PEREKOND KAHROD: Fotomeenutus 2010. aasta kevadest, kui Reinust ja Kristelist olid saanud Arabella-Desiré õnnelikud vanemad. Sel laupäeval tehti kooselu ametlikuks. Foto: Mati Hiis
Inimesed
29. juuli 2013, 06:56

Noorkuu lauljast Rein Kahrost sai abielumees (1)

"Ilmataadile läks ikka väga palju raha," muigab Noorkuu laulja Rein Kahro, kes abiellus laupäeval Olustvere mõisas oma kauaaegse elukaaslase ja tütre ema Kristeliga. Külalisi oli ligi sada.

"Praegu just päevitan ja puhkan," sõnas värske abielumees Rein Õhtulehele eile õhtul. Päev varem vahetas ta Olustvere mõisas abielutõotusi Kristel Kaisiga, kes võttis endalegi perenimeks Kahro. 27. juulil Reinu ja Kristeli elus konkreetset tähendust polnud, nad lihtsalt otsustas tähtsündmuse juulis ette võtta.

Nagu eile, säras ka laupäeval päike. Ilmataadiga tasus tõesti kokkulepe teha – tegu oli suurejoonelise üritusega. Abiellujate seas populaarsesse Olustvere mõisa Viljandimaal kutsuti pulmapeoks kohale ligi sada külalist – sugulased ja sõbrad, nende seas palju muusikuid. "Meil oli ka DJ ja esines ansambel Karavan," räägib Rein. Pidu kestis varaste hommikutundideni. "Mina sain magama pühapäeva hommikul kell kaheksa," naerab vastne abielumees.

Mesinädalaid kui selliseid abielupaaril kohe plaanis pole. Rein sõnab, et tegemist on palju ja ehk mõtlevad nad kaugema puhkusereisi peale talve poole. "Praegu ei saakski, näiteks sõbral on peagi pulmad Valgevenes, ja pulmi on veelgi." Ta lisab, et sel suvel on tema tutvusringkonnas üldse väga palju neid, kes kooselu ametlikuks teevad ja seda ka suurelt tähistavad.

Rein ja Kristel on koos olnud üle nelja aasta. 2010. aasta 16. aprillil sündis neil pisitütar Arabella-Desiré. Toona ütles Rein Õhtulehele: "Selliseid tundeid pole võimalik sõnadega kirjeldada! See on midagi erakordset. See laps on ikkagi tükike sinust ja võtab pisara silma, kui selline väike vääks on sul käes ja teeb oma esimesi hingetõmbeid. See on midagi müstilist!" Kusjuures raseduse alguses näitasid ultrahelipildid, et sünnib poisslaps. Ent Kristel märkas igal pool ainult roosasid värve ja see märk osutuski tõeks – sündis ikkagi tütar. Rein tunnistas Naistelehele, et ega laps eriti planeeritud olnudki, aga see oli tema unistuste täitumine. Ta oli siis 31aastane. "Vanus mul juba selline... Et taha päris vanaisaeas ka isaks saada," viskas ta nalja.