Inimesed

Tarmo Urb indiaanilaagrist: kui teeksime midagi hämarat, ei tuleks inimesed siia lastega! (19)

LISA KOMMENTAAR

Veiko11. veebruar 2019, 15:21
Mulle see indiaani laager meeldiks soov osaleda ka
retro jordan shoes6. oktoober 2013, 10:12
Tublid mehed, need Urbid!29. juuli 2013, 11:16
Kuulasin saadet "Hallo, Kosmos!!", milles Tarmo rääkis Brasiilia riigijuhi plaanist lasta hiigelkorporatsioonide survel Brasiilia vihmamets ära uputada.Nad seisavad palvega selle mõrvarliku plaani vastu, mis mõjutab kogu planeedi tervislikku seisukorda.
Muu maailm suhtub Brasiilia vihmametsa hävitamisse apaatselt nagu kommijadki siin. Mitte kedagi ei koti!
27. juuli 2013, 18:59
No kui sinna lähevad kokku sellised huvilised, siis mõistusega inimene vaevalt 200 eurot mängu paneb, et selliseid huvilisi seal kohata. Elus kohtab igasuguseid vaimseidniivaimseid ka ilma 200 eurota.
Huviline27. juuli 2013, 17:26
Mees,kes sa oma vaimsusega ise hakkama saad....sinu kirjeldus laagrist, kus sa pole ise k2inud oli ilmselt sinu vaimsuse kirjeldus, see mis sinu peas toimub.Aga...j2rgmine aasta mine ise kohale ja siis kommenteeri. Vingus ninaga teiste tegemisi hukka m6ista pole just ilus tegu.
niiminagi26. juuli 2013, 21:54
Alati lõppeb vaimsuse õpetajatega nii... kui isiklik pale paistma hakkab siis ühe suupoolega jagatakse õnnistusi, teise suupoolega jagatakse sajatusi. Siis kuidagi ei aita taevatähtede vaatlus ja universum pole ilmselt nii ohutu paik. Teie enda ametivennad kutsuvad meie riiki kahtlase väätusega vaimumaailma tegelasi ja otsivad kergemeelseid. Valgustage siis inimesi, kui Teie tegevus puhas on, lõpuks on need vaesed inimesed nii vaevatud, ühest vaimuõpetaja käest teise lükatud. Minu meelest on sellised asjad tõsised ja rohkem, kui tõsised, rääkimata laste kaasamistest. Loomulikult on see lapsevanema riisiko, kuid kui teadlik on lapsevanem ise.
Huvilisele26. juuli 2013, 21:31
Olen mees ja ei ole ma meestevihkaja ja ei vihka ka naisi ja oma vaimsusega püüan ka ise toime tulla.Kui Huviline kommentaari peale nii endast välja läks siis ma tõesti kahtlen selles lubatud puhastuses ja vaimse tasakaalu leidmises. Olen võtnud osa mõnest taolise sisuga reklaamitavast koosviibimisest ja kirjutan mis silma hakkas.
26. juuli 2013, 20:05
"Orjariigi palveid karjuvad alasti naised pole oodatud....."
--------------
Näed sa siis, kui "positiivne" kommentaar kellegi universumi ühtsust tajuva tegelase näpust. Selleasemel et oma maad orjariigiks sõimata, võiks lühidalt rääkida, mida seal siis tehakse. Muuseas: selline teisi orjadeks sõimleja on ise veel oma sisemuses ori...
Huviline26. juuli 2013, 19:17
Kas keegi siin kommenteerijatest on selles laagris k2inud? Vean kihla et ei ole."Polev sysi" on ilmselt meestevihkaja v6i muidu hirmu t2is ja v2ga negatiivse vaimumaailmaga.See laager on huvitav kogemus ja tore v2imalus tunda end osana universumist. Kedagi ei sunnita seal midagi tegema.....pakutakse vaid v6imalust 6ppida midagi uut. Loomulikult ainult nendele kes soovivad vahel ka t2htede poole vaadata. Orjariigi palveid karjuvad alasti naised pole oodatud.....
põlev süsi26. juuli 2013, 18:52
Kas peab ikka kõik oma piirid kaotama,siis alasti koos palveid karjuma ja veidralt tantsima?Kuidas see sind puhastada saab.Hea on püüda kompleksidega inimesi ja lubada neile,et nüüdsest muutub kõik, kaotage kõik piirid,olge vabad.Enamik on naised kes seal paljalt higistades ja palveid karjudes tantsu vihuvad ja nüüd küsimus. Kas seda korraldavad mehed?Kui nii siis kahju kui naad aru ei saa kuidas neid ära kasutatakse ja selle eest ka veel raha küsitakse.Kõik on vaid üks suur äri kui sellised summad mängus on,ei ole mõtet vabandada,et sõidukulud on suured jne.
mitte ainult26. juuli 2013, 17:36
Spirituaalne ja astraal armastus, kuidas seda nüüd nimetatakse, kus kõik piirid kaovad, on eemale tõukav, olgu see tasuta või tasuline. Hoolimine inimestest on võimalik loomulikult, ei pea rääkima kleepuva häälega ja tegema muid imelike asju.
esika26. juuli 2013, 13:59
no kuulge kes see urb on ,teadsin teda juba nöukaajal ,täiesti per..e kukkund mees
Saara26. juuli 2013, 13:36
Õnnetute naiste lohutaja. Alumene kolmnurkne sakra on selle mehe iidol. Laagris võivad osaleda ainult vananevad naised ja sellest mõnu tunda. Normaalsed inimesed olgu ettevaatlikud sellisega suhtlemises.
Just lapsi tulebki kaitsta26. juuli 2013, 12:33
sest kui vanematel on katus sõitnud, siis nemad ei hooli enam millestki!
26. juuli 2013, 12:31
läheks, aga mitte selle summa eest.
hämaralt26. juuli 2013, 10:18
Tänapäeval tulebki skeptiline olla igasuguste vaimuõpetajate suhtes, kuna ei tea kunagi millal nad ise on teelt kõrvale kaldunud ja kipuvad ka sind sohu vedama. Niipalju kui mina olen mõnega kohtunud paistab silma nende endi negatiivsus, pinnapealsus ning üleolek. Tihti võib paljusid tabada valetamise pealt. Äri tegemine on esmane eesmärk ning kui nendega mõnes asjas ei nõustu, võite sattuda nende rünnaku alla või kohata isegi seda, et mõni moonutab teadlikult sinu kohta käivat infot kasutades seda ära oma ego upitamiseks ära ja ilgub kuskilgi kommentaariumis. Pole siis ime, kui nad vaimselt _pankrotti_ lähevad.
ema26. juuli 2013, 09:25
Vabandust, aga mina olen selle laagri suhtes skeptiline.
26. juuli 2013, 08:14
"Iga kord, kui asi keeruliseks aetakse, tähendab see seda, et inimene ei tea, millest ta räägib, või siis ta proovib sulle midagi müüa. Aga lihtsus on see, et istud lõkke äärde maha nagu kõik teised ning siis sööd, magad ja palvetad."
'
Täiesti nõus. Kuid eks seda viimast saab ju ka ilma 200 eurose indiaanilaagrita viljeleda. Tavaliselt minnakse igasugustele kogunemistele ennast näitama ja teisi vaatama.