Inimesed

"Virgo ei laulnud kunagi kodus ega ilma Noorkuuta. Kodus oli ta isa, mitte artist!" (7)

LISA KOMMENTAAR

9. august 2013, 16:48
See nii tähtis juhtum, peaks kohe lipupäeva kehtestama.
Pille7. august 2013, 16:32
No aga mida tegi siis nii öelda korralik pereisa hommikul puru purjus tartu tänaval jõlkudes,kuigi sel kellaajal peaks olema abikaasa ja laste isa koht kodus pere juures!
to vanaema7. august 2013, 08:06
millest selline kurjus? miks hakkad väljamõtlema asju, mida ei ole kunagi olnudki?
vanaema6. august 2013, 15:35
Jätke juba ükskord rahule ja laske tal olla! Vot ei tea, milline ta oli kodus ning mida seal tehti. Küll aga väärib siinkohal küsimist fakt, et ta jättis ju oma naise ja lapse üksi koju ja läks sõpradega pidutsema. Miks ta läks on naise ja lapse juurest hoopis sõpradega välja kogu aeg? Ja kas ta ei hoolinud neist siis või otsis just pelgupaika näiteks näägutava, õiendava ja iriseva naise eest? Vot ei tea, aga mõtlema paneb see küll nii. Läbi ajaloo on paljud kuulsad mehed olnud oma naiste kõrval õnnetud. Toome näiteks kasvõi Raimond Valgre, kes oli abielus ühe naisega, kuid tegelikult kuulus tema süda Niinale. Valgre enda abikaasa oli aga kohutavalt armukade ning nautis vaid mehe kuulsust ja sedagi vaid rahaliselt ja seltskondlikult. Kodus sai aga Raimond kuulda vaid kärkimist ja halvakspanu. See sundiski Raimondit abi otsima väljast, baaridest ja sõprade seltskonnast. Jah, tõesti tekib küsimus, kas mitte ta ei otsinud ka kodust ja naisest rahu ja läks sõpradega nädalavahetusel linna peale? Sest kui ta oli söögikohas, kas siis tõesti ei oodanudki kodus soe söök?
mammi6. august 2013, 15:02
kas juba ei aita ,teinud ise kõik selleks ,et mees ei oleks mööda baare ringi taielnud----tähendab ta eriti koju ei tahtnud tulla-võõrad olid paremad---las tal rahus nüüd puhata
jah6. august 2013, 09:24
väga armsad inimesed. ole vapper Liina koos oma armsate lastega. ELU ONGI EBAÕIGLANE.
xxx5. august 2013, 22:01
maailma lõpus on kohvik kus kunagi kohtume kõigi oma kallitega uuesti........
seni aga - vihma sajab südames....