Depeche ModeFoto: Promofoto
Saund
29. juuli 2013, 10:15

Depeche Mode tuleb Riiga, mitte Tallinna (12)

2. märtsil esineb Riias, Arena Rigal kultusbänd Depeche Mode. Läti sisekontsert saab olema Inglise trio ainsaks esinemiseks Balti riikides aastal 2014. Show leiab aset Depeche Mode'i uue maailmaturnee "The Delta Machine Tour" raames.

27. juulil esines Depeche Mode uue show'ga Vilniuses, Vingis Parkis. Kontserti käis kuulamas 24 000 inimest, neist üle pooleteise tuhande sõitis kultusbändi esinemisele Eestist. Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul näitab see, et Depeche Mode on endiselt Baltikumis ülipopulaarne. "Üle pooleteise tuhande muusikasõbra, kes võttis ette kaugema reisi Eestist Leetu, on väga suur number, mis ületas kõik meie ootused. Depeche Mode'i loomingu austajad on tuntud oma lojaalsuse poolest ning Vilniuse kontsert tõestas seda veelkord täiel määral. Kahjuks ei satu bänd 2014. aastal Eestisse esinema, kuid usun, et ka Riiga minnakse hea meelega, sest Depeche'i uus show on seda väärt," kommenteeris Palm.

Depeche Mode'i uude kavasse kuuluvad nii lood bändi värskelt stuudioalbumilt "Delta Machine" kui ka ansambli tuntumad lood rohkem kui 30 aastat kestnud karjäärist – sh "Personal Jesus", "Enjoy The Silence", "Never Let Me Down Again", "Walking In My Shoes", "I Feel You", "A Question Of Time", "Just Can't Get Enough" jpt.

Täna annab Depeche Mode oma viimase suvise kontserdi Euroopas, Minskis ning seejärel siirdub bänd Ameerika turneele. Aasta lõpus ollakse aga Euroopas tagasi, et esineda siseareenidel. Läti pealinna jõuab Inglise trio järgmise kevade alguses, 2. märtsil. "Sarnaselt Leedu show'ga leiab ka Riia kontsert aset nädalavahetusel, mis jällegi soodustab kontserdile reisimist Eestist Lätti. Olen veendunud, et suurem osa neist, kes on juba Depeche Mode'i uuel tuuril käinud, soovib seda show'd veel korra vaadata," lisas Palm.

Piletid tulevad vabamüüki 1. augustil kell 10 Ticketpros, Statoilides, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites. FBI ConcertClub'i liikmed saavad pileteid osta juba alates 31. juulist.