, kuid laevale astudes tuli välja, et nüüd on kadunud Margera pass: Novaki passi tuues oli ta enese oma samuti Helsingi lennujaama unustanud. Seekord läks passi tooma Novak. "Kui ma hingeldades tagasi sadamasse jõudsin, mis te arvate, kas Bam tänas mind? Ei, ta saatis mu pikalt ja teatas, et oleme jälle ühest laevast maha jäänud," naerab Novak.

Oma rulatajakarjääri tulevikku ei oska Bam praegu ennustada. "Mul on kuus muljutud luud, mida ma veel pole opereerida lasknud. Põhimõtteliselt on mu keha omadega mäel," sõnab ta mõtlikult. Bam kirjeldab, kuidas pidi tükk aega kandma jalanõude sees teravaid kive, et lõhkuda kaltsiumikogumikke taldades.

Brandon usub, et kõik on elus ette määratud. Ka see, et nad juhuslikult Tallinna vanalinna sattusid. "Järsku astusime kõrvaltänavasse, mingi kutt kutsus meid Eesti veinipoodi veini proovima ja me nägime seda vaadet, mis meile avanes," kirjeldab ta. Jutt käib Luscher&Matieseni veinimuuseumist ja -kauplusest, kuhu müüja kuulsused sisse kutsus.

"See vein oli täiesti üllatavalt suurepärane," on Bam rahul. Brandon lisab, et kuna talle magusad asjad ei meeldi, siis Eesti punane vein on tema jaoks ideaalne. Hiljem kohtusid nad ka Luscher&Matieseni juhiga ja said teada, et sealsamas lähedal on ka majutus. Nii nad nüüd naudivadki Tallinna vanalinnas ülimat privaatsust.

"Kodus on mu ümber luuserid, kes tulevad mulle külla kastitäite õllega ja segavad mind kirjutamis- ja maalimisprotsessis," lausub Bam ja usub, et kuna ta siin ei tunne eriti kedagi, saab ta rahulikult loomingule pühenduda.

"Ma armastan siin olemist. Esmaspäeval oli mu elu kõige hullem päev, aga nüüd me oleme siin ja omanik laenab meile isegi oma kiisut, sest meile nii väga meeldivad kassid," naerab Bam lõbusalt.