Inimesed

"Dr. Who" fännid pahased: uus nimiosaline on liiga vana! (7)

LISA KOMMENTAAR

ygrrabps829. august 2013, 09:42
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????purada???????? 3 ???????????????????????????????????????????????????????????????? x ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????? ???
, ?????? ???
, ????? ??? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????dinero ????????????????? 21 ?????????? ???????????? ???????????????????????????????????????????????????ep????????????????????????????????????????????????????????? ????? ???? ??????????????????????????????????????????????????????????????
tory burch ???
, tory burch ?????????
, tory burch ??? ??????????? ???-?????????????????????????????????? ????? 10 ??? 12 ???????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????
?????? ???
, tory burch ??
?? ????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
Barricade8. august 2013, 06:28
Doo wee doo. Imestan, et inimesed kurdavad. Capaldi on suurepärane näitleja ja hea vaheldus noortele kaunitaridele Tennantile ja Smithile. Ise alustasin Ecclestoniga - siiamaani minu arust parim Doktor (ja vähemalt minu arust kenamgi kui Smith). Eks näe, kas Capaldi trumpab üle.
Ei saa hästi aru neist, kes ei taha enam sarja vaadata, sest et mees on liiga vana. On veel vanematelgi piisavalt fänne olnud. Vaadake esimest kolme-nelja regeneratsiooni: vanakesed küll, aga austajaid kui palju. Ei ole Capaldi vana midagi, pigem on eelmised liiga noored.
Doktor ei peagi olema miskit sorti seksisümbol - ta on kosmiline kujutelm, kes tuleb alati oma lendava sinise karbikesega, päästab maailma ja peab kõiki inimesi oma eriliseks sõbraks. Romanss olgu pealegi, kuni ta on, aga Doctor Who mõte pole kunagi olnud romanss vaid hoopis sõprus. "Üheksasada aastat aega ja ilmaruumi, ning ma pole veel kohanud kedagi, kes ei oleks tähtis!" Just täpselt. Tema jaoks on iga inimene eriline, igaüks tähtis.
Ning Moffat. Häh. Moffat võib suure kaarega metsa minna. Tema ongi Doctor Who oma sapiste romansside, klišeede ja segadustega ära rikkunud. Ainuke hea asi mis temast välja on tulnud on Inglid, kes on parimad koletised üldse. Aga muidu võtan ma pigem Russel T. Davies'e tagasi kui kannatan veel Moffatit. (PS: It's Moffat. NOT Moffatt.)
PPS: Ja kas mõnel telekanalil on õrna aimugi ka kui paljuga nad plussi jääks kui mõnel kodumaisel kanalil DW'd näitaks? Eestis on Whoviane rohkem kui ühte tublisse TARDISesse mahub (ning sinna mahub hunnik dimensioone ja surev täht, seega ruumi jagub).
dalek7. august 2013, 20:46
Väga tore on näha Doctor Whod Eesti meedias,kahju kui mõned lihtsalt lõpetavad vaatamist peaosatäitja vahetumisel,see on ju selle saate põhiteema!Muidugi on see algul võõras , aga me ei teagi missugune Capaldi Doctor ültse on,võimaluse peab ju talle andma.
Ja kallis Õhtuleht,ta on DOCTOR,see on ta nimi,WHO ei kuulu ta nimesse ültse,niiet te ei saa panna Dr.Who.
E7. august 2013, 18:45
Ei saa mine nendest "fännidest" aru. Enamus on vist sellised, kes alustasid Doctor Who vaatamist David Tennanti või Matt Smithiga.
Siis kui Matt Smith alustas, öeldi ka, et liiga noor, ei kõlba...Näete, kõlbas küll. Kuidas siis nüüd 55-aastane ei kõlba? Kas siis tänapäeval vaadatakse sarju sellepärast, kui noored ja ilusad on osatäitjad? Minge teate sinna samusesse...
gre7. august 2013, 17:40
Vaatan ikka. Matt Smith oli muide liiga noor, aga vaatasin. Olgu mis on - pooleli ikka ei jäta. :)
L.7. august 2013, 15:36
Ongi vaheldus, muidu on ju igav. Ja kui ei meeldi, siis ei ole sa t6eline f2nn.
Annemari7. august 2013, 13:05
Sinna läks siis minu Dr.Who vaatamine. Rõve lihtsalt.